17.7.09

Holokaustinkieltäjissä on neonatseja? Oho!

Holokaustikriittinen David Irving tekee kiertuetta Yhdysvalloissa. Hän luennoi pienille yleisöillä siitä miten virallinen versio II maailmansodasta on väärässä. Keskitysleireillä ei tapettu miljoonia juutalaisia. Revisionistina tunnettu Irving on ollut kovin näreissään, kun hänen on vihjailtu kieltävän holokaustin tapahtuneen. Asia päätyi oikeuteen kun Irving haastoi Deborah Lipstadtin oikeuteen kunnianloukkauksesta. Tietenkin asiaa puitiin Englannin tiukkojen kunnianloukkauslakien mukaan. Todistustaakka on puolustuksella, eli Deborah joutui todistelamaan tuomarille mitä Irving ajattelee. Ja kas. Irving hävisi oikeudessa. Hinnaksi tuli kaksi miljoonaa puntaa.

Nykyään hän siis tekee omatoimista kiertuetta. Keitä sinne ilmaantuu?

Anarkistit protestoivat Phoenixissa, kun Irving piti esitelmää siitä kuinka Hitler ei tiennyt mitään holokaustista. Kuuntelemaan oli saapunut n. 30 henkeä. Joukossa oli neonatseja, skinheadejä ja uteliaita. He kuulivat, että natsit tappoivat vain 1,74 miljoonaa juutalaista. Auschwitzissä menehtyi vain pari tuhatta henkeä. Hitler olisi halunnut lähettää juutalaiset Madagaskariin. Tämä on selvinnyt sodan aikaisista koodatuista viesteistä, jotka Irving sai käsiinsä.

Yleisöä kuvanneet saivat nähdä kuinka pari osallistujaa heilautti sieg heilit. Anarkistit taas kävivät parkkipaikalla päästämässä ilmat erään rasistin renkaista.

Sananvapauden kannalta Irvingillä pitäisi olla täysi oikeus puhua mitä haluaa. Mutta samalla ihmisillä on tietenkin oikeus olla kuuntelematta hänen höpinöitä. Tai osoittaa sormella ja nauraa.

1 comment:

TJT2 said...

Oletko lukenut yhdenkään oikean revisionistin kirjaa holocaustista? Uskallatko tulla keskustelemaan aiheesta jollekin keskustelupalstalle? Holocausti näyttää olevan vielä selvempää satua kuin evo-oppi!!! Miten voit tiedeuskovana uskoa täysin tieteen vastaisiin satuihin??