23.12.10

YK: Homojen teloitus ei niin paha asia, osa 3

YK:ssa äänestettiin kuolemanrangaistuksen määritelmästä ja säännöistä. Afrikkalaiset maat saivat tukea arabimailta, ja sen seurauksena äänestettiin julistuksen sisällöstä. Muutoksessa poistettiin maininta seksuaalivähemmistöistä kuolemanrangaistuksen ansaitsevana rikoksena.

Mutta Yhdysvallat rientää apuun. USA aloitti uuden äänestyksen, jossa ehdotettiin seksuaalivähemmistöjen palauttamisesta listalle. Eli homoja ei saisi teloittaa mielivaltaisesti vain heidän seksuaalisen suuntautumisen takia. 93 maata äänesti puolesta. 55 vastaan. 23 pidättäytyi äänestämästä.

Zimbabwen lähettiläs muistutti ennen äänestystä, etteivät he aio hyväksyä eläimiinsekaantumista ja pedofiliaa.

2 comments:

Anonymous said...

Zimbabwe, paras puhuja eläimiin sekaantumisesta ja pedofiliasta.

Mugabe, Zimbabwen pelastaja, on tunnettu pasifisti ja rauhan rakentaja. Zimbabwen talous, ihmisoikeudet ja koulutus taso ovat lähteneet nousuun hänen valtaan astumisen jälkeen. Vaikka maassa on voimakas oppositio, Mugabella on paljon kannatusta tavallisen kansan parissa. Vuonna 2008 Mugabe voitti selvällä enemmistöllä presidentin vaalit. Ulkopuoliset tarkkailijat kutsuivat näitä vaaleja yksiksi afrikan historian parhaiten toteutetuista ja hyvin rehellisiksi.

NOT!

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Demonstration_against_Mugabe.JPG

http://en.wikipedia.org/wiki/National_Youth_Service_%28Zimbabwe%29

http://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_Zimbabwe

Zimbabwe, YK, Afrikka, kehitysapu, tirsk, hih!

tytti said...

Niin niin, mutku oha meilki oollu niiku hitleri...joten eipä mennä arvostaan mukapea jos ei arvosta myös hitlerii! Meillä ei oo mitään syytä nöyristellä afrikkalaisen ihmisoikeusrikkojan rinnalla, meillä oli myös stalini ja mona sahlin ja mannerheil!

Ja mannerheil oli kaikellisäks homo, ko niin sanottii...että on meilki eläimii sekanntujii ja petoviilejä ja kaikenlaisii varsinki.

Joten lopeta toi valkonen populisni!, ano!