5.6.10

Viattomat miehet, viettelevät naiset

Mielenkiintoinen tapaus Yhdysvalloista. Concord Monitor kertoi mitä pienessä Trinity Baptist kirkossa puuhailtiin. 15-vuotias tyttö raiskattiin autossa ja kotonaan 13 vuotta sitten. Raiskaaja oli häntä kaksi kertaa vanhempi. Tyttö pamahti paksuksi. Pastori sai tietää tapauksesta. Teko aiheutti suurta häpeää. Onneksi seurakunnassa ymmärrettiin mikä oli naisen osuus. Raiskaaja kantoi 99% syyllisyyttä raiskauksesta, mutta naisella on se 1% harteillaan. Pastori muistutti, että hänen pitäisi olla onnellinen. Vanhan Testamentin aikaan tyttö olisi kivitetty kuoliaaksi. Tyttö vietiin seurakunnan eteen esittämään anteeksipyyntö. Pastori ilmoitti raiskauksen poliisille, mutta uhria ei tahtonut enää löytyä mistään. Poliisit eivät päässeet selvittämään rikosta. Nyt pastoria syytetään tytön lähettämisestä toiseen osavaltioon, jotta tapausta ei voitaisi tutkia.

Poliisilla on epäilty, mutta tutkinnan ollessa kesken he eivät kommentoi enempää.

Naisen raahaaminen seurakunnan eteen oli ihan tavallinen käytäntö kirkossa. Pastori toi melkein kaikki paksuksi päätyneet tytöt selittämään ja katumaan tekojaan ihmisten eteen. Eihän se ole (täysin) miesten syy, jos naiset näyttävät houkuttelevilta. Tai jos he eivät vastusta tarpeeksi voimakkaasti. Tai jos nainen oikeasti haluaakin sitä. Sellaisiahan ne naiset ovat. Siksi miehiä täytyy suojella naisten vietteleviltä voimilta.

1 comment:

Ninny said...

Onneksi islamissa tämä asia on jo ratkaistu: laitetaan naisille, niille vietteleville saatanoille lakana päälle, niin voivat viattomat miehet elää rauhassa ilman naisten herättämiä epäpuhtaita ajatuksia.