15.12.10

Kemoterapiaa, komisario Palmu

Hyvänen aika sentään. Vasta tänään löysin internetistä Iskuryhmä.comin. Anne Ukkosen yhden hengen iskuryhmä paljastaa totuudet "Virallisten selitysten" takaa. Iskuryhmässä tarkkaillaan paljon sellaisia aiheita jotka kiinnostavat minua. On kuukautiskipujen helpotukseen tarkoitettua mn8-pöksymagneettia. Uuden maailmanjärjestyksen esiinmarssia. Homeopatiaa! Kemikaalivanoja! Iskuryhmä ottaa luontaishoidot erittäin vakavasti. Ns. länsimaiseen lääketieteeseen suhtaudutaan varmaan samalla tavalla kuin minä suhtaudun vaihtoehtohoitoihin:


Mun puolesta ihmiset saa uskoa mihin haluaa, mutta olenkin moneen kertaan sanonut, että nauran ensimmäisenä kun luontaishoitojen pilkkaajat sairastuvat rokotuksiinsa ja antibiootteihinsa. Nauran, nauran ja nauran ...


Samoin mn8-magneeteista kirjoittaessaan Iskuryhmän periaatteet tehtiin selviksi:

Jotkut ammattiskeptikot ovat jo tosin leimanneet laitteen täydeksi tuubaksi, mutta olisi kuitenkin hyvä muistaa, että täystuomiota ei voi antaa, jos itsellä ei ole asiasta minkäänlaista henkilökohtaista kokemusta. Jokuhan voi saada avun kipuihinsa vaikka puita halailemalla, mistäs sitä tietää. Eli jokainen tavallaan ja sitä kunnioittakaamme.


Eli saan kritisoida esim. WinCapitaa vain jos olisin kerinnyt sijoittamaan siihen pari tuhatta euroa? Samanlaisen ehdon kritisoimiselle ilmoitti myös eräs paikallinen reikimestari. Minun pitäisi kokeilla niitä vaihtoehtohoitoja, ennen kuin alan kritisoimaan.

Kemoterapia aiheuttaa syöpää-bloggaus käy läpi pari lääketiedekritiikkiä, jotka esiintyvät kädellisten raivolla vaihtoehtohoitoja fanittavien sivuilla. Kaikkein oudointa kemoterapiaa kauhistelevassa kirjoituksessa on se, että kritiikin sisäinen ristiriitaisuus näyttäisi olevan täysin näkymätöntä Iskuryhmälle. Allow me to illuminate.

Kemoterapiaa ja kemoterapialääkkeitä pidetään lähes ainoana parantavana hoitokeinona syöpää vastaan länsimaisen lääketieteen piirissä. Todellisuudessa kemoterapia ei paranna, hoida tai ehkäise minkäänlaista syöpää, vaan itseasiassa aiheuttaa sitä.


Toistaiseksi melko hyvää tekstiä. Jos unohdamme leikkauksen ja sädehoidon.

Solunsalpaajat todellakin ovat myrkkyä. *gasp* Ne iskevät solujankautumisen mekanismeihin. Keho joutuu koville. Siinä samalla jopa syöpäsolujen jakaantuminen heikkenee. Eli kasvaimet supistuvat. Tervekudos toipuu solunsalpaajista, mutta syöpäsoluilla on vaikeampaa. Tämän periaatteen takia lääkärit myrkyttävät syöpäpotilaita (ja sitten ampuvat säteitä supistuneisiin pesäkkeisiin). Toki aineita kutsutaan lääkkeiksi. Hoidon teho riippuu paljolti syöpätyypistä ja potilaan iästä. Haimasyöpä on vaarallisempi kuin huulisyöpä. Vaikka kahdella naisella olisi rintasyöpä, niin tietty solunsalpaaja ei välttämättä edes toimi toisella naisista.

Syöpään kuolleiden tilastoissa loistavat sairaanhoitajat, lääkärit ja farmaseutit läsnäolollaan. Onkin todettu, että jo pelkkä kemoterapialääkkeiden käsitteleminen voi aiheuttaa syövän. Oleellinen kysymys kuulukin, miksi ihmeessä sellaista ainetta käytetään syövän hoidossa, joka itse asiassa aiheuttaa sitä?


Ehkä sen takia, että aineen käyttö on lopulta potilaan kannalta kannattavampaa kuin olla käyttämättä? Iskuryhmä toteaa aivan oikein, että pelkästään lääkeaineita käsittelevä henkilökunta altistuu syöpäriskille. Aineet ovat myrkkyä. Hoitajat ja lääkärit käsittelevät niitä yhteensä pidemmän ajanjakson kuin yksittäinen syöpähoitoihin saapunut potilas/uhri. Samasta syystä röntgenlaitteita käyttävät hoitsut pukevat päälle ne lyijyliivit ja siirtyvät suojattuihin koppehin. Määrä tekee myrkyn. Iskuryhmä käyttää lähteenään NaturalNews.comin Mike Adamsia. Adams ei näytä huomioivan, että vuosien vieriessä syöpään kuolleet lääkärit ja hoitajat pyörittelevät kaikenlaisia pillereitä ja aineita, sekä altistuvat röntgenlaitteille, useammin kuin syöpäpotilaat.

Myös hieman yllättäen kemoterapiaa annetaan sellaisille syöpäpotilaille joilla tiedetään olevan parantumaton syöpä. Silloin solunsalpaajilla vähennetään syöpäsolujen aiheuttamia oireita ja pidennetään elinaikaa.


Perinteisten syöpähoitojen taktiikka onkin seuraavanlainen: Ensin myrkytetään keho, sitten viedään rahat ja kun potilas on saatu melkein tapetuksi, hänelle kerrotaan että hoidot on lopetettava ja että mitään ei enää valitettavasti ole tehtävissä, eli meneppäs sinäkin nyt siitä kotiisi kuolemaan.


Melko synkkä kuvaus. Tuon vastapainoksi pitäisi pohtia mikä sitten oikeasti paransi pelkästään kemoterapiassa käyneet ihmiset (ei siis leikkausta ja sädehoitoa)? Eikö heillä ollut Oikeaa syöpää? Käyttivätkö he samalla vaihtoehtohoitoja?

Kemoterapian toksisuudesta ei ole välitetty tuon taivaallista minkään maan lääketieteellisissä yhteisöissä tai hallituksissa. Sitä on aina pidetty harmittomana ja jopa turvallisena, vaikka alunperinhän kemoterapia on johdettu sinappikaasusta, joukkotuhoaseesta, joka kehitettiin ensimmäisen maailmansodan tarpeisiin eli tappaamaan vihollisia.


I smell bullshit. 43 sek myöhemmin PubMedin artikkelihaussa näen, ettei Iskuryhmä ole oikeassa. Lääketieteellisissä yhteisöissä välitetään tästä aiheesta. Tuoreimmassa paperissa mietitään kemolääkkeiden haittavaikutuksia ja niiden estämistä.

Nephrotoxicity remains a vexing complication of chemotherapeutic agents. A number of kidney lesions can result from these drugs, including primarily tubular-limited dysfunction, glomerular injury with proteinuria, full-blown acute kidney injury, and long-term chronic kidney injury. In most cases, these kidney lesions develop from innate toxicity of these medications, but underlying host risk factors and the renal handling of these drugs clearly increase the likelihood of nephrotoxicity. This article reviews some of the classic nephrotoxic chemotherapeutic agents and focuses on examples of the clinical and histopathologic kidney lesions they cause as well as measures that may prevent or treat drug-induced nephrotoxicity.


Löydät lisää tietoa kemoterapian myrkyllisyydestä, jos laitat PubMedin hakukenttään "chemotherapy toxicity." Jopa kotimaisilla sivuilla tavalliselle kansalle kerrotaan syöpähoitojen haitoista: Syöpähoito voi vaurioittaa kuuloa

Syöpäpotilaille annetaan erilaisia solusalpaajia. Niiden ei uskota olevan harmittomia tai täysin turvallisia. Hoitokuurien aikana tutkitaan jopa syöpäpotilaiden itsetunto-ongelmia kemoterapian aikana.

Unohdetaan hetkesi Iskuryhmän erehdys kemohoitojen toksisuuden oletetusta huomioimattomuudesta. Miten väittämä sopii yhteen muiden väitteiden kanssa?

Vähintäänkin erikoista on myös se, miten syöpäteollisuus kehittää jatkuvasti uusia keinoja suojatakseen sairaalahenkilökuntaa kemoterapian haittavaikutuksilta, mutta samojen aineiden piikittäminen potilaisiin ei sen sijaan tuota heille minkäänlaisia omantunnon tuskia. Reilua tiedottamista, anyone?

Eikö syöpäpotilaille oikeasti kerrota, että kemomyrkyillä on haittavaikutuksia? Kuvittelevatko lääkärit oikeasti ettei potilas huomaa hiustenlähtöä, irronneita kynsiä, allergiaoireita, tulehdusherkkyyttä, heikentynyttä kuntoa, nenästä valuvaa verta tai muuta epätavallista? Eivätkö lääkärit oikeasti huomaa noita oireita? Jos eivät muka huomaa, niin miksi potilaille tarjotaan ilmaisia peruukkeja? Kuvittelevatko lääkärit, että jostain mysteerisestä syystä syöpäpotilaat päättävät usein ajella päänsä? En ole käynyt syöpähoidoissa, joten en osaa sanoa mitään varmaa. Epäilen kuitenkin vahvasti, että potilaalle mainitaan jotakin tulevasta kuurista.

Iskuryhmä vastaa kommenteissa:

En sanonut, etteivätkö lääkärit ja muut tietäisi kemon vaarallisuudesta ja etteikö siitä kerrottaisi myös potilaille (ei kaikissa tapauksissa täysin rehellisesti, yleensä sievistellään asioita), vaan että yleinen käsitys on se, että kemo on turvallinen ja ainoa keino "hoitaa" syöpää.

Aikuisilla on oikeus valita heille annettava hoitomuoto. Mutta heillä on myös oikeus saada tietää miten jokin vaihtoehtohoito tepsii kemoterapiaa paremmin. Esim. Gonzalez-hoito (luontaistuotteita, entsyymipillereitä, lepoa, kofeiiniperäruiskeet, jne) VS lääketieteen tarjoama kemoterapia tuotti vaihtoehtohoidon kannalta epäsuotuisan tuloksen. Kemolle altistuneilla oli kolme kertaa pitempi elinikä ja parempi elämänlaatu hoidon jälkeen. James Randi valitsi leikkauksen ja kemoterapian. Hän jäi henkiin ja jaksoi jopa käydä Suomessa.Iskuryhmä kertoo miten hän suhtautuu syöpään:

Itse en henk.koht. pelkää syöpää, koska en näe sitä mitenkään kuolettavana, mystisenä sairautena, joten jos minulle joskus kasvain tulisi niin hoitaisin itseni kuntoon erilaisin luontaisin keinoin, niitä kyllä löytyy.


Mihin ne kaikenlaisia hoitoja välttävät syöpäpotilaat sitten kuolevat? Pitäisikö elimistössä kasvavat syöpäpesäkkeet jättää rauhaan? Onko se vain epämiellyttävää tai harmillista, kun haimakudos muuttuu pahanlaatuiseksi?

22 comments:

Maria said...

Kemoterapia aiheuttaa totta kai syöpää! Kyseessähän ovat aika-avaruutta vääristävät partikkelit ja fotonit, jotka matkaavat ajassa taakse päin potilaan menneisyyteen, kenties jopa varhaislapsuuteen, ja aiheuttavat syövän syntymisen elimistöön ja muhittelevat sitä sitten vuosikausia, kunnes se lopulta todetaan.

Siis kyllä tää tyyppi on ratkaissut koko globaalin syöpäongelman. Ei se olekaan yhtään mystinen sairaus, ja *oikeasti* parantavat lääkkeetkin on olemassa ja tiedossa! Vähintään ansaitsisi lääketieteen, kemian, rauhan ja talouden nobelit, niin merkittäviä vaikutuksiia tällä löydöllä on! Oon ihan iskuryhmän takana!!! Tosin Illumiinaatti estää tietysti tällaisten tunnustusten jakamisen totuuden torville.

Anonymous said...

"olisi kuitenkin hyvä muistaa, että täystuomiota ei voi antaa, jos itsellä ei ole asiasta minkäänlaista henkilökohtaista kokemusta"

Eli miehet eivät saa tuomita "pöksymagneettia", koska miehillä ei ole kuukautisia, joten miehillä ei voi olla asiasta kokemusta.

Fucking magnets, how do they work?

Sähis said...

PA:
...En ole käynyt syöpähoidoissa, joten en osaa sanoa mitään varmaa.

AHA...kuinks helvetissä voit sitten arvioida syöpähoitoja. Tai hetkinen. Kuinka "Iskuryhmä" voi arvostella kemoterapiaa, jos he eivät ole sitä kokeillee?


Ihan vakavampana huomioina mainittakoon, että seurasin aikoinaan läheltä tuttavaperheen alle parikymppisen tyttären viimeisen parin vuoden taistelun aivokasvainta vastaan, ja syöpähoitojen rankka todellisuus on varsin ilmeistä myös vierestä seuraavalle saati sitten itse potilaalle tai hoitohenkilökunnalle. Kovia vaivoja vastaan käytetään usein kovia aineita.

On kovin harmillista huutelua puskista aiheeseen, joka on rankkaa kaikille, joita se koskettaa. Ja varsinkin kun se tehdään vailla mitään tietopohjaa. Toki tälläinenkin mielipide heille sallittakoon. Kun/jos syöpä osuu omalle kohdalle, sitten vain ajatellaan sateenkaaria ja laitetaan kahvia ruitalle pikku kakkoseen, ja toivotaan parasta.

Chaos said...

Hei kiitos kun teit minusta ihan oman postauksen! Olen erittäin otettu <3

Tarkennuksena tähän sanottakoon, että kursivoimasi kohta

"olisi kuitenkin hyvä muistaa, että täystuomiota ei voi antaa, jos itsellä ei ole asiasta minkäänlaista henkilökohtaista kokemusta"

tarkoitti sitä, että jos kso. "laite" jollakin helpottaa kipuja, niin ei sen silloin voi sanoa olevan hyödytön tai huuhaata. Silloinhan automaattisesta väheksyy toisen saamaa hyötyä.

Muita valitsemiasi kohta voisin kommentoida myös, mutta ne ovat niin ystävällisesti esitettyjä, etten millään kykene samanlaiseen esitystapaan <3

Kiitos vielä tästä!

Tomi said...

Chaos, jos laite auttaa, niin apu on puhtaasti psykologista, fysikaalisesti laite ei voi auttaa.

Matti Mertojoki said...

Pakko oli käydä nyt jo parantuneen syöpalapsen vanhempana käydä vuodattamassa tekstiä tuonne Iskuryhmään.

Paholaisen Asianajaja said...

tarkoitti sitä, että jos kso. "laite" jollakin helpottaa kipuja, niin ei sen silloin voi sanoa olevan hyödytön tai huuhaata. Silloinhan automaattisesta väheksyy toisen saamaa hyötyä.

Tämä oli kova pala minun kaltaiselle pro-science-based-medicene, materialismifani, überskeptikolle hyväksyä silloin joskus, mutta olen kanssai samaa mieltä.

Kun mummolle myydään uudessa värikkäässä purkissa parasta mahdollista kipulääkettä oikein tohtorin kehumana ja toiselle mummolle annetaan harmaassa purkissa epämääräisen vanhaksi todettua kipulääkettä, mutta molemmat saavat oikeasti tismalleen samaa kipulääkettä, niin kuitenkin värikkään pakkauksen saanut mummo saa suuremman kivunlievityksen.

Paholaisen Asianajaja said...

Kirjoitit hienon kommentin tuolla, Matti.

Paholaisen Asianajaja said...

Maria:Tosin Illumiinaatti estää tietysti tällaisten tunnustusten jakamisen totuuden torville.

No comment.

RH said...

Niinpä... ei voi sanoa olevan kovin "reilua tiedottamista" senkään, että voi noin vain hoitaa itsensä syövästä terveeksi (sen kun näkis!) mutta ei kerro muille, miten se tapahtuu! *mökötystä*
Ai niin, Mariahan sen sanoikin - Illuminaatti tulee ja kumittaa "tiedon". :D

Ihmeparantumisia on tietysti ollut ja tulee olemaan, mutta lumevaikutus ei taida tepsiä karsinoomaan.

Sähis said...

Chaos:"olisi kuitenkin hyvä muistaa, että täystuomiota ei voi antaa, jos itsellä ei ole asiasta minkäänlaista henkilökohtaista kokemusta"

tarkoitti sitä, että jos kso. "laite" jollakin helpottaa kipuja, niin ei sen silloin voi sanoa olevan hyödytön tai huuhaata. Silloinhan automaattisesta väheksyy toisen saamaa hyötyä.


Ei laitteen huuhaaksi julistaminen tee merkityksettömäksi seurannutta ilmiötä esimerkiksi kivun lievitystä. Vaan sillä korostetaan sitä virheellistä esitettyä selitystä tapahtumalle "laite vaikutti kipuun", kun todellisuudessa vaikutusmekanismi löytyy lähempää ajatusta "koehenkilön usko laitteeseen vaikutti kipuun".

Todellisen vaikutusmekanismin ohittaminen väheksyy ihmisen ihmeellisestä monimutkaisuutta ja kykyä vaikuttaa omiin tuntemuksiinsa. Tuolloin hyväksytään näennäisen yksinkertainen selkeästi virheelliseksi osoitettu väärä vastaus niin lyhytnäköisesti, ettei tästä tiedosta ole kuin haittaa pitkällä aika välillä.

Kristiina K. said...

Taitaakos tuon paremmin sanoa kuin what a load of horseshit.

Kristiina K. said...

Mitä enemmän tuota ko. blogia luen, sitä enemmän naurattaa. Lähdekritiikkiä ei harjoiteta yhtään, lähteistö on epäluotettavaa jos sitä on ollenkaan. Missään ei käy selväksi, että millä koulutuksella tai kokemuksella noita "varmoja faktoja" esitetään.

Voi lapsiparka sanon minä. Ei, Heikkilän tai Mercolan siteeraaminen ei ole osoitus onnistuneesta lähdekritiikistä. Kaikki intterwebistä luettava ei ole totta, mutta on varmaan liian tuskaista katsoa valmiiksi pureskellun mössön taakse ja ottaa selvää asioista useammalta kuin yhdeltä kantilta. Varsinkin Mercolan pesudotieteellinen hapatus on sellaista, että se uppoaa yksinkertaiseen mieleen, mutta vähänkään esim. kemiaa lukenut hoksaa selvät ajatusvirheet.

tyy said...

Tunnen hyvinkin läheisesti ihmisiä, jotka elävät tässä mielikuvitusmaailmassa.

He ovat kaiken kritiikin ulottumattomissa, koska heillä on hallussaan subjektiivinen totuus.

Tavallaan kadehdin.

Anonymous said...

@Kristiina

"...mutta vähänkään esim. kemiaa lukenut hoksaa selvät ajatusvirheet."

Marko Hamilolla oli juuri tästä samasta aiheesta blogissaan hyvä juttu. Mitä vähemmän ihmisellä on komptenssia tietyllä tieteen alueella, sitä itse varmempi hän juuri näissä aiheissa on.

Liisa Sulkakoski (Lääkäri ja homeapaatti) sekä Rauni-Leena Luukanen-Kilde (Lääkäri ja kaikkien alojen sekopää) ovat tässä poikkeuksia, kuten nimeltä mainitsemattomat biotekniikan tohtorit, jotka ovat kreationisteja.

Mutta "tavallisen" kansan kohdalla ilmiö on häiritsevän näkyvä.

Marko Hamilon kirjoitus:
http://www.tiede.fi/blog/category/skeptikon-paivakirja

Dunnig - Kruder effect
http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect

Anonymous said...

Sori, tässä suora linkki Marko Hamilon kirjoitukseen:

http://www.tiede.fi/blog/2010/12/02/auktoriteettiuskosta-asiantuntijavihaan/

Paholaisen Asianajaja said...

Vasta nyt huomasin mikä komeilee blogrollissa: Citizens Commission of Human Rights.

L. Ron Hubbardin oppeihin perustuva ja skientologien ajama anti-psykiatriaristiretki.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Eniten minua ihmetyttää vaihtoehtohoitoasioissa oleva hyvin voimakas kahtiajakoisuus. Tässäkin ensin syytetään koululääketiedettä myrkyttäjiksi ja muuten vakavasti. Ei suinkaan oteta huomioon niitä jotka kokevat että koululääketiede olisi pelastanut heidät. Päin vastoin, vaihtoehtohoitajat kokevat nämä vain hairahtuneina ja aivopestyinä.

Sitten, erimielisyys otetaan sitä kautta että "kiistetään kokemus". Yksilö voi saada toki iloa vaikka polvenpuhaltelusta. Kysymys on yleistyksetä. Unohtavat, että koululääketieteessäkin on placebo mukana. Teknisesti katsoen kaksoissokkokoe ei ole testi tautia vastaan, vaan testi placebovaikutusta vastaan.

Minulle jää olo jota voisi kutsua vaikkapa "Pihoparadoksiksi". Pihokin kun on syyttänyt johtajia generational satanisteiksi, jotka uhraavat säännöllisesti lapsia Saatanalle rituaalinomaisesti. Mutta hän tuntuu olevan kovasti tarkka siitä, missä sävyissä häntä ja hänen juttujaan käsitellään. Jos on rohkeutta syyttää ankarasti, on syytä kestää paska.

Sillä se on ansaittua paskaa. Tuonkin jutun syytökset ovat rajuja, eikä kovin kiltisti esitettykään edes, joten on selvää että mikään "voivoikunloukkaa" tuntuu hyvin kornilta.

MrrKAT said...

Tämä Ukkonen ja Iskuryhmä sai just omaa palstatilaa Iso Magneetti lehdessä otsikolla "Tutkimattomat ovat THL:n tiet", pelotellaan pakkorokotuslailla ja ironisesti: "Vika on silloin omasssa kehossasi, joka ei jostain kumman syystä halua vastaanottaa elohopeaa, abortoitujen sikiöiden soluja, formaldehydiä tai sterilisoivaa ja veri-aivonesteen läpäisevää polysorbaatti-80:tä." .. jne.

Tätä lehteä luetaan Oulusta Lahteen.

Anonymous said...

Luin tuon Magneetin juttuja ja aivan karseeta sontaa.

Salaliittoteorioita ja vainoharhaa. Homeopatian puolustaminen ei lehdessä edes ole niin räikeää, kuin salaliitto teoriat joita se viljelee.

Wikileaks on oikeasti CIA:n operaatio.

Ilmasto uutisessa on keksitty omaa dataa! Kyllä aurinko on nimenomaan ollut hiljainen, mutta lämpätilat ovat nousseet ja nimen omaan keskilämpätila globaalina trendinä. Artikkelissa on suurinpiirtein kaikki tieteeseen viittaava ymmärretty väärin.

Kiinalainen uusi nobelin, jotta Kiina ymmärtäisi, no mä en osaa selittää tätä:

"Rauhanpalkintoa ympäröivä mediakohu on tarkkaan laskelmoitua teatteria: Kiina yritettiin saada menettämään kasvonsa maailman silmissä.
Aseena käytetään ihmisoikeuksia ja kansalaisjärjestöjen eli NGO-verkostoa, jota Washington kontrolloi sekä suoraan että epäsuorasti."


Stupid....
... it BURNS !

Kiina Nobel:
http://www.magneettimedia.com/?p=4212

Wikileaks:
http://www.magneettimedia.com/?p=3990

Ilmasto denialimia:
http://www.magneettimedia.com/?p=3967

MrrKAT said...

Lehden levikki lienee varsin suuri mutta teksti on laadultaan tai aihepiiriltään semmoista tai muuten omituista, että tavan ihminen ei yleensä jaksane sitä kovasti lukea. Luuleilen.

Jutta K said...

Hei olen 26v. syöpäsairas tyttönen. Olen käynyt läpi valtavasti hoitoja ja raskasta on ollut, mutta aina olen selvinnyt ja syöpä on saatu kuriin, vaikka onkin yksi maailman harvinaisimmista ja vaikeimmista hoitaa. Jos tiedät keinon jolla voin itse parantaa itseni, ole hyvä ja kerro!!!! Ikävä kyllä ainoat henkilöt, jotka minut brutaalilta kuolemalta voivat säästää, ettehän te vaihtoehtohoitovauhkoajat edes tiedä mitään neuroblastoomasta aikuisilla, ovat paljon haukutut länsimaalaiset lääkärit.