22.12.10

TJT taas vauhdissaKaikkien rakastama nuoren maailman kreationisti TJT on palannut kuvioihin. Tai oikeastaan häneen liittyvä rikosilmoitus on aiheuttamassa kohua pienen evo vs kreationismi piirin parissa.

Raamattu.tarinoi.fi sivusto suljettiin jokin aika sitten. Nimimerkki heinähattu kertoo asiasta hieman lisää:

Se pölvästi laittoi sähköpostia työantajalleni sekä työkavereilleni elokuussa. Oletti ilmeisesti herjaamisen ja uhkailun kautta järjestävänsä minulle potkut. Rikkoi sen verran paljon lakia, että joutuu siitä nyt vastuuseen. Enempää en halua tässä vaiheessa aihetta kommentoida. Espoon poliisi selvittelee sitä, mutta työruuhkan vuoksi asia menee vielä vuoden vaihteen yli.


Todellakin. Tietolähteiltä saamieni tietojen mukaan TJT:stä on tehty rikosilmoitus Espoon poliisille.

TJT on ottanut selvää Raamattu.tarinoi sivun ylläpitäjästä. Yhteydenpidossa hänen kanssa TJT on tehnyt selväksi, että tietää myös perheenjäsenten nimet. Creepy but still not illegal. Työnantajalle kirjoittelu on myös vähemmän mairitteleva toimintatapa. Viestien sisältö ratkaisee miten poliisit suhtautuvat kirjoitteluun. Tätä asiaa täytyy seurata vuonna 2011.

Tämän takia ei koskaan ikinä milloinkaan kannata ottaa mitään TJT:n kirjoitusta vakavasti. Elämässä on vähemmän stressiä, kun heittää leikiksi kyseisen herrasmiehen kohdalla. Kreationistin kirjoitukset valkoisten ylivallasta ja WhitePowerRanger ihastelut GoogleGroupsin evoluutio-palstalla ovat selkeä merkki siitä, ettei häneen kannata tuhlata aikaa.

Paitsi maximum trollauksen muodossa.

Satun olemaan siinä mielessä hyvässä asemassa, että olen immuuni työnantajalla kirjoitettaville valitukselle. Kannattaa olla perheyrityksen omistaja. Eikä minusta kannata levittää skandaaleja, sillä olen ihan omin voimin tuhonnut maineeni täällä Toijalassa.

No comments: