4.6.10

Sana sunnuntaille: Nuortenkirjallisuus

Kristillisdemokraatit ovat valtavan kiireisiä. Syntiä pukkaa pinnalla kaikkialla yhteiskunnassa. Varsinkin viattomat nuoret ovat jatkuvasti moraalittoman materiaalin kohteena. Onneksi Suomen selkärankaa on tukemassa kansanedustaja Leena Rauhala. Rauhala on tehnyt tutkintapyynnön poliisille. Aiheena erään kustantamon kirjasarja.

Rauhalan mukaan kustantamo aikoo julkaista 15-osaisen kirjasarjan, joka kertoo wiccalaisuudesta ja se on hänen mielestään sisällöltään täysin sopimaton 9-14-vuotiaille lapsille ja nuorille.


Eduskunnalle esitetyssä kyselyssä halutaan tietää missä kulkee sananvapauden raja.

Olen saanut tietooni, että suomalaisessa kustantamossa ollaan parhaillaan julkaisemassa kirjaa, joka kertoo wiccalaisuudesta ja on sisällöltään täysin sopimaton tytöille, joille tämä kerho on tarkoitettu. Kirjassa osa porukasta (n. 16-vuotiaita) on jatkuvasti huumepöllyissä, olutta juodaan surutta noitapiireissä, tupakkaa poltellaan, joku on pukeutunut kuin "sadomasokistinen prostituoitu" (suora lainaus kirjasta) ja nuoret hyppivät noitapiirin jälkeen yhdessä alasti uima-altaaseen. Päähenkilö, 16-vuotias tyttö on kauhuissaan eikä haluaisi riisuutua kaikkien nähden. Hän pelkää orgioita (se sanotaan kirjassa suoraan). Poika, johon hän on ihastunut (noita), houkuttelee hänet kaikkeen mukaan positiiviseksi kuvatulla olemuksellaan. Noitapiirissä tyttö näkee toisten aurat, on kauhuissaan, voi pahoin ja alkaa itkeä. Wiccalaisuus esitetään hyvin positiivisessa valossa. Kirjan henkilöt lukevat loitsuja, siunaavat äiti maata, jumalaa ja jumalatarta, vievät uhreja alttarille jne.


Aivan oikein! On ihastuttavaa nähdä kuinka joku uskaltaa panna hanttiin epänormaaliudelle. Edessä on oikea moraalittomuuden ryöppy, sillä kustantamo aikoo korruptoida nuorisoa peräti 15 kirjan sarjalla. Pahuuden voimat naamioidaan wiccalaisuuden kaapuun. Haitallisia vaikutuksia ei tarvitse perustella. Mielenterveysongelmat räjähtävät vielä rajummin käsiin ja reisille, jos lapset lukevat pimeistä voimista kirjojen sivuilta. Kuka kantaa vastuun lisääntyvistä noitumisista ja lasten loitsumista kirouksista? Kysyn vaan, kuten varmasti kysyy kristillisdemonikraatti Leena Rauhala.

Kyseisen kirjasarjan nimeä ei mainita Rauhalan teksteissä, mutta onneksi AquaFortis on tehnyt sherlockit.

Rauhala haluaa tuoda kirjallisuuden valvomisen edelliselle vuosituhannelle, eli kirjoihin laadittaisiin ikärajat. Täysin oikea suuntaus, sillä vuosikaudet kansa on ollut ilman opastusta painetun tekstin sisällöstä. Jos videopeleissä, elokuvissa ja televisiosarjoissa on ikämerkinnät, niin miksei kirjoissa ja sarjakuvissa?

Jos emme laita stoppia noituuden leviämiseen, niin seuraavaksi lapset lukevat tappamisen helppoudesta sotascifin muodossa tai ei-heterouden hyväksymisestä rappeutuneessa poika-tykkää-pojasta novellissa. Sitten lapset kääntyvät homoiksi.

Kiitos vinkistä H. Kinnuselle.

4 comments:

Santeri Kyröhonka said...

Näin kristittynä ja julki KD:läisenä ei voi kuin kärsiä ja hävetä aatteensa vuoksi...

Anonymous said...

Mistä kirjasta on kyse?

Paholaisen Asianajaja said...

Varmin ehdokas: http://www.amazon.com/Book-Shadows-Sweep-No-1/dp/0142409863

Aqua Fortis said...

On se vaan niin ihmeellistä. Kuinka herkkiä ne lapset ovatkaan. Silloinkin kun luettiin Grimmin satuja iltojen ratoiksi, niin on kerrassaan ihme, ettei yhteiskunta romahtanut siitä moraalin vääntymisen määrästä.

Thanks for the ref. btw.