2.7.09

Salaliittoidean nousu ja nopea tuho

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogissa on havaittu skandaalimainen uutinen.

9/11 terrori-iskuissa käytetyt lennot olivat huijausta


Matkustajakoneita ja matkustajia ei muka ollutkaan paikalla syyskuun 11. päivä? Mistä näin radikaali tieto on revitty?

Äskettäin tiedonvapauslain nojalla saadut tiedot U.S. Bureau of Transportation Statistics -tietokannasta kertovat että 11.9.2001 päivän terrori-iskuissa käytetyt lennot (lennot UA 175, UA 93 ja AA 11) ovat vuoden 2000 viimeisiltä päiviltä ja lennosta AA 77 ei löytynyt minkäänlaisia tietoja ja syyhän on selvä. Koska 11.9.2001 WTC:n lennetyt koneet olivat USA:n armeijalle kuuluvia sotilaskoneita jotka muistuttavat hyvin paljon american airlinesin boeing 757 ja 767-malleja. Mutta niissä ei ole kuitenkaan ollenkaan ikkunoita.


Taas huolimatonta toimintaa Illuminatilta. Odotin parempaa työnantajilt---, siis aivan turhanpäiväistä vouhotusta! Vai onko salaliittoteoreetikolta jäänyt jotain huomaamatta?

Tiedonvapauslakia käyttänyt Aidan Monaghanin bloggaus oli alunperin tällainen. Vain lyhyt maininta siitä, että pyydetyissä tiedoissa on puutteita. Lentokoneiden tiedot päättyvät vuoden 2000 loppuun. Eli lentokoneiden olinpaikka ennen syyskuun 11 päivän iskuja on mysteeri. Jos niistä ei ollut virallista tietoa U.S. Bureau of Transportation Statistics -tietokannassa, niin ne olivat Illuminatin työpajassa. Näin ainakin jotkut uskovat.

JREF:in räyhääjät ovat kuitenkin löytäneet kyseisten koneiden tietoja vuodelta 2001. Konebongarit (on muuten hieno harrastus) valokuvasivat koneet liikenteessä tammikuusta syyskuuhun asti. Niistä löytyy myös lentotietoja 2000 ja syyskyyn 11. väliltä. Eli todennäköisesti Monaghan sai informaatiotiedustelullaan vain viimeisimmän kokonaisen vuoden tiedot. Tyypillisesti byrokraatti ei ymmärtänyt mitä Monaghan oikein hakee. Jos Illuminati olisi lavastanut matkustajakoneet terrori-iskuihin, niin varmasti näinkin yksinkertainen asia olisi väärennetty parilla näppäilyllä tietokantaan. Onnistuihan heiltä WTC-tornien ja WTC 7:n panostaminen täysin huomaamatta.

Kun Monaghan sai käsiinsä nuo JREF:issa esitetyt tiedot, niin hän muutti alkuperäistä viestiä vähän realistisemmaksi. Nyt informaatiotiedustelusta saadut tiedot ovat vain ristiriidassa noiden BTS:stä saatujen tietojen kanssa. Mutta lentokoneista löytyy mainintoja vuoden 2000 ja 9/11:n tapahtumien väliltä.

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Oletko muuten ajatellut diaboli koskaan kysäistä Teemujazz:lta että mistä ihmeestä hän repii tietolähteensä? Telepaattisessa yhteydessä nibirulaisten kanssa kaiketi?

Paholaisen Asianajaja said...

En uskalla kysyä.