14.12.10

Loukkaava ateistien bussimainos

Ateistien rienaavat bussikampanjat jatkuvat! Vieläpä kesken pyhän joulusesongin. Tätä bloggausta ei suositella raskaan oleville miehille tai naisille tai alaikäisille koirille!

Teksasin Dallasissa aloitettiin tutut ateismin mainitsevat mainoskampanjat. Neljän linja-auton kyljessä komeili seuraavanlainen karmaiseva teksti:

Miljoonat amerikkalaiset ovat hyviä ilman Jumalaa.


Hirveää rienausta!

Jotkut hengelliset johtajat suunnittelevat jopa bussifirman boikotoimisen aloittamista. CBS:n uutisryhmä haastatteli useampaa kaduntallaajaa, jotka ovat myös erittäin loukkaantuneita mainoksista. "Very offensive." Niistä mainoksista joiden mukaan mummoille oven avaamiseen ei välttämättä vaadita Jumalaa.

Bussifirman varajohtaja Anthony Johnson totesi kameroille, etteivät he ole välttämättä samaa mieltä mainosten sanoman kanssa. Perustuslaki takaa kaikilla kansalaisille sananvapauden, valitettavasti. Ja onhan firma laittanut bussien kylkeen kristittyjen mainoksia vuosien ajan. Ja muita anteeksipyynteleviä puolustuspuheita.

FoxNewsin paikallistoimisto löysi myös ainakin yhden kristityn, joka on loukkaantunut sanomasta. Siitä sanomasta joka väittää etteivät aivan kaikki ateistit ole massamurhaajia. Samalla uutisessa paljastetaan kristittyjen ovela vastaveto.Olin äimän käkikellona pari minuuttia. He palkkasivat pienen mainospakun ajamaan linja-auton perässä. Näin karmealle solvaukselle altistuneet näkevät heti perään paremman mainoksen. Sen jossa lukee: "Rakastan sinua vieläkin - Jumala" ja "2,1 miljardia ihmistä ovat hyviä Jumalan kanssa." Vai pitäisikö se kääntää "hyviä Jumalan avulla"?

Haluan tukea teksasilaisten ateistien mainoskampanjaa. Siksi totean kovalla näppäinten näpyttelyllä, että ateistina olen ollut koko vuoden ilman murhaamista, ryöstämistä tai raiskaamista. Olen myös kohteliaasti rupatellut mukavia aivan tuntemattomien ihmisten kanssa. Sekä antanut rahaa hyväntekeväisyyteen, vaikka olenkin hedonistinen materialisti.

Enkä pyydä anteeksi tuota!

7 comments:

Skull said...

Kuuntele videossa olevan bussin moottorin ääntä. Se kuulostaa ihan tyrannosaurukselta.

Sähis said...

On hienoa, että pysyit kuivilla TÄMÄN vuoden.

Tomi said...

On varmaan tehnyt tiukkaa olla murhaamatta, raiskaamatta, ja juopottelematta ilman jumalaa.

Paholaisen Asianajaja said...

Kohta on uusi vuosi ja uudet kujeet.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Minä olen koko vuoden repinyt, tuhonnut, murjonut, rikkonut, särkenyt, silponut, pilkkonut, paloitellut, lyönyt, iskenyt.

Tiukkaa on tehnyt, mutta uskonnottomien maineen vuoksi on taisteltava kovasti.

Seuraavasta vuodesta tulee toivon mukaan edellistäkin aktiivisemmin moraalittomampi.

Tomi said...

Tuomo, et ole kuitenkaan tehnyt niitä tekoja, joista uskovaiset meitä ateisteja epäilevät.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

I am definetly strongly offencive.