28.7.09

Emme ole rasisteja, mutta Obama on kenialainen

Kuuntele kuinka suurella tunteella nainen kommentoi Obaman syntymätodistusta. Kuuntele miten yleisö reagoi kun republikaani Mike Castle toteaa Obaman kuitenkin olevan Yhdysvaltojen kansalainen.Nämä ihmiset ovat "birther" termillä tunnettuja foliohattuja. He kuvailevat itseään isänmaallisiksi skeptikoiksi, jotka vain haluavat nähdä todisteet Obaman syntyperästä. Myytin ympärille on rakennettu hienoja ideoita siitä miten Obaman äiti- joka on ateisti - synnytti poikansa Keniassa, ja ovelasti tilasi puhelimen kautta syntymäilmoituksen kahteen Hawaijilaiseen sanomalehteen (that sneaky bitch). Tai Obaman isoäiti käytti saatanallisia noitavoimia saadakseen Obamasta presidentin. Tai Hawaiin osavaltio ei ollut vielä syntymän aikaan virallisesti ihan oikea Yhdysvaltojen osavaltio. Tai äidin kansalaisuus oli vääränlainen, väärään aikaan. Tai Obaman isäpuolen kansalaisuus teki Ona Tai nyt julkaistu syntymätodistus ei ole oikea syntymätodistus, tai, tai.

Kaikki tietenkin huuhaa-juttuja.

Mutta he eivät ole rasisteja. He vain haluavat maansa takaisin. Sen maan, jossa neekeri ei määrää. Eikä mikään kaappi-muslimi pääse vääristämään kristityn maan perinteitä.

Mikä on paras todiste siitä, että nämä foliopipot olevat väärässä? Itse Bill O'Reilly sanoo syntymätodistuksen olevan aito.Mikään ei tietenkään riitä syntyilijälle. Jos todisteet puhuvat Obaman USa-kansalaisuuden puolesta, niin ne on väärennetty. Jos viranomainen toteaa Obaman olevan Yhdysvaltojen kansalainen, niin hänen täytyy avata silmänsä Totuudelle. Jos Hawaijin osavaltion viranomaiset vannovat syntymätodistuksen olevan aito, niin he valehtelevat. He ovat osa salaliittoa, OMG!

Ja niin piiri pyörii, kunnes tulee seuraava pahin kriisi puhtaalle valkoiselle fundamentalismille. Tätä ennen meuhkattiin "teekutsuissa" valtion verotusta vastaan. Sitä ennen kauhisteltiin Meksikosta rajan yli hyppiviä ruskeita ihmisiä, jotka varastavat naiset ja työt. Sitä ennen puolustettiin ihmisten oikeutta ostaa rynnäkkökiväärejä rippilahjaksi. Ja niin edelleen.

5 comments:

AaJii said...

Ilmeisesti tämä salaliitto on perusettu jo Obaman syntymän aikaan. Tarkoituksena ainoastaan tehdä Obamasta presidentti. Onpa ovelaa

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.youtube.com/watch?v=WYQr2a4vqqg

Jopa Ann "Jeesus oli amerikkalainen" Coulterin mielestä Obama on rehellisesti syntynyt Ameriikan Ihmemaassa. Tämä jos mikä saa birtherit näyttämään aivan sekopäiltä.

Paholaisen Asianajaja said...

http://d.yimg.com/a/p/uc/20090725/lcrmlu090725.gif

Sarjakuvaa aiheesta.

Unknown said...

Youtubesta: WGMD-radion juontaja Jared Morris näyttää tunnistaneen kovaäänisen naisen samaksi joka on hälle tuttu soittajaääni joka puheli radiossa miten alienit tuloo lokakuussa ja ihmishahmossa..

"He is alien" voi tarkoittaa USAssa hiukan kahta eri asiaa..
Että semmoinen täydennys vielä teoria-listaasi .. ;)

Paholaisen Asianajaja said...

Juoni sakeutuu! Kukaan prime time uutistenlukija ei ole vielä pohtinut miten Reptiliaanit liittyvät Obaman vaalikampanjaan. Heillähän voi olla aikamatkustusteknologia käytössä, joten syntymän lavastaminen on yhtä helppoa kuin Apollo 11 kuulennon lavastaminen.