16.7.09

Michael Jacksonin haastatteluja

Popin prinssi on kuollut ja kuopattu, mutta se ei estä meedioita. Kuolemalla eläminen on heidän juttunsa. James Van Praagh on eräs suosituimmista meedioista (jonka verkkokaupasta voi ostaa sikakalliita kristallihiluja), joten hänellä on tietenkin paras haastattelu kuolleen Jacksonin kanssa. Van Praagh kysyi monta kysymystä ja niiden avulla selvisi, että Michael on hyvällä tuulella. Sitten tiedusteltiin liittyikö kuolemaan jotain vilunkipeliä. Jackon mukaan mitään sellaista ei tapahtunut, vaan:

"I felt sick that day, very sick. My doctor Conrad told me to rest, but I had to practice moves for my upcoming concert. I was tired, very tired, then I collapsed,"


Nykyisessä sijainnissa häntä ympäröi onnellisuus. Michael ilmoitti, ettei ole koskaan aikaisemmin ollut onnellisempi. Hautapaikaksi hän haluaisi Neverland ranchinsa.

Sylvia Browne ei myöskään voinut vastustaa tuoreen ruumiin tuoksua. Hänen piti muistuttaa new age-porukoita olemassaolostaan. Sylvia varmisti, että huoneessa on Michael Jacksonin aave vaatimalla tätä liikuttamaan pöytää. Pöytä liikkui. Lisäksi Micheal kirjoitti nimensä pöytään. Siis varma juttu. Sylvia sanoo, että Michaelilla pyyhkii hyvin. Lisää tietoa haastattelusta saadaan katsomalla tulevaa Montel Williams Showta. Mainosrahat puhuvat omaa kieltään.Hahaha, sanon minä. Pelkkää humpuukia tuollaiset. Meediot eivät puhu aaveen kanssa. Tiedän tämän, sillä Michael Jackson on vain lavastanut kuolemansa. Suunnitelmissa on kaikkien aikojen comeback-kiertue. Michaelin suunnitelma paljastui päiväkirjan paljastumisen myötä. Ihan faktajuttu eikä mitään nimettömien lähteiden ristiriitaisia arvuutteluja.

Tai sitten ei.

No comments: