26.7.09

Uusi huuhaa-kultti

Scifitarinoista tuttu henkilökohtainen voimakenttä on vieläkin vain fiktiota. Tieteen pioneerit ovat kuitenkin ahkerasti sen perässä. Samoin voimakentän parissa näpertelevät vaihtoehtotodellisuuden ekspertit.

Kalifornialainen Jejune Instituutti ei rajoita tutkimuksiaan rationalismin ketjuilla. Heillä on menossa monenmoista projektia.

Vital Orbit on heidän kehittämä ihka aito henkilökohtainen voimakenttä. Voimakenttä rakennetaan käyttäjän omilla hydrodynaamisilla toiminnoilla, jotka lähettävät pallomaisen varauksen ihmisen ympärille. Varaus reagoi kaikkeen materiaan ja orgaanisiin aineisiin. Materia voi kokea peräti täyden magneettisen käännöksen.

Kehujen mukaan Vital Orbit estää konfliktit, suojelee elämää, edistää henkilökohtaista aktualisaatiota ja tarjoaa äärimmäisen yksityisyyden. It's a cloaking device too?

Et ole kuullut tästä mulllistavasta laitteesta aikaisemmin. Perinteinen tiedemaailma ja media ovat vaientaneet kaikki tarinat siitä. Instituutin muutkin esineet ovat tavalliselta maailmalta salattua materiaalia:

Radioninen kamera joka ottaa valokuvia eri aikakausilta.

Muistikuvien heijastamista taltioitavaan muotoon.

Edistyksellistä polyvettä.

Ratkaisu kaikkiin konflikteihin on salaperäinen Algoritmi


Octavio Coleman on perustanut Jejune Instituutin. Hän on tutustunut hindulaisiin meditaatiohin ja tutkinut olevaisuuden saloja vuosikymmenten ajan. Laitoksen mainosvideolla hän vaikuttaa kulttijohtajalta. Puheessa mainitaan "initaatio" ja todellisuuden muutos. Se on ilmainen ja kestää vain kymmenen minuuttia. Klassinen houkutuskeino. Todella huolestuttavaa toimintaa.

Jejune Instituutti levittää mainoksiaan pitkin San Fransiscoa. Ne ovatkin kiinnittäneet monen ihmisen huomion. Jotkut ovat uskaltaneet vierailla kursseilla. Heidän silmät ovatkin avautuneet. Moni on kehunut sitä miten he näkevät todellisuuden uudella tavalla. Insituutin kehittämiä laitteita ja metodeja ylistetään. Selailin hieman nettiä tämän asian tiimoilta. Toimistossa pyörivä Initaatiovideo on kuvattu salaa ja on Youtubessa. Minunkin silmät ovat nyt auki.Jejune Instituutti on kuitenkin valveilla. He laittoivat omalle Youtube-tilille videon, jossa on näytetään kuvauksen tehnyt mies.

Mutta mistä on oikein kyse?

I can't say.

1 comment:

Jiri Keronen said...

Sain supervoimia tuolta kultilta, että äläpä hauku!