19.4.10

H.A.A.R.P. ja Islannin purkautuminen

Tämä oli täysin odotettavissa. NWO-salaliittojen maailmassa mikään ei ole sattumaa. Kaikki liittyy johonkin ja aina taustalla naruja vetelee Illuminati. Siksi tulivuorenpurkaus ei saa olla vain tulivuorenpurkaus. Nyt otsikoissa on Islannissa tapahtuva Eyjaf-, Eija-, Eyjafrol-, Eyjafjöllin purkaus, joten tietenkin salaliittoa aletaan rakentamaan Islannin tuoreista poliittisista tapahtumista. Missäs muualla kuin Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogissa. Taustalla vaikuttaa kansainvälinen rahaliikenne. Islanti meni äänestämään Icesave-kohussa vastoin kapitalistien tahtoa.

Islanti tosiaankin maaliskuun alussa äänesti nurin kapitalistien voitontavoitteluvaateet eli icesave lain, joka olisi merkinnyt jokaista islantilaista kohtin 48 000 euron maksusuoristusta.

Kului vain tuosta Islannin päätöksestä alle kuukausi, niin tulivuori Islannin Eyjafjalla-jäätiköllä alkoi purkautumaan.

Eli protestoiko luonnonvoimat Islannin valtion äänestystulosta vastaan vai olisiko kenties tälle jokin selkeämpi selitys olemassa.


En tohdi kysyä miksi voittoa tavoittelevat kapitalistit tilasivat täsmäiskun H.A.A.R.P.-laiteella, joka sitten aiheuttaa satojen miljoonien tappiot lentoyhtiöille. Raakaöljyn hinta laskee. Euroopan aristava elpyminen taloudellisesta kurjuudesta lannistui.

Ai niinpä tietenkin, tämä on kaikki osa Illuminatin suurta suunnitelmaa.

Heti perään laitetaan tuttua mytologiaa HAARPin hämmästyttävistä voimista.

Kun NWO-eliitin hallusta löytyy 2 H.A.A.R.P. keskusta joista Islantia lähin on EISCAT niminen ilmastontutkimusasema Tromsassa, Norjassa jonka omistaa armeija.

HAARP:lla onnistutaan hyvin helposti saamaan esim. tulivuori purkautumaan vain yksinkertaisesti pommittamalla sinne hyvin voimakasta ELF/VLF-signaalia useiden miljoonien gigawattien teholla, joka voidaan kohdistaa oikein satelliittien kautta.


Eikä tietenkään mitään lähdettä tuolle tulivuortenpurkauksia tuottavalle toiminnolle. Onneksi on Youtube.Lopussa tohtori Beverly Rubik varoittaa kaaosteorian pohjalta, että H.A.A.R.P. voi vaikuttaa aivan ennalta arvaamattomalla tavalla maailmaan. Rubikin titteliksi tarjotaan "Biophysicist". Tohtorin tutkimukset ovat keskittyneet vaihtoehtohoitoihin: reikiä, homeopatiaa ja magneettihoitoja.

En ole aivan täysin vakuuttunut siitä, että Rubik tietää mistä puhuu H.A.A.R.P.ia kommentoidessaan.

Brooks "Earth tomographer" Agnew lausuu muut varoitukset. Hän demonstroi pianolla miten H.A.A.R.P. kykenee teoriassa aiheuttamaan maanjäristyksiä, mutta Agnew ei kerro asiasta sen enempää. Agnew asiantuntijuus näyttäisi perustuvan Maan tutkimiseen, mikä on ihan kiva juttu. Harmi vain, että miehen kompassi pyörii mielipuolisesti. Istu alas tukevasti, ennen kuin luet pidemmälle.

Valmiina?

Asiantuntija Agnew johtaa tutkimusretkeä onton Maan sisälle. Miehen luento aiheesta.

Valitettavasti H.A.A.R.P. ei ole aivan niin mahtava aparaatti kuin NWO-fanien maailmassa annetaan uskoa.

5 comments:

AaJii said...

"HAARP:lla onnistutaan hyvin helposti saamaan esim. tulivuori purkautumaan vain yksinkertaisesti pommittamalla sinne hyvin voimakasta ELF/VLF-signaalia useiden miljoonien gigawattien teholla, joka voidaan kohdistaa oikein satelliittien kautta."

Hyvin helposti? Oli tämä harppi nyt sitten mikä tahansa, niin tuossa nyt on pari pikku juttua jotka eivät kuulosta "helpolta". Ensinnäkin mistä tuo useiden miljoonien gigawattien teho saadaan? Eli siis useita tuhansia terawatteja. Sitten miten hitossa tämä tehomäärä välitetään satelliittien kautta?

Ei taida näillä NWO-tyypeillä olla kaikki inkkarit kanootissa.

Anonymous said...

Perkele, taas reptiliaanit hyppivät silmille!

Skull said...

En tiedä pitäisikö masentua vai huvittua.

Tänään lounastauolla uutislehteä selatessa tuli juurikin mieleen että milloinkohan ensimmäiset pähkinäpäät omivat tämän purkauksen "omakseen". Itseasiassa tuli myös tämä HAARP mieleen. Taidan olla psyykikko.

Westboron seurakunnan ilosanomaa odotellessa.

Sähis said...

Jokos muuten on metallikuupat ehdottanut, että tämä ilmatilan sulkeminen on jotain alieneiden lentoihin / invaasion valmistelua?

Skiriki said...

"Useiden miljoonien gigawattien teholla."

Juuu-u. Sitähän on HELPPO saada. Ihan tosta vaan, sormia napsutellen. Koska tahansa saadaan tuollaista energiaa ihan tyhjästä noin vain.

Ei hyvää päivää. Ei todellakaan taida olla ihan täynnä tämä pakka.