4.7.09

Huuhaan mestästäjä arvottu

Huuhaan metsästys on päättynyt. Onnetar (59 v kaljamahainen mies) poimi voittajan nimen arvonnassa. Osallistujia oli kolmetoista kappaletta. Kirjapalkinnon saa T. Hynynen.

Huuhaata mestästettiin joukolla ja verkkoon jäi hämmästyttäviä verkkosivuja. Mitä erikoisemmat "täydentävät hoidot" tulvivat inboxiin. Vähemmästäkin menee chakrat solmuun. Julkaisen kaikki annetut nettisivut.

-------------------

Kansakunnan voittamattomuutta Transsendenttisen Meditaation kautta. Kunhan maksetaan 240 meditoijan kouluttamisesta.

Voittamattomuuden vaikutus voidaan synnyttää luomalla kansakunnalle erittäin koherentti eli eheä ja järjestynyt kollektiivinen tietoisuus. Tähän tarkoitukseen riittää, että koulutetaan ja ylläpidetään riittävän suuri ryhmä yksilöitä, jotka harjoittavat yhdessä, kahdesti päivässä, Maharishi Mahesh Yogin Transsendenttista Meditaatiota ja TM-sidhiohjelmaa, johon sisältyy joogalentoharjoitus.
-------------------

Health Angel-Fotoniresosanssiterapiaa
:

Kudosten lisäksi kaikilla aineilla ja aineyhdistelmillä on luonteenomainen valonlähetystaajuutensa, mitä käytetään hyödyksi Health Angel -laitteessa. Kehon kemiallisia reaktioita ohjaa elektromagneettinen värähtely. Korjaamalla tätä värähtelyä, keho muuttaa automaattisesti biokemiallisia toimintojaan.

Terveet värähtelyt vahvistetaan

Health Angel poimii kehosta sen värähtelyt, suodattaa ne ja erottelee terveet sairaista. Terveet värähtelyt vahvistetaan ja sairaat muutetaan niin, että ne toimivat yhteen terveiden kanssa. Sen jälkeen kaikki värähtelyt palautetaan terveinä ja vahvana takaisin kehoon.

Toistamalla Health Angel terapiaa muutamia kertoja (keskimäärin 3-5 kertaa) muuttuu keho yhä terveemmäksi ja vähitellen se kykenee itse parantamaan itsensä.


Vain 35 euroa per uhri.

-------------------

MSF-kuntoutus:

Ulkoisten sähköimpulssien avulla voidaan säädellä ja tasapainoitta hermoratojen toimintaa ja esimerkiksi hajottaa rasvamolekyylejä sekä lisätä solun sisäisen kaliumin ja veden määrää. Näin solu "nuortuu" eli palaa sille toiminnalliselle tasolle, jolla se on ollut vuosia aikaisemmin. Jos sähköfysikaalisessa hoidossa käytetään liian korkeita "vääränlaisia" taajuuksia, tapahtuu solun sisäisen kaliumin katoa, ja ihminen "vanhenee".

Hoitomenetelmää on kutsuttu joissakin tieteellisissä piireissä vuosisatamme yhdeksi suurista lääketieteellisistä saavutuksista[Fuck Yeah! PA], jossa käytetään mm. resonanssiteoriaa, mikä tarkoittaa sitä, että kukin solu ja soluryhmä värähtelee sille ominaisella taajuudella ja ottaa vastaan vain oman taajuutensa mukaisia tai niiden kerrannaistaajuuksia.
-------------------

Cammalot-energiaterapiat: vaikuttavat laajasti olemuksemme eri tasoilla: niin fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella, henkisellä kuin karmisellakin tasolla. Näiden hoitojen kehittäjä on irlantilainen parantaja ja kouluttaja John Cosgrove. Hoidot auttavat ihmistä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin, vapautumaan menneisyyden painolasteista ja ottamaan käyttöön omaa voimaansa. Hoidot eivät korvaa lääkärin hoitoa, mutta voivat täydentää sitä.

Ja parit muut hoidot (mm. henkikirurgiaa) maksavat 50 euroa. Cammalot-energiahoidot tulevat tarpeeseen, jos karmasi ei ole putipuhdas:

Karmisen tason parannus on erittäin tärkeää, koska usein sairauden tai toimintahäiriön aiheuttaa jokin menneestä juurensa juontava asia tai käyttäytymismalli. Tämä ongelman alkusyy täytyy käsitellä ennen kuin kestävää paranemista voi todella tapahtua. Myös kantamamme emotionaaliset taakat ovat luonteeltaan karmisia, ja siten niidenkin vapauttaminen on tärkeää. Siniset Parantavat Enkelit toimivat ikään kuin siltana Jumalalliseen Tietoisuuden ja ihmisen energiajärjestelmän välillä, mikä mahdollistaa karmisten ehdollistumien vapautumisen ja auttaa parantumista niin fyysisesti kuin myös tunteiden ja mielen tasoilla.
-------------------

Enkelikeskuksen enkeliterapiaa, joka kuulostaa hieman epämääräiseltä:

Mitä enemmän traumoja me "poimimme" pois, sitä paremmin kehomme toimii ja opimme näkemään elämämme uudesta näkökulmasta.

Enkeliterapia auttaa meita löytämään tien "kotiin". Kun aukaisemme tien
Jumalalliseen minään, löydämme suuremman ymmärryksen omiin ja toistemme
ongelmiin. Olemme kaikki samaa energiaa Jumalan kanssa, siis olemme kaikki samanvertaisia yksilöitä.
Henkilöt joita pidämme vihollisinamme, henkilöt joita emme "siedä", emme hyväksy tai joille emme voi antaa anteeksi, ovat juuri niitä, jotka opettavat meille eniten.


Tosin enkelikeskuksessa ollaan tiettyä siitä mitä sairaus on:

Englanniksi sairaus on "disease" t.s. "epämukavaa", siis- ei haluttu olotila!
Ei ole olemassakaan sairauksia - n.s. "sairaus" muodostuu patoutuneista tunteista. Kun sairastumme, meidän selvittämättömät tunteemme (traumat) aiheuttavat sen, että meidän fantastinen järjestelmme, kehomme, tukkeutuu. Ihmiskeho on monivivahteinen. Saamme vaikutteita monelta taholta joista karma on suurimpia vaikuttajia. Suuri vaelluksemme sieluna alkoi maailmankaikkeudessa, Jumalan "Alkuräjähdyksen" aikana, kun yksilöidyimme Jumalasta. Jumala lähetti meidät kaikkeuteen kokeaksemme "itseämme" eli mitä olemme.
-------------------

Myös Toijalassa voi oppia Kvanttikosketusta. Epäilen, että tärkeintä on kouluttaa uusia kouluttajia. Tietenkin koulutus maksaa.

Ulkoisesti kvanttikosketushoito muistuttaa perinteistä reikihoitoa, mutta sitä käytetään nimenomaan korjaamaan muun muassa kehon virheasentoja, kuten esimerkiksi vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia. Tällöin luut ja muut kiinteinä pidetyt rakenteet ikään kuin "liukuvat" spontaanisti oikeaan asentoonsa. Myös kipujen ja tulehduksien nopea lieveneminen, kuten myös yleisen toipumisen nopeutuminen on yleistä.

Quantum-Touch® on maailmalla yksi kaikkein nopeammin leviävistä energiahoitomuodoista, eikä ihmekään, sillä se on usein yllättävän tehokas.
Virallisia Quantum-Touch® hoitajia on nykyään noin 50 maassa ja hoitajien määrä kasvaa jatkuvasti. Sitä käyttävät hoitotyössään niin lääkärit, fysioterapeutit, hierojat kuin perinteiset energiahoitajatkin.


Onneksi sivun alareunassa on tuttu teksti, jolla varmistetaan lääketieteellisen hoidon saatavuus:

Huomaathan!
Vaikka Quantum Touch saattaa olla erittäinkin tehokas täydentävä hoitokeino erilaisten fyysisten oireiden lieventäjänä (kuten esimerkiksi erilaisten kiputilojen) se ei kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten Quantum Touch toimiikin juuri lääketieteellisen hoidon tukena. Koska Quantum Touch saattaa nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkärisi kanssa koskien mahdollista sairauttasi.

