12.7.09

Auktoriteetti ottaa kantaa 9/11 salaliittoihin

Syyskuun 11 terrori-iskut ovat luoneet ihan kivasti erilaisia salaliittoja. Nyt ne ovat saaneet lisää bensaa liekkeihinsä, sillä eräs mies on ilmoittanut julkisesti, ettei hän usko matkustajakoneen törmänneen Pentagoniin.

Väittämät täytyisi ottaa vakavasti, sillä kyseinen mies on selvästikin auktoriteetti alallaan. Hän on sotilasuransa aikana käsitellyt lukemattoman määrän tiedustelumateriaalia ja -valokuvia. 80-luvulla eläkkeelle päätynyt kenraalimajuri Albert Stubblebine sanoo, ettei hän näe yhdessäkään valokuvassa todisteita siipien törmäysjäljistä. Joten Pentagoniin iski jokin muu kuin matkustajalentokone.

Helsingin Sanomat kutsuu tätä miestä "arvovaltaiseksi tueksi."

Olen erimieltä - eikä se johdu vain Illuminati-yliherroistani - sillä Stubblebinen menneisyys sisältää runsaasti kulmakarvoja kohottelevaa materiaalia. Uransa aikana hän on askarrellut PSI- ja kaukonäkemisilmiön parissa ja UFOilusta kiinnostumista. Oudoimmassa kokeessa hän koulutti sotilaita kävelemään seinien läpi. Luennoillaan hän on puhunut Marsissa olevista koneistoista.

Noh, jätetään taustalle Stubblebinen johanafgrannimaisuus.

Miten hän perustelee sitä ettei Pentagoniin iskeytynyt matkustajakone?Kuvissa ei näy jälkiä siivistä.Tietenkin kaikki ne 104 ihmistä jotka näkivät lentokoneen iskeytyvän Pentagoniin näkivät jotain muuta, olivat epäselvässä paikassa ja tilanteessa, eivätkä ole muutenkaan parhaita silminnäkijöitä. Ihmiset voivat oikeasti nähdä omiaan yllättävissä tilanteissa. Kaksi silminnäkijää kuvaili pienen yksityissuihkarin. 26 sanoi nähneensä American Airlinesin matkustajakoneen. Yksikään ei kertonut nähneensä ohjusta.

Mutta ongelmia ilmenee niistä matkustajakoneen paloista (joissa oli American Airlinesin värit) jotka rehottivat Pentagonin nurmikolla iskun jälkeen. Samoin raunioista löydetyt matkustajien tunnistetut jäänteet. Jos matkustajakonetta ei ollutkaan, niin minne matkustajat katosivat? Miten Stubblebine selittää tämän? Valitettavasti asiaa ei paljasteta tuossa Youtube-haastattelussa.

Sinällään erikoisjännä juttu. Olisi kiva tietää minkälaisia kuvia Stubblebine on katsellut. Tuskin mitään näistä kuvista.

No comments: