19.4.10

Jumalalla ei kiireitä. Pelastaa yhden ihmisen

Onnellisia uutisia maailmalta. 11-vuotias Nadia Bloom katosi metsiin Floridassa. Se ei ollut onnellinen uutinen, vaan se että Nadia löydettiin. Tosin tytön löysi syvästi uskonnollinen mies, joten nyt lehdistössä pohditaan ohjasiko Jumala James Kingin metsien halki tytön luo. King uskoo kuulleensa Herran äänen päänsä sisällä. Hän lopetti television katselun 1989. Sen takia äänet kuulee paremmin.

Jos tuo on oikea versio tapahtumista, niin mieleen tupsahtaa seuraavanlainen irvailu:

If you feel like answering yes, I have a follow-up question. A quick google search easily turns up lots of names of young girls who are missing, and then turn up dead. Where was God for Marisa Spoonhunter, Jahmeshia Conner, Morgan Dana Harrington, Aisling Symes, Shaniya Davis, Cassandra Hodges, Sandra Cantu, Jada Justice, Sommer Thompson, Mackenzie Cowell, Anna Le, and Olivia Rutherford? Were they just too wicked? Was God too busy making sure the right football teams won?


Ehkä Nadia oli tärkeämpi ihminen kuin muut metsiin hukkuneet ja kuolleet lapset?

6 comments:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Jos ateisti löytää, on kyseessä tietysti joko ahkeruus tai sattuma. Tässä toimii seuraava Jumalallinen periaate. Löytäjän maailmankuva, jolla löytäjä itse tapahtuman selittää itselleen, antaa tapahtumalle sen todellisen luonteen.

Siksi uskovaisen löytö johtuu Jumallisesta johdatuksesta ja identtinen ateistin löytö tuurista.

Ja mitä useammin sen sanoo, sitä varmemmalta se tuntuu. Television katsomatta, lehtien lukematta jättäminen ja kaikki mikä ajaa kohti Pyhää Mökkihöperyyttä, tehostaa tietysti vaikutusta.

Ninny said...

No mutta eihän tämä ole edes mikään kysymys! Jumala löytää ne, joiden sukulaiset ovat riittävän hurskaita ja silleen. Ei niitä, jotka vain kuvittelevat uskovansa ja oikeasti katsovat kuitenkin eeeevil telkkaa ja silleen. Eli jos lapsesi on kadonnut, niin uskossasi on taatusti petraamisen varaa! Nih!

timo-veli said...

Nokia Mission kokousta katselin Youtubesta. Joku nuori nainen oli kokenut paranemisihmeen ja nyt saattoi jättää toisesta kengästä erikoispohjallisen pois. Eikö olekin valtavaa! Mitä sitten vaikka siellä kokouksessa saattaisi ollakin vaikka joku vakavastikin sairas ihminen, syöpä, vakava masennus, kuuro tai sokea. Jumalalla ei nyt tässä kokouksessa selvästikään liiennyt aikaa muuta kuin tälle yhdelle. Tai sitten Jumala ei voi parantaa kovin vakavia juttuja. Mutta itsekin 25 vuoden ajan keksin aina selityksiä näihin asioihin joten tiedän, että uskovaisen päätä ei käännä mikään jos ei itse tee aloitetta.

Mette said...

Asiasta kolmanteen, Iranissa naisten siveetön pukeutuminen johtaa maanjäristyksiin. Onnellista miehille, että miehillä ei ole tällaisia vaikutuksia luonnonoloihin.

Anonymous said...

Ihan tavallista käytöstä abrahamilaiselle Jumalalle. Pieraisee yhdellä tuhauksella 170 000 000 loputtoman monimutkaista galaksia kirjaimellisesti tyhjästä valmiiksi muodostuneina noin vain. Yhden vaivaisen tietyn planeetan saaminen valmiiksi sen sijaan vaatii usean päivän jatkuvan loitsimisen.

Anonymous said...

"Ehkä Nadia oli tärkeämpi ihminen kuin muut metsiin hukkuneet ja kuolleet lapset?"

Ehkä näin. Tai oikeammin niin, että ehkä hänen löytymisensä oli tärkeämpää kuin joidenkin muiden kadonneiden. On ilon aihe, että sentään tämä lapsi löytyi.