25.7.09

Ja taas, osa 21

Tennesseen senaattori Paul Stanley (republikaani) tukee pidättyväisyyteen perustuvaa seksivalistusta kouluissa. Hän on pyhäkouluopettaja ja aktiivinen seurakunnan jäsen. Hän oli mukana laatimassa lakia jolla kiellettäisiin homoparien adoptio-oikeudet. Stanley on avoimesti julistanut, että seksi kuuluu vain avioliiton sisälle. Nuorten täytyy pidätellä himojaan papin aameneen asti.

Valitettavasti senaattori Paul Stanleyllä on konservatiivinen pää, mutta liberaali penis.

Stanley on sanonut oikeudessa annetussa lausunnossa, että hänellä oli avioliiton ulkopuolinen seksisuhde 22-vuotiaan harjoittelijan kanssa. He tekivät temppuja toimistossa. Stanley otti naisesta provokatiivisia kuvia. Sekä tietenkin yhden videon, joka oli varmasti täysin kiltti ja viaton juttu.

Hieman yllättäen Stanley on tarinan uhri. Hän lähti oikeuteen kiristyksen takia. Nuoren naikkosen poikaystävä otti nimittäin yhteyttä Stanleyhin. Hän alkoi vaatia rahaa, jotta kiihottavat kuvat ja eräs video eivät vuotaisi vaimolle ja lehdistölle. Ilman kiristystä Stanley varmaan jatkaisi seikkailujaan toimiston lukitun oven takana.

No comments: