8.6.10

Ja taas, Täysin heteron miehen tarina

Varmasti muistat George "täysin hetero" Rekersin Ja taas-sarjasta? Pieni skandaali rattopojan palkkaamisesta lomamatkaa varten sai aikaan Rekersin taustojen penkomista. Vaikka palkattu nuori mies antoi vain "seksuaalista hierontaa." Psykiatrian professori Rekers rakensi uran homoseksuaalisuutta tutkivana psykologina. Hän kirjoitti useita papereita ei-heterouden vaarallisuudesta. Psyyke pysyy pystyssä heteronormatiivisella psykologialla. Rekers oli jopa päässyt todistamaan asiantuntijana oikeussaleihin. Floridan osavaltiossa pähkäiltiin homoadoption sallimisen tai kieltämisen tekemisestä viralliseksi. Se oli kovin kannattavaa toimintaa Rekersille, sillä hänelle maksettiin kaksinkertaista summaa sopimuksessa olevan palkan sijaan. Eikä se herättänyt huomiota. Osavaltio maksoi Rekersille peräti 120´000 dollaria homoseksuaalisuuden vaaroista kertomisesta. Lasten kasvatus olisi haitallista ei-heteroiden vanhempien harteilla.

Jotkut adoptiokiellon puolustajat kuitenkin huomasivat, ettei Rekers ole rahanarvoinen sijoitus. He näkivät, että Rekers on oikeistolainen uskovainen, jonka artikkelit ovat uskonnon sumentamat. Asiantuntijapaperia lukenut tuomari Cindy Lederman huomasi ilman suurennuslasia, ettei Rekersin kirjoitus ole neutraali tai tasapuolinen poimiessaan tieteellistä evidenssiä. Hän totesi Rekersin uskomusten rakentuvan vahvan ideologian ja uskonnollisen vakaumuksen päälle, jotka ovat ristiriidassa tieteen kanssa. Tuomari hylkäsi Rekersin paperin käytön oikeudessa.

Floridan demokraatit vaativat, että Rekersille maksettu 120´000 dollarin tilipussi maksetaan takaisin osavaltion kassaan. Ehkä Rekers kuitenkin tarvitsee ne rahat. Homouden parantavat kurssit voivat olla kalliita. Ennen rattopoikaskandaalia Rekers istui mm. NARTH:in joukoissa. Sittemmin hän päätti erota. Rekers on itse aito ekspertti homojen eheyttämisessä. NARTH:in sivuilla oli virallinen ilmoitus eroamisesta, mutta sen ei annettu tahrata kunniallisen laitoksen bittejä pysyvästi. Ilmoituksessa Rekers teki selväksi, ettei hän ole ollut - eikä ole - homoseksuaali. Kaikki sellaiset syytökset ovat virheellistä tietoa. Ja siksi hän eroaa.

No comments: