25.4.10

Jeesus tulee, tähdet kertovat

WorldNetDailyn sekopäiset uutisartikkelit ovat parasta viihdettä. He nappaavat yksinoikeuden niihin juttuihin, jotka eivät kelpaa laadukkaisiin lehtiin. Mark Biltz on laatinut tarkat kaavat tähtitaivaan kuvioista. Hän hyödyntää NASA:n tietoja. Niistä on löytynyt hämmästyttävä totuus Jeesuksen toisesta tulemisesta. Eli tieto tulevasta tapahtumasta ei ole pelkästään Raamatun sivuilla.

Leijonan tähtikuviossa oleva Arcturus-tähti on olennainen osa Biltzin puheissa. Se on osa erään toisen kuvion tulkintaa (Karhunvartija), jossa kuvaillaan saapuvaa sotilasta. Sotilas kantaa kädessään sirppiä. Ja Raamatun ilmestykirjassa mainitaan... sirppi! OMFLOG! Messias on tulossa! Kuin pisteenä i:n päälle, samaisessa tähtikuviossa havaittiin mullistava gammapurkaus vuonna 2008.

Studies in Our Hebrew Roots-dvd-sarjassa Biltz esittelee muitakin tähtitaivaan ennusmerkkejä. Mutta hän tekee samalla erittäin selväksi, ettei kyseessä ole astrologia. Astrologia on Saatanan keino tuhota viattomia ihmisiä.

While the Bible itself condemns astrology, Biltz says there's a big difference between astronomy, the study of objects and matter outside the earth's atmosphere, and astrology, the divination of the supposed influences of the stars and planets on human affairs and terrestrial events by their positions. He claims the astronomical truth of God has been twisted into astrological confusion by Satan the devil himself.

"I am totally against astrology," says Biltz. "Astrology is evil. I want nothing to do with that, but the devil perverts everything God has. That's what he does. There's nothing wrong with biblical astronomy. The big difference is, astrology says, 'It's all about you.' Believe me, you're very sweet, but it's not about you. It's all about God, and when we have the proper perspective that it's not about us, it's all about Him and to glorify Him then we'll have a proper understanding."


Astrologia vie huomion pois Jumalasta, kun ihmiset haluavat vain tietää kenen kanssa pitäisi mennä naimisiin ja tuleeko huomenna ylennys.

Mutta milloin Jeesus aloittaa comeback-kiertueensa?
Biltz on myös laskeskellut punaisia kuutamoita. Samalla hän huomasi, että äskettäin on tapahtunut neljä peräkkäistä täydellistä kuunpimennystä. Se ei ole sattumaa, sillä varmasti Jumala haluaa kertoa ihmisille jotakin.

Regarding this rare cluster of eclipses in that one-year span, Biltz said: "The religious calendar starts with a total solar eclipse. And then two weeks later on Passover, you have a total lunar eclipse, followed by a solar eclipse on the Feast of Trumpets followed by another total lunar eclipse on Succoth all in 2015. Now is God trying to tell us something? Is He sending any signals? I almost feel like the coach on a baseball team, frantically [waving], 'Will you please steal the base?!'"


Mutta Biltz ei halua sitoutua mihinkään tiettyyn vuoteen. 2014 ja 2015 ovat lupaavimmat kandidaatit. Mattinykäsmäisesti hän toteaa, että ehkä ennustan sitä, ehkä en.

"I'm not telling you what's gonna happen," he said. "I'm not gonna tell you this is the beginning, the middle, the end or anything of the tribulation. ... All I'm telling you, [is] you can put this in your own theological pipe and smoke it like you want. All I'm saying is God is sending some signals here."


Ennustan ettei Jeesus palaa minun elinaikanani.

Dispatches From the Culture Wars-blogin kautta.

1 comment:

Anonymous said...

Aihe on mieltä lämmittävä: Jeesus tulee,... Uskon kyllä, että luomakuntakin kertoo, jos se, jonka kautta kaikki , mikä luomakunnassa on, luotiin, miksei siis tähdetkin (en tällä ota kantaa ko. kirjoitukseen johon viitattiin) Itse en ennusta tarkkaa päivää enkä vuotta, uskon, että minun elinaikanani. Enemmän haluaisin kommentoida siitä mitä nuo sanat "Jeesus tulee" merkitsevät minulle.

Sydämeni täyttää valtava kaipuu, iloinen odotus - joko se tapahtuu. Raamattu puhuukin Karitsan häistä, mikä voisikaan paremmin kuvailla odottamisen iloa. Voitteko kuvitella, kaikenmaailman kritiikin ja pilkan luettuani, yhä uskon, todella uskon: Hän tulee. Ilman mitään epäilystä. Miksi näin? Koska kaikki merkit viittaavat siihen, koska sydän on vahvistunut vuosien varrella Hänen uskollisuudestaan ja teoistaan ja Henki vakuuttaa: Hän tulee. Teille jätän vain yhden merkin, se on Israel. Israel on kello, joka ei edes tiedä olevansa kello, joka kertoo Jeesuksen takaisin tulon olevan lähellä. Kristityt eivät voi rukata tuota kelloa, se käy aikaa tarkasti. Israel itse ei voi rukata itseään oikeaan aikaan, vaan on prosessissa, jossa Jumala vie ja Israel vikisee. Kello ei ole keskipiste, mutta aika jota se näyttää ja mihin se sitä mittaa, on se hetki kun Hän, kaiken Alku ja Loppu tulee. Vau. Kaiken tarkoitus tulee. Eipä muuta.
Hyvää jatkoa teille! Oli mukava kirjoitella.

JVH