5.12.10

Sylvia Brownen ennustukset vuodelle 2010

Ennustaja Sylvia Brownen Prophecy-kirjassa paljastettiin ihmiskunnan tulevaisuus. Vuosi 2010 on loppumassa, joten on jälleen aika tarkistaa mitä kaikkea Browne ennusti oikein tälle vuodelle.

2010 - Synnytyskammiot tulevat muotiin. Äidit riippuvat pidikkeistä ja lapsi syntyy painovoiman avulla, hoitajat ottavat kopin pehmeillä tyynyillä.

Uusi immuunivajetta vastaava tauti ilmestyy. Se lähtee liikkeelle Brasiliasta tuodusta linnusta, ja ilmenee iholla kasvavana sienenä.

Ihosyöpä yleistyy, varsinkin lapsilla.

Kännykän kokoiset kannettavat televisiot tulevat markkinoille. Ne saavat signaalit suoraan satelliiteista, täydellisellä vastaanotolla. Kuvaa voi katsoa joko pieneltä ruudulta, tai videotykittää tasaiselle pinnalle.

Poliisit ottavat meediot "pois kaapista" ja paljastavat niiden suuren hyödyn poliisitutkimuksissa. Vain *aidot* rekisteröityneet meediot sallitaan tutkimusten avuksi.

Yhdysvalloissa jokaisesta syntyneestä vauvasta otetaan dna-näyte, ja se arkistoidaan kansalliseen tietokantaan. USA ei tule olemaan ensimmäinen maa joka tekee näin.


En ehkä ole tarkkaillut vuoden uutisvirtaa täydellisellä tarkkaavaisuudelle. Näyttäisi kuitenkin siltä, ettei Sylvia Brownen luettelemista ennustuksista kovin moni mennyt kohdalleen. Tosin vielä on aikaa pari viikkoa. Ihosyövän yleistymisen ennustaminen meni tietenkin oikein. Se on ollut lääketieteellisten julkaisujen tarkasteltavana 90-luvulta lähtien.

Oletko sinä bongannut jonkun Sylvian ennustamista tapahtumista?

7 comments:

MiikaL said...

Browne on kyllä siitä piristävää vaihtelua ennustajissa, että sen ennustukset on melko yksityiskohtaisia. Yleisesti kaiken maailman ennustajat ja enneunet on niin epämääräsiä, että ne saa sovitettua lähes poikkeuksetta johonki.

Kova kantti rouvalla joka tapauksessa, jos uskaltaa vuodenkin tarkkuudella ladella ennustuksia.

Skiriki said...

Kännykän kokoiset kannettavat televisiot...

Pah. Mun kännykkä on televisio. Mihin mun tarttis erillistä laitetta hankkia?

Striimaa nätisti 3G-verkosta kamaa ja on katsottavissa, vaikka onkin vaan Samsung Galaxy S eikä Tab.

Mut muuten on vähän köyhää tän tädin ennustukset.

Tomi said...

Sylvia ei ole ilmeisesti lukenut Nostradamuksen ennustuksia, sillä hän ei ennusta pelkkää tuhoa ja hänen ennustuksensa ovat ajallisesti rajattuja ja yksikäsitteisiä.

Loistava ennustus on sellainen, joka viittaa epämääräiseen tulevaisuuteen, enustaa tuhoa, ja on hyvin vaikeaselkoinen ja monitulkintainen.

MrrKAT said...

Eix tv:t oo fossiilien puuhaa.

Mudärnit ihmiset kattoo nettii ja juutuubii.

Sylvia o fossiili..

Paholaisen Asianajaja said...

Sylvia ennustaa tsunameita ja maanjäristyksiä, mutta sattumalta hän unohti mainita Haitin maanjäristyksen.

Maria said...

Ja seuraavaksi vuodeksi varmaan taas uusi tajunnan räjäyttävä ennustussatsi luvassa. :D

Paholaisen Asianajaja said...

Minulla ei ole Sylvian uusinta ennustuskirjaa. Lukematta lojuu jossain tuolla kirjahyllyni kätköissä yksi neitokaisen kirja. En halua maksaa oikeaa rahaa näistä pokkareista.