23.7.09

Sana sunnuntaille: Siveys

Siveys on tärkeä asia. Sen ansiosta emme altistu houkutuksille. Tai ainakaan altistu niin usein kuin altistuisimme ilman siveyttä. Voimme keskittyä elämän tärkeisiin asioihin, kuten työhön, velvollisuuksiin, palvontaan ja moraaliin. Siveys on herkkä ja arka asia. Pienikin penis, siis lipsahdus, voi tuhota sen. Valitettavasti tänä liberaalina aikakautena ihmiset eivät enää arvosta siveyttä.

Evankelista Sy Rogers uskaltaa kuitenkin panna kovan kovaa vastaan. Tai siis, vastustaa moraalittomuutta. Hän kampanjoi hikises... ahkerasti siveyden puolesta. Rogers on entinen prostituoitu, homoseksuaali ja transeksuaali. Rogers osasi valita paremman seksuaalisuuden. Hän jos kuka tietää siveyden tärkeyden. Nyt hän saarnaa avioliiton ulkopuolista pusuttelua ja halimista vastaan. Ne ovat osa esileikkejä - tuota salaperäistä ja kadotettua taidetta josta olen kuullut - joka johtaa seksiin.
Esiaviollinen aktiviteetti on syntiä. Siksi sitä vastaan täytyy saarnata loppumattomalla vimmalla. Tosin synti houkuttelee aivan liian tehokkaasti. Mutta meidän ei pidä joustaa tässä asiassa. Vaikka rima on asetettu täysin epärealistiselle tasolle (yli 90 % ihmisistä sortuu esiaviolliseen peuhaamiseen). Pirulle ei saa antaa pikkusormea. Muuten lähtee koko käsi.

Käsien lähtemisestä pääsemmekin kätevästi - tai siis - pääsemme Sudaniin, jossa noudatetaan hieman tiukempaa käsitystä siveydestä. Siellä on määrätty rikoslailla, että ihmiset pukeutuvat siveästi. Eräs lutkamainen naistoimittaja jäi kiinni rysän päältä. Poliisi teki ratsian ravintolaan, jossa saatiin kiinni 13 rikollista.Toimittaja on flirttaileva ja huomionkipeä nainen, siis sudanilaisen standardin mukaan. Kuten asustuksesta voi päätellä. Lubna Ahmed Al-Hussein ylitti hyvän maun rajat pukeutuessaan housuihin. Se on sukupuolten sekoittamista. Poliisin mielestä pukeutuminen oli uhka Sudanin arvoille ja hyveille. Asia on viety oikeuteen. Rangaistukseksi voi tulla 40 raipaniskua. Rikoksen tunnustaneet naiset saavat vain kymmenen iskua. Ja varmasti he vain nauttivat siitä. Kyllä tuollaiset vapaamieliset naiset tiedetään.

No comments: