1.6.10

Lemmikkien vaihtoehtohoidoista

Huomasin viime viikolla, että Aamulehden verkkosivuilla komeili Shoo!Tag-puoskaroinnin mainos. Se on melkein ymmärrettävissä oleva ilmiö, sillä mainostuloista ei ropise tuttuun tyyliin rahaa. Tai sitten haluan vain ajatella, että lehdet ovat joskus olleet tarkkoja siitä mitä mainostavat. Noh. Skepsis ry:n keskustelupalstalla Xyzzy toi esiin erinomaiselta vaikuttavan SkeptVet.comin.

This site will attempt to provide real scientific information and an evidence-based perspective about alternative therapies marketed for our pets. I will be providing short research summaries on common CAM approaches as well as links to internet resources and a bibliography of print resources. And I also produce a blog dealing with the broad range of philosophical, ethical, economic, and scientific issues raised by CAM.


Sivusto haluaa perehdyttää lukijan eläinten vaihtoehtohoitojen maailmaan, mutta lääketieteellisesti pätevästä näkökulmasta. SkeptVet.com on artikkelikokoelma. SkeptVetin blogi sisältää ajankohtaisempaa tekstiä. Vaikuttaa ihan lukemisen arvoiselta paikalta.

No comments: