30.7.09

FEMA:n arkkuja ja NWO

Kuten kaikki uuteen maailmanjärjestykseen liittyvät urbaanihuhut, niin myös seuraava on kuin herpes.

Suomalaisessa NWO-blogissa toistetaan väittämää FEMA:n tilaamista ruumisarkuista.

Yhdysvalloissa aletaan jo kaikessa hiljaisuudessa varautumaan poikkeustilaan ja sikainfluenssan vastarokotteilla on tarkoitus alkaa tappamaan miljoonia siviilejä ja heidät on tarkoitus selloa näihin suuriin arkkuihin joita mm. Georgiassa sijaitseva FEMA (Federal Emergency Management Agency) keskus tilasi yli 500 000 kpl jo pari vuotta sitten.


Jollakin NWO:n virkamiehellä on tapahtunut paha moka, sillä FEMA ei ole tilannut arkkuja. Kasatut "arkut" ovat kuoria, jotka upotetaan maahan arkkuja varten. Laatikot on kasattu Vantage Products Corporationin maalle. Yhtiön varajohtaja Michael Lacey on valvonut laatikoiden inventaariota. Lukujen mukaan heillä on n. 50´000 laatikkoa. Ainakin pari vuotta sitten. Määrä oli pienempi kuin aloitusvuonna, eli 1997 tai 1998. Lacey ei myöskään ymmärrä miksi nettivideoissa on keksitty FEMA:n omistavan heidän laatikoitaan.

Lacey on myös kommentoinut vuosittaisten kuolemantapausten määrää ja laatikoiden tarvetta:

In the United States there are approximately 1,300,000 deaths each year.
Of those deaths there are about 900,000 in ground burials preformed[sic] every year. Only a small percentage of those people have pre arranged there[sic] burial.


Alue on keskusvarasto, josta niitä rahdataan kerralla tarpeen mukaan muihin kaupunkeihin, kun hautaustoimistot tilaavat niitä. Pihalle varastoidut laatikot eivät happane helposti. Valmistajat antavat niille jopa sadan vuoden takuun.

Mistä tuo 500´000 luku on saatu?

Eräs utelias ryhmä vieraili paikalla jossa oli varastoituna pinokaupalla näitä laatikoita. He tapasivat tonttia vuokraavan miehen pojan, joka sanoi kesken keskustelun, että siellä oli aikaisemmin peräti puoli miljoonaa laatikkoa.

En heti löydä mitään kuulopuhetta varmempaa dokumenttia siitä, että FEMA olisi tilannut 500´000 arkkua. Jos joku tietää mistä tämä tilausdokumentti löytyy, niin saa informoida.

Miten NWO:n tulevien keskitysleirien nyt käy?

No tietenkin paremmin kuin voisi kuvitella. Ehkä laatikot eivät ole arkkuja. Mutta niihin mahtuukin useamman ihmisen ruumiit. Ja ne ovat halvempia kuin arkut, joten NWO on selvästikin ajatellut säästää rahaa tulevan mullistuksen aikana.

7 comments:

AaJii said...

Tota, vaikka itsekin tietenkin kuulun tätä uutta maailmanjärjestystä puuhailevan salaisen maailmanhallituksen puuhahenkilöihin, niin yksi kysymys mulla on. Minkäs takia me nyt ollaankaan tappamassa kansalaisia sikainfluenssalla ja sen vastarokotteella? Toki sille varmaan on jokin ihan jörjellinen syy, mutta ei nyt vaan tule mieleen.

Mette said...

AaJii - kysy asiantuntijalta. Ystävämme "Against NWO" kertoo asiasta kaiken. Ylikansoitus on hyödytön maailmaneliitille, joten maailmaneliitti aikoo vähentää 2/3 maailman ihmisistä vuoteen 2020 mennessä. Mukana juonessa ovat kaikki lääketehtaat, jotka tehtailevat erilaisia viruksia tähän tappotyöhön.

Pakettiin kuuluu, että dollari tahallisesti ajetaan täydelliseen tuhoon vuonna 2010. Tämä ajaa amerikkalaiset miljoonittain kadulle ryötämään ja tappamaan, ja silloin avataan ne keskitysleirit ja sullotaan väki niille. Loput julistetaan orjiksi ja käynnistetään orjayhteiskunta.

Että siinä se juoni, johon arkkuja tarvitaan. Ellet usko, niin lue tästä:

http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/

Olen odottanut tietoa siitä, keitä nämä maailmaneliitit ovat, mutta sitä tietoa pantataan(paitsi, että heillä on jotakin yhteistä reptiliaanien kanssa, jotka taas ovat Siriuksesta tulleita alieneja, vai oliko se Plejadeista... jostakin sieltä päin kuitenkin).

AaJii said...

Joo, sieltähän se vastaus löytyikin.

Sitä minä vaan vähän ihmettelen, että kun meillä nyt on tämä selvästikin lähestulkoon kaikkeen kykenevä maailmaneliitti, joka tuosta vaan järjestelee kulissien takana sodat ja kulkutaudit, niin miten ne (tai siis me, hehheh) ei saa näitä bloginpitäjiä hiljennetyä? Siinä vaan annetaan kaikessa rauhassa paljastaa kaikki salaliitot.

Unknown said...

Haudataanko Amerikoissa tosiaan ihmiset sata vuotta kestävissä vesitiivissä "non-biodergradable" arkuissa.

Joku suunnittelee varmaan valtavan zombiarmeijan manaamista.

Mette said...

Tässähän alkaa tulla vanhat hautausmaavirsit mieleen. Hautaustoimiston myyjä esitteli arkkuja: "Lyijyarkku kestää kauemmin, mutta kyllä tammiarkku on niin paljon terveellisempi."

Janne Kirjasniemi said...

Hmmm... mehän kuulutaan tuohon 1/3 varakkaampia, joten voin kai olettaa, että ellei sitten joku sukulaisistani ole salaliitossa mukana, niin minä päädyn orjaksi. Minä aion kuulua sitten siihen poppooseen, jotka oli niinkuin kreikkalaiset orjat Roomassa, eli opetan eliitin lapsia ja pidän ehkä pikku puutarhaa niille.

Ketkäköhän joutuu sitten niihin happokaivoksiin?

Janne Kirjasniemi said...

Hmmm... mehän kuulutaan tuohon 1/3 varakkaampia, joten voin kai olettaa, että ellei sitten joku sukulaisistani ole salaliitossa mukana, niin minä päädyn orjaksi. Minä aion kuulua sitten siihen poppooseen, jotka oli niinkuin kreikkalaiset orjat Roomassa, eli opetan eliitin lapsia ja pidän ehkä pikku puutarhaa niille.

Ketkäköhän joutuu sitten niihin happokaivoksiin?