27.4.10

Huomiohuorausta

Yritän aloittaa uuden perinteen blogissani. Kerran vuodessa julkaisen yhden kuvan itsestäni. Ihan siltä varalta, että tuolla suuressa maailmassa joku sattuisi tunnistamaan. Olisi kiva vaihtaa livenä pari sanaa sellaisen olennon kanssa, joka on jostain syystä eksynyt joskus blogiini.Tarkkaavaisimmat huomaavat, ettei kuva ole aivan tuore. Hiustyyli ja rillit ovat kuitenkin pysyneet samana, vaikka lumet ovat lähteneet.

6 comments:

AaJii said...

huomiohuorataan sitten. Sinulla on tuossa sivupalkissa tuo "Antin Tarinatalo" -linkki, joka valitettavasti vie suoraan yhteen monista blogikirjoituksistani. Voisitko korjata linkin niin, että se menee etusivulle http://www.saunalahti.fi/ajr78

Kiitos!

Maria said...

Muotibloggarina olen valtuutettu sanomaan, että sussa on jotain johnnydeppmäistä. Tukka on hyvä! Tyylikäs mies.

Paholaisen Asianajaja said...

Aajii, fixed, tattista vaan.

Maria, kiitos. Tukka hyvin, kaikki hyvin, sanoi pappani.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Juha on livenä muutenkin oikea gentlemanni, pukeutuu muutenkin kuin kuvaa varten siististi ja elegantisti. Ja käyttäytyy samoin kanssa.

Ensimmäinen ja viimeinen huomio on sanapari "yllättävän paheeton". Minua tietysti ihmetyttää että mitä järkeä on vapautua kristinuskosta jos pitää kaikki heidän paheensa eikä vapaudu ryyppäämään, rellestämään ja tappelemaan, hä?

Vähän mie oon aina epämääräisen rähjänen hänen rinnallaan. Että perkele.

MrrKAT said...

"..pitää kaikki heidän paheensa.. "

:D:D Repesin..

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Arvelinkin että joku osaisi arvostaa kieroutunutta ja viistoa vitsiä sellaisen nähdessään. :)