Eli reikiterapian lisäksi voi kouluttaa uuden energiahoidon. Koulutus tuleekin tarpeeseen, sillä Quantum-Touchin keskustelupalstalta löytyy asiallista pohdintaa. Energiahoitoja täytyy antaa oikealla tavalla. Serious business.

-------------------

Helsinkiläinen Kawanowa-klinikka tarjoaa yhdistelmän vaihtoehtohoitoja. Akupunktiota suositellaan mm. näihin:

Päänsärky, migreeni, niska-hartiajäykkyys, jäätynyt olkapää, iskias, selkävaivat, palovamma, verenkiertohäiriöt, kuukautishäiriöt, unihäiriöt, stressi, astma, jännetuppitulehdukset, pahoinvointi, turvotus, allergia, ruoansulatuskanavan ongelmat, tinnitus, väsymys jne.
-------------------

Turun Luontaishoitola on monipuolinen huuhaakeskus. Siellä myydään reikiä, enkelikursseja, korvakynttilähoitoja, selvänäköistä auralukemista, numerologiaa, resonassiterapiaa, jne. AquaDetox-menetelmällä pestään jalkoja ja puhdistetaan keho myrkyistä jalkojen huokosten kautta. Laite on puhdasta huijausta. Mutta sen käytöstä laskuttaminen (25 euroa) on aivan laillista.

-------------------

Lana Kortia vaatii ROHTOJA SYÖPÄÄN! Sen lisäksi hän on homeopatian ammattilainen.

TARJOAN ERITTÄIN LAADUKASTA HOMEOPAATTISTA HOITOA Koululääketieteellistä hoitoa täydentävänä hoitona muun muassa seuraavien tilojen, vaivojen, sairauksien oireiden hoitoon:
Astma, Allergia, Allerginen astma, Siitepölyallergia, Heinänuha, Psoriasis, Atooppinen ihottuma, Krooninen silmätulehdus, Lasten korvatulehdukset
Syöpä, Kasvaimet, Diabetes[WTF? PA]
Krooninen kipuoireyhtymä, Iskias, Monenlaiset krooniset tulehdukset, Kaljuuntuminen, Kuorsaaminen, Poskiontelotulehdus, Syylät, Hiivasyndrooma, Verenpainetauti, Korkea kolestrooli

Monenlaiset luustovaivat

Neurologiset sairaudet Alzheimer, Parkinsonin tauti, MS-tauti, Halvaukset, Huimaukset, Kouristukset, Keskittymishäiriöt, Migreeni

Lapsettomuus, Mastopatia, Virtsatientulehdukset, Monenlaiset krooniset tulehdukset, Vaginan-, Kohdun laskeumat, Kuumat aallot, Monenlaiset Vaihdevuosiongelmat, Steriliteetti, Potenssihäiriöt ja monet muut

Masennukset, Monenlaiset Krooniset pelot, Vainoharhaisuus, Psykoosi, Järkytysten seuraukset, Unettomuus, Burn out, Ahdistukset, Itsemurha-alttiudet, Kaksisuuntainen mielialahäiriö

Huume- ja Alkoholiriippuvuudet, Ylivilkkaushäiriöt, ADHD, Monenlaiset Käyttäytymishäiriöt ja Mielialahäriöt
-------------------

Luontaihoidot.net myy Reconnective Healing-terapiaa, joka yksi energiahoidon variaatio.

Reconnective Healingillä on mahdollista hoitaa monia psyykkisiä ongelmia kuten traumaa, masennusta ja riippuvuuksia. Se helpottaa tai poistaa kipuja, syventää unta, ja auttaa selviämään erilaisten onnettomuuksien jälkitiloista nopeammin. Sillä on hoidettu menestyksekkäästi myös monia erilaisia kroonisia terveysongelmia kuten syöpää, immuunipuolustushäiriöitä [Ihan oikeesti nyt jumalauta! PA] ja kroonista väsymysoireyhtymää.
Hämmästyttävästi Luontaishoidot.net sivustolla tiedetään, että homeopatian muisti on ihan fakta juttu.

Homeopatian toimintaperiaate on saanut ihan konkreettista tukea tieteen radikaaleista löydöistä. Ranskalainen lääketieteen tohtori ja biokemisti Jacques Benveniste todisti tutkimuksillaan 1980 -luvun lopulla, että vedellä on muisti. Tutkimuksessa laimennettiin tiettyjä lääketieteellisiä vasta-aineita välillä liuosta ravistellen, aivan kuten homeopaattisia lääkkeitäkin valmistettaessa. Päämääränä oli saada liuos, jossa ei ollut enää molekyyliäkään vasta-ainetta. Tämän liuoksen huomattiin kuitenkin saavan edelleen aikaan reaktion ihmisen immuunisoluissa, ihan samoin kuin vasta-aineita sisältänyt liuoskin. Tästä ymmärrettiin se, että laimennus- ja ravisteluprosessin aikana on täytynyt välittyä tiettyä informaatiota. Molekyylien välillä soluissa täytyy olla tiedonvaihtoa. Tämä vuorovaikutus ja virittely molekyylien välillä toimii pitkänkin välimatkan päästä. Niille on mahdollista alkaa resonoimaan eli värähtelemään samalla taajuudella.

Benvenisten radikaali ja mullistava tutkimustulos yritettiin kumota, missä ei onnistuttu. Hänen uransa tosin onnistuttiin lopettamaan mustamaalauksen ja tieteellisen valtavirran vastustuksen johdosta. Tutkimustuloksesta ollaan pysytty vaitonaisena. Kuitenkin eri maissa on myös muita tiedemiehiä, jotka ovat toistaneet samat johtopäätökset.
-------------------

Bio Aq-vedenpyörteistäjä laittaa vesivirtauksen solisemaan kuin puro:


kasvit kasvavat paremmin, antavat paremman sadon, paremman juurikasvun, ja ovat pitkäkestoisempia. Kasveilla on korkeammat C-vitamiini ja lycopeeni pitoisuudet.


pyöteistetyn veden juominen vaikuttaa mitä ilmeisemmin positiivisesti ihmisten ja eläinten terveyteen.


pyörteistetty vesi vaikuttaa ympäristön napaisuuteen ja tasapainottaa haitallisia energioita (sähkösaaste, maasäteily). Samalla periaatteella tehdyillä medaljongeilla on vastaavanlainen vaikutus ja myös ne suojaavat sähkösaastetta vastaan.
-------------------

Lootuskirja.fi myy monenmoista huuhaa-hoitoa, mutta keon kruunaa LCD Super Zapper Delux 2006, vain 173 euroa:

Huomattavan tutkijan tohtori Hulda Clarkin tutkimukset ovat osoittaneet, että jokainen elävä olento lähettää aallonpituutta, joka vaihtelee olennon koon mukaan. Tohtori Clark osoitti, että kehossa olevat bakteerit, virukset ja loiset voidaan eliminoida sähkövärähdyksillä, joita zapperi-niminen laite tuottaa. Hän totesi, että tähän tarvitaan vain minuutteja, ei päiviä tai viikkoja kuten antibiooteilla.


Zapper-aparaatilla hoidetaan kaikki sairaudet; herpeksestä syöpään. Mahtava laite. Hulda Clark ei kuitenkaan ole kovin huomattava tutkija. Hän on tehnyt yksityistä tutkimusta Meksikon kuuluisilla vaihtoehtoklinikoilla. Tuloksena on kolme suosittua kirjaa: The Cure of All Cancers, The Cure for HIV/AIDS ja The Cure For All Diseases. Ne ovat tuottaneet Huldalle n. 7 miljoonaa dollaria. Clark on todennut, että Zapper parantaa syövän 100% todennäköisyydellä. Viranomaiset ovat todenneet laitteen huijaukseksi, mutta se johtuu tietenkin vain Suurten Lääketehtaiden painostuksesta, jotka eivät halua menettää Syöpäteollisuuttaan. Kuitenkin kyseessä on epätoivoisten ihmisten kärsimyksellä rahastaminen. Olen hyvällä tuulella, joten kirjoitan, että Clark voi ehkä uskoa oikeasti auttavansa ihmisiä.

Jokatapauksessa Clarkin sivulla on tuomarin määräyksestä tällainen teksti:

Both bio feedback research as well as the case studies in Dr. Clark's books are not considered scientific by US Government authorities. We do not make any promises with regards to the products we sell. Note that in the US the zapper and the MiniFG are not medical devices and we can't advocate them for medical use.


Ja:

Dr. Clark’s findings are intended to benefit normal structure and function and are not prescribed as treatment for medical or psychological conditions, nor for diagnosis, care, treatment or rehabilitation of individuals, nor to apply medical, mental health or human development principles.

This information is based in part on traditional methods that often use natural herbs and nutrients to support health. The information about these ingredients has not been evaluated or approved by the FDA and is not based on scientific evidence from US sources. This product is intended to support general well being and not intended to treat disease. If conditions persist, please seek advise from your medical doctor.
-------------------

Tyylikäs Homeopaatti.com keskittyy homeopatian myymiseen. Diagnooseja tehdään iirisdiagnostiikan avulla. Kaikki Homeopatiakeskuksen homeopaatit tiirailevat ihmisten silmiä.

-------------------

Parantaja Markku Leinonen hallitsee kaukoparannuksen, selvänäön ja tavallisen energiaparantamisen. Tosin auttaa jos asiakas itse uskoo hoitoon. Paraneminen on todennäköisempää, jos omaa "jumal-uskon." Epäilijöillä voi olla vaikeampaa.

Koska käytän henkistä energiaa, on uskolla myös merkityksensä. Auttaa jos ihminen uskoo edes itseensä tai parantajaan. Myös jumala-usko on eduksi. Yleensä merkki tästä on se että ihminen hakeutuu hoitoon. Mutta jos ihminen on epäileväinen niin tulee ongelmia.

Skeptikkojen negatiiviset värähtelyt ovat voimakkaita. Käsien heiluttaminen potilaan päällä onkin tehokasta:

Krooniset, kuten lihasperäiset vaivat, vaativat yleensä useita hoitokäyntejä. Ihmiset käyvät yleensä yhden tai kaksi kertaa hoidossa. Jos kaikki vaivat eivät ole lähteneet niin he ovat pettyneitä, vaikka hierojalla yleensä käydään jopa kymmenen kertaa. Itse en lupaa enkä vaadi tulemaan hoitoon, se on kaikille vapaaehtoista. Joka tapauksessa hoitotulokset ovat hyviä. Syöpätapauksissa viitseliäimmät ovat kuvauttaneet itsensä ennen ja jälkeen hoidon ja syöpä on hävinnyt. Muuta lääkitystä tai hoitoa ei ole ollut.
-------------------

Kaukoparannusta sähköpostin ja puhelimen kautta. Sitä voidaan antaa jopa lemmikkieläimille.

Kaukoparannuksen aikana asiakas on makuullaan 40 minuuttia rauhallisessa häiriöttömässä tilassa mieluiten kotona. Puhelin, televisio ja radio tulee olla kiinni. Tilassa ei saa olla tai sinne ei saa tulla muita ihmisiä hoidon aikana. Voit laittaa vaikkapa herätyskellon soimaan, jos pelkäät, että nukahdat rentouttavan hoidon aikana.

Hoitoajan päätyttyä soitat minulle. (esim. jos kaukoparannus alkaa klo.19.00, niin soitat minulle klo.19.45.) Tällöin kerron, mitä näkyi ja mitä tehtiin. Lisäksi puhelun aikana sinulle virtaa parantavaa ja tasapainottavaa energiaa. Lopuksi annetaan "kotitehtäviä" ja opastusta henkioppaiden kautta tulevaisuutta varten, jotta voit pitää yllä terveyttäsi. Tällöin kynä ja paperi ovat mainio apuväline, jolloin voit tehdä muistiinpanoja myöhempää tarkastelua varten. Jokainen kaukoparannus on aina yksilöllinen, luottamuksellinen henkioppaiden ja enkeleiden huolella järjestämä tapahtuma rukouksen ja pitkän keskittymisen avulla. Hoitokertojen määrä on yhdestä kymmeneen, riippuen siitä, kuinka kroonistuneita sairaudet ovat. Kaukoparannuksen hoidolliset vaikutukset ja tulokset ovat verrattavissa energiahoidon tuloksiin. (lue energiahoito). Maksu suoritetaan tililleni, jonka numeron saat sähköpostilla pyydettyä sitä minulta. Kun maksusuoritus on saapunut perille, niin lähetän sinulle aikoja kaukoparannukseen.
-------------------

Keijula.com ottaa keijut, peikot ja tontut vakavasti.

Joskus keijut voivat olla myös ilkikurisia, mikä johtuu ainoastaan vastapuolen ikävästä käytöksestä tai "en usko keijuihin"-asenteesta.

Peikot eivät ole ilkeitä tai pelottavia, vaikka sillä virheellisesti lapsia pelotellaankin. Tosin on olemassa myös ilkeitä peikkolajeja, mutta tämän hetkisen tietoni mukaan niitä ei asustele Suomessa.

Itse olen aistinut tontut hyvinkin pienikokoisina aivan kuten keijutkin (n.10cm), kun taas näkemäni peikot ovat olleet n. 25-30cm. Tosin luonnonhengillä kaikilla lienee yksilöllinen kokonsa aivan kuin näkijälläkin oma kokemuksensa koosta.


Muuten Keijula.com tarjoaa kursseja 20 euron hintaan.

-------------------

Energiahoito.netissä tiedetään ettei tiede tiedä kaikkea, joten energiahoidot voivat toimia.

Hmm... voitko todella olla niin varma että maalaisjärki toimii aina luotettavana todellisuuden mittarina? Muutama sata vuotta sitten maalaisjärki kertoi että maapallo on litteä ja kaikki olivat onnellisesti samaa mieltä. Se oli ilmiselvää ja on vieläkin ellet mene kouluun tai joku ei kerro sinulle asian oikeaa laitaa. Joten on olemassa asioita jotka eivät mene yksiin maalaisjärjen kanssa ja ovat silti todellisia. Universumi on paljon monimutkaisempi ja uskomattomampi paikka mitä voit edes kuvitella.

Aluksi energiahoidot voivat kuulostaa hyvin hullulta ajatukselta. Näkymättömiä energioita, hoitoa ilman kosketusta..kaukohoitoa. Tottakai kaikki tuo kuulostaa ihmeelliseltä aluksi. Mutta ota huomioon että kehon energiavirrat eivät ole mikään uusi ajatus. Nuo virrat on dokumentoitu Kiinassa yli 5000 vuotta sitten. Ja tuota samaa systeemiä käytetään yhä akupunktiossa hyvällä menestyksellä.


Tarjolla on yhdistelmä energiahoitoja ja -kursseja. Hoitojen hinta on avoin, mutta suosiossa on 20 euron lahjotus. Kaukoparannukset halvemmalla eli vain viidellä eurolla.

-------------------

Energiakeskus Indigo myy Aura-Soma väriterapiaa 550 eurolla. Kurssi kestää 36 tuntia. Nettikaupassa on kaikenlaista sälää. Värienergiaa pulloissa.

-------------------

Nyt aivot tarvitsevat lepoa. Suuri kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille.

4 comments:

Unknown said...

Lucky is me! Kiitoksia oikein kovasti onnettarelle.

Paholaisen Asianajaja said...

Kirja lähtee maanantaina postin kautta voittajalle.

Anonymous said...

On vähän ilkeää esittää akupunktiota huuhaahoitona, kun moderni lääketiedekin tunnustaa sen tehon. Teistä voi tuntua omituiselta, että akupunktio voisi auttaa astmaan, mutta kyllä se vaan voi. Olen itse ihan täyspäinen lääkäri ja olen saanut akupunktiosta monenlaista apua, vaikka en tiedäkään, miten sen toimintamekanismi selitetään meikäläisittäin.

Paholaisen Asianajaja said...

Akupunktiolla on tietenkin teho. Se jää lumevaikutuksen tasolle. Sitä en ole kieltämässä.