13.7.09

Lemmikin omistajia huijataan

Tällä kertaa rahat halutaan pois melko yksinkertaisilla esineillä: kaulapantaan istutetuilla magneeteilla tai magneettijuovalla varustettu kortti. Uusinta uutta ja täysin luonnollista teknologiaa myydään nimellä Shoo!Tag.

Ihmisten ja eläinten hyönteissuojauksen mullistanut Shoo!TAG™ on saapunut Suomen markkinoille. Uusinta teknologiaa hyödyntävä, täysin myrkytön ja luontoystävällinen Shoo!TAG™ perustuu elektromagnetismiin ja tehoaa niin hyttysiin, kirppuihin kuin punkkeihinkin.


Elektromagnetismia? Eihän sentään soppaan ole heitetty muita tuttuja huuhaa-juttuja, kuten kvanttifysiikkaa? On.

Shoo!TAG™ hyödyntää luonnon energiaperiaatteita yhdessä fysiikan, kvanttifysiikan ja edistyneen tietotekniikan kanssa. Kortin magneettinauha on koodattu taajuuksilla ja resonansseilla sekä polarisoidulla elektromagneettisella varauksella. Shoo!TAG™ auttaa kehoa muuntamaan luonnollista sähkökenttää yhdistämällä siihen tiettyjä frekvenssejä, joihin tietyt hyönteiset reagoivat. Näin ollen käyttäjän oma sähkökenttä toimii hyönteisten karkottimena.

Myönnän etten ole ekspertti elektromagnetismin saralla, mutta magneettijuovaan "koodattu taajuus ja resonanssi sekä polarisoitu elektromagneettinen varaus" ei tunnu missään ihmisen kehon magneettikentässä. Rannekello ja taskussa oleva kännykkä tekisivät omat temppunsa. Samoin lompakossa olevat kortit. Vähemmästäkin hyttyset ja punkit menevät sekaisin.

Mutta Shoo!Tag ei väitäkään olevansa 100% tehokas, nopea tai toimiva. Kortin on tarkoitus vain vahvistaa käyttäjän omaa magneettikenttää. Sivuilla kyllä sanotaan, että ilmiö perustuu tutkimuksiin. Et vain voi löytää linkkiä tai mainintaa mistä tutkimuksista oikein on kyse. Lähimmäksi päästään kun tuotteen kehittäjä Kathy M. Heiney kertoo oivalluksestaan:

Shoo!TAG™ perustajana ja kehittäjänä halusin luoda turvallisen, myrkyttömän sekä luontoystävällisen hyönteissuojan eläimille. Kun ensimmäiset prototyypit olivat valmiina, valitsin kaksi koiraa, hevosen sekä lehmän ensimmäiseen kokeiluun. Ripustin eläimille Shoo!TAG™ kortit kaulaan ja huomasin heti 36 tunnin aikana hyönteisten määrän vähentyneen.
Koiran turkissa havaitut muutamat hyönteiset käyttäytyivät lisäksi poikkeavasti. Ne pysyivät aivan karvojen päässä, liikkuivat hitaasti ja ne olivat helposti poistettavissa. Koirat, joilla oli Shoo!TAG™ kaulassa, rapsuttivat itseään paljon vähemmän kuin toiset koirat, joilla ei ollut kyseistä hyönteissuojaa.
Myös hevosen sekä lehmän kohdalla havaitsimme kärpästen määrän vähentyneen selvästi. Kahden viikon jälkeen kokeilun aloittamisesta, ripustin muillekin eläimille Shoo!TAG™ kortit kaulaan, jotta nekin saisivat samanlaisen suojan hyönteisiä vastaan. 36 tunnin sisällä näilläkin eläimillä havaittiin vastaavanlainen muutos hyönteisten määrässä. Tällöin tiesin että olimme kehittäneet huipputuotteen!


Shoo!Tag mainostaa olevansa "luonnollinen ja myrkytön" vaihtoehto. Tietenkin noita kortteja joutuu ostamaan useamman, sillä punkeilla ja hyttysillä on oma spesifinen "koodattu taajuus." Etkä silloinkaan ole täysin turvattu punkeilta tai hyttysiltä.

On tärkeää muistaa, että Shoo!TAG™ kortin toiminta perustuu täysin luonnolliseen mekanismiin. Luonnollisen suojan syntymiseen menee enemmän aikaa kuin esimerkiksi myrkyllisissä hyönteissuojissa. Koska Shoo!TAG™ on täysin luonnollinen tuote, ei siltä voi odottaa 100 % toimivuutta ainakaan alueilla, missä on paljon hyönteisiä. Tällaisessa tapauksessa tarvitaan myös lisäsuojaa hyönteisten karkoittamiseksi.


Säästä rahasi ja osta tuote joka voi edes teoriassa toimia. Mirri ja Musti ansaitsevat sen.

Kiitos vinkistä O. Wilkmanille.


Edit: Uusin kirjoitus Shoo!TAGista.

2 comments:

Anonymous said...

Musti ja Mirri eivät ansaitse muuta kuin ostoboikotin ja lukuisia valituksia kuluttaja-asiamiehelle osallistuessaan tällaiseen ihmisten kusetukseen. Sen sijaan lapset ja lemmikit kyllä ansaitsevat oikeasti toimivia hyttysen- ja punkinkarkoitustuotteita.

Paholaisen Asianajaja said...

Shoo!Tag on päivittänyt tietojaan:

Miten Shoo!TAG™ toimii?

On vahvistettu että frekvenssit (eli taajuudet) saattavat olla haitallisia. Esimerkiksi kännykän taajuusalue on erittäin suuri, noin 824-894 MHZ. Shoo!TAG™ -kortin toiminta perustuu luonnolliseen elektromagnetismiin. Shoo!TAG -hyönteissuojakorttien taajuusalue on sama kuin Schumann Wave, eli sen taajuus on hyvin matala ja se on hyödyllinen kaikille elolliselle. Sillä ei ole siis mitään negatiivisia vaikutuksia ihmisiin, eläimiin eikä maapalloon.

Hyönteissuojakortin magneettinauha on koodattu informaation lisäksi myös taajuuspeitolla. Kun tämä kortti kiinnitetään johonkin sähköiseen olentoon (esimerkiksi ihmiseen tai lemmikkiin), se auttaa kehoa muuntamaan luonnollista sähkökenttää yhdistämällä siihen tiettyjä frekvenssejä, joihin tietyt hyönteiset reagoivat. Näin ollen käyttäjän oma sähkökenttä toimii hyönteisten karkottimena. Nämä frekvenssit hidastavat ja hämmentävät hyönteisiä.


http://www.pfcfinland.com/shootag/fi/ukk

Shoo!Tagin mainossivut ovat täynnä pöyristyttävää pseudotiedettä.

http://www.shootag.com/science