8.12.10

Egyptin hait ja Salaliitto

Egyptin turismi on saamassa entistä huonomman maineen. Ei pelkästään huijaavien taksikuskien, saasteiden tai pommipelkojen takia. Nyt rantavesissä vaanii tappajahai! Sharm el-Sheikhin turistikaupungissa on koettu useampi hyökkäys viikon aikana. Venäläisiä ja ukranalaisia on raadeltu uimarannalla. Saksalaisturisti kuoli hain hampaisiin. Viranomaiset käärivät kollektiiviset hihat ylös. Rantoja suljettiin. Haita tapettiin.

Verenhimoinen hai ilmestyi mahdollisesti rahtilaivasta heitettyjen lampaanraatojen takia. Vai olisiko taustalla siionistien salaliitto Egyptin lamauttamiseksi? Eli laittoiko Israelin tiedustelupalvelu Mossad turistien sekaan tappajahain? Etelä-Siinain kuvernööri Muhammad Abdel Fadil Shousha ei väitä Israelin olevan varma syyllinen. Israelin hai-operaatio on vain yksi mahdollisuus, jota täytyy tutkia. Kuvernöörillä on siis erittäin avoin mieli.

Vaihtoehtoja tutkitaan niin kauan ja perusteellisti kuin vain mahdollista. Kunhan Egyptin ei tarvitse huolehtia ylikalastuksen seuraamuksista. Jos luonto aiheuttaa ongelmia, niin luontoa tapetaan kunnes ongelma poistuu. Ratkaisutapa on toiminut aikaisemminkin.

3 comments:

Ana said...

"Jos luonto aiheuttaa ongelmia, niin luontoa tapetaan kunnes ongelma poistuu." Valitettavasti just näin näyttää olevan ympäri maailman. Ihmisen ylimielisyyttä ja kvartaaliajatteluun jumittumista :-(((

Tomi said...

Israelilaisten kyvyt menevät yli ymmärryksen, nyt he osaavat kouluttaa tappajahaita.

Jim van Beam said...

Ei voi olla pelkkää sattumaa, että Tappajahain ohjaaja Steven Spielberg on... juutalainen!