16.12.10

Ja taas, osa 36

Imaami Mohammad Moinuddin on Chittagong highschooling opettaja. Tämä 42-vuotias herrasmies on opiskellut islamin syvintä tarkoitusta Bangladeshissa. Mutta kaikilla on joskus huono päivä. Eräänä iltapäivänä Moinuddin näki 10-vuotiaan tytön. Imaamin suureksi epäonneksi samalla hetkellä Saatana vietteli miehen. Kotimatkalla ollut tyttö seurasi imaamin kutsua. Mies vei tytön syrjemmälle. Tapahtui ns. katolilaiset.

Sen jälkeen vertavuotava tyttö juoksi kotiin. Hän kertoi mitä oli tapahtunut. Vanhemmat kutsuivat poliisit. Isä riensi imaamin luokse. Imaami pidätettiin. Poliisit saivat kuulla, että Saatana johdatteli Moinuddinin karmean rikoksen tielle. Edessä oikeudenkäynti lapsen raiskaamisesta.

20 comments:

tyy said...

Syytettynä Saatana?

Tomi said...

Eikö nämä katolilaiset vastineet ole yleensä kiinnostuneempia enemänkin pikkupojista ?

Anonymous said...

"Saatana meni korvasta sisään,
Siitti sinne sen karvaisen sian,
Kun lukea yritin
Pater Nosterin

... jne ... jne"

MrrKAT said...

PA:n "imaanista" (3kpl) en ole kuullutkaan, sen sijaan wikipedia tunnistaa "imaamin". Jos m:stä lähtee "keskijalka" niin onko se jokin freudilainen lipsaus, alitajunnan tahto leikata imaamilta keskinen vehje ? ;)

Toinen mahis olis että PA paljastui Euroviisujen (sala?)faniksi, taas miltei freudilaisella lipsauksella, UK:n Imaani Saleem tuli toiseksi v. 1998. ;)

AaJii said...

Miksiköhän se sitä saatanalla perusteli, kun olisi ihan hyvin voinut perustella sitä profeetta Muhammedilla? Sillähän oli 9 vuotias vaimo.

Paholaisen Asianajaja said...

MrrKAT, Imaami shmimaami!

Anonymous said...

Toiset perustelee tekojaan Saatanalla ja toiset Jumalalla.

Ennen valistusaikakautta oikeusistuimissahan ihan tosissaan mietittiin oliko Paholainen osallistunut kulloiseenkin rikokseen ja jos Saatana todettiin osasyylliseksi, varsinainen rikoksentekijä sai lievemmän tuomion.

Dom de Lidom said...

Yksittäistapaus!
Tai sitten ei: http://www.halla-aho.com/scripta/saatana_meni_korvasta_sisaan.html

Oliko syy muuten YUP:n lopulta? Martikainen ristille!

Tomi said...

Ei kai Dom de lidom ole hompanssi (Pan surkimus), kun seurailet Halla-ahoa ?

Dom de Lidom said...

Tomi, kun patsastelit eräällä muulla palstalla olevasi suurin piirtein logiikan Hieronymus, teepä ihan itse päätelmäsi.

Seurailen myös Vihreää Lankaa (olenko viherhihhuli?) ja Aamulehteä (olenko kokoomuslainen?) ja kaiken lisäksi Hesaria (olenko erkkolainen?). Pahinta lienee se, että olen joskus äänestänyt vasemmistoa (ilmiselvä komari!).

Miten kysymyksesi ylimalkaan liittyy käsitteillä olevaan tapaukseen?

Tomi said...

Dom de lidom ei mitenkää, mutta olen huomannut, että kritiikkisi kohdistuu nimeomaan muslimeihin (ei niinkään krisseleihin) ja varsinkin maahanmuuttaja muslimeihin.

Toisaalta olet kritisoinut homokeskustelua.

Nämä kumpikin on tyypillisiä hompanssipiirteitä.


Esiinnytkö takkirauta-blogissa erinimellä, kun olet sen keskustelua näemmä seurannut ?

Tomi said...

Dom de lidom sinun ja taannoi täällä esintyneen "Nooran" tyyleissä oli paljon samaa.

Oletko kenties "Noora" ?

Dom de Lidom said...

Jos minulla on tyypillisiä hompanssin piirteitä (onko se kehu vai haukku?), omat kysymyksesi indikoivat kummallisesta, maanisesta verkkokyttääjän piirteistä: "oletko kuule oikeasti se...oletko...?"

Luen kyllä Takkirautaa, olen muistaakseni kommentoinut joskus tällä nimellä. Minusta kaikki tekstit ja kirjoittajat ovat usein mielenkiintoisia. Mutta miten tämä liittyy ylimalkaan keskusteluun blogauksen aiheesta?

Tomi said...

Dom de lidom ei tämä liity postaukseen mitenkään.

Olen vain lopen kyllästynyt persuihmisiin ja heidä "isänmaallisuutensa" ja rasistisuuteensa

Dom de Lidom said...

Pohjois-Korea on kiva maa. Ihmisillä on siellä vain oikeita ajatuksia.

Valitettavasti demokraattisessa maailmassa joudumme kohtaamaan ajatuksia, joita emme allekirjoita tai hyväksy. Se on kuitenkin aika pieni ongelma valitettavaksi, jos miettii hieman isomman tason ongelmia vaikkapa globaalisti.

Tomi said...

Dom de lidom olet täysin oikeassa ja sananvapaus on liian tärkeä jotta sitä voitaisiin rajoittaa, edes natsien-tapauksessa.

Sananvapauden rajoittamisesta aiheutuu enemmän ongelmia kuin sananvapaus aiheuttaa.

Dom de Lidom said...

Se sama vapaus antaa sinulla vapauden aika huteralla pohjalla nimitellä ihmisiä natseiksi. Mieluummin silti niin, kuin se, että maailma olisi vain natsien, kukkahattujen, uskovaisten, ateistien tai jonkun muun ryhmän yksityisomaisuutta. Sananvapaudesta on todella pieni hinta se, että sattuu kuulemaan joskus ajatuksen, josta ei pidä.

Tomi said...

Dom de lidom nyt sinä luet tekstistäni jotain mitä siellä ei ollut. Phuin kyllä natseista (siis oikeista natsesista tai uusnatseista), mutta mitenkkän ei voi päätellä, että tarkoittaisin sillä persujen kannattajia.
Tämä päätelmä on sinun omasi.

Dom de Lidom said...

Tomi, toivotaan niin, että sekoitan asioita. Muistaisin vain lukeneeni juuri tuollaista luonnehdintaa erityisesti persuista ja hommalaisista muilla palstoilla. Vierailemme nimittäin samoilla blogeilla. Voin olla väärässäkin ja samapa tuo. Ei minun maailma siitä kaadu.

Tomi said...

Dom de lidom en ole luonnehtinut persuja eikä hoomalaisia natseiksi, tosin ei minulla ole mitään syytä sanoa heistä mitään hyväkään.