8.1.11

Eläinten joukkokuolemista

Uutisissa ihmetellään lintujen ja kalojen massakuolemia. Yhdysvalloissa, Italiassa, Japanissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Ruotsissa. Brasiliassa rannoille huuhtoutui sata tonnia kuolleita kaloja. Kuolleita fisuja ilmestyy vähän kaikkialla. Maailmankirjat ovat tavallista enemmän sekaisin.

Uutisvirran sekaan eksyy myös ei-niin-salaperäisiä joukkokuolemia. Joulukuun aikana kerrottiin kuolleista pingviineistä. La Nina muuttaa säätä ratkaisevalla tavalla. Merien virtausten lämpötilat muuttuvat hieman, kalaparvet muuttavat pois, niitä saalistavat eläimet kärsivät. Ruumiinavauksissa selvisi, että pingiivit olivat kuolleet nälkään. Ei myrkkyjä. Ei avaruussäteitä.

Joulukuussa on myös löydetty merestä kymmeniä tonneja kuolleita kaloja. Tällä kertaa kyseessä ei ollut myrkky tai salaperäiset avaruusoliot. Mereen jätetty troolausverkko oli kerännyt kunnon saaliin.

Myös Vietnamista löytyi valtava läjä kuolleita kaloja. 150 tonnia mätäneviä kaloja tuottaa varmasti huonot tuoksut. Mutta ei mitenkään myrkkyjen aiheuttamalla tavalla. 41 talouden kalanviljelyprojekti päätyi huonosti. He olivat tunkeneet verkkokasseihin liikaa kaloja. Joen pinta vaihteli liikaa vuorovetten takia. Veden happipitoisuus romahti. Kalat kuolivat.


Ihmismieli etsii kaavoja ja yhteyksiä. Joukkokuolemia on tapahtunut samana päivänä tai jopa saman viikon aikana. Siksi jotkut ovatkin vaatimassa maapallon vastakkaisilla puolilla tapahtuneille kuolemille yhtä ja samaa syytä. Vaikka eri olosuhteissa on kuollut eri lajeja. Joissain tapauksissa vain tietyt lintulajit tai -kalalajit. Joissain tapauksissa taustalla voi olla huono ravinnonsaanti yhdistettynä pakkasiin, joista seuraa lintujen hypotermia. Joissain tapauksissa taustalla voi olla tarkoituksella tehty (mutta laiton) myrkytys, sillä jotkin kuolleista lajeista ovat maanviljelijöiden mielestä haittaeläimiä. Joissain tapauksissa kuolemat voivat johtua vain siitä, että linnut ovat nokkineet jotakin mitä ei olisi pitänyt nokkia.

Kaikkia tyydyttävää Yhtä selitystä ei ole kuitenkaan vielä löytynyt. Jos sitä ei löydy, niin taustalla on jokin suurempi mysteeri. Tai sitten voidaan turvautua foliohattujen unelmaan. Kyllä, eläinten joukkokuolemat selittyvät kätevästi HAARPilla.

Epäilevät sormet alkavat jo tässä vaiheessa johtamaan kohti rikollisen maailmaneliitin johtamaaHAARP skalaariaseteknologiaa. Sillä se mihin HAARP pystyy eivät näille salaliittoteorioille naurajat pysty edes kuvittelemaankaan. Koska tällä virallisesti USA:n ilmavoimien ja Norjan NATO-voimien ylläpitämällä skalaariaseteknologialla pystytään aiheuttamaan maanjäristys minne vain tahdotaan. Mutta myös skalaariaseteknologialla saadaan tällä tavalla lintuparvet tapettua kohdistamalla niiden ympärille liian voimakas ELF-aaltokenttä, jolloin ne kokevat ns. sisäisen verenvuodon ja kuolevat kuten mediassakin ollaan sanottu.


Toistaiseksi ei ole selvinnyt olivatko kuolleet linnut saaneet H1N1-rokotuksia. NWO-blogissa on osoitettu syyttävästi sormia myös sitä todistuaineistoa kohti, joka aivan selvästi osoittaa lintukuolemissa olevan jotain salaperäistä. Kuolleita lintuja keränneet henkilöt ovat pukeutuneet valkoisiin suojapukuihin!!! Paha moka Illuminatilta. Kaikki normaalit ihmiset keräävät joukoittain kuolleita raatoja ehkä vain tiskihanskat kädessä.

7 comments:

Tomi said...

Kyse on luultavasti vai median lietsomasta paniikista.
Kun joukkokuolemia on uutsoitu, on ruvettu kiinnittämään huomiota kuolemiin.
Kuitenkin joukkokuolemia tapahtuu jatkuvasti.

Usein syyllinen on sää, eläimet eivät, yleisestä harhaluulosta huolimatta, ole mestareita sään ennustamisessa.

Ana said...

Sää, tai vielä useammin laji nimeltä ihminen. Ne osaavat kyllä toisten ja itsensä tuhoamisen.

MrrKAT said...

1) Googlasin, useita "mystisiä" lintu-kuolemia ja kalakuolemia 10 vuodessa Suomessa uutisoitu. Ehkä jopa joka toinen vuosi. Jurmossa, Keski-Suomessa, Suomenlahdessa jne.

2) Googlasin lintukuolemia ja Lumituuli-yhtiön sivuilta löytyi tilastoa (Koistinen 2004), että vuodessa pelkästään Suomessa lintuja kuolee liikenteessä 4,3 miljoonaa, 0,5 miljoonaa törmää ikkunoihin jne.

3) Lehdissä on havaittu sopuli-ilmiötä jo aiemmin mm. maanjäristyksen yhteydessä, ison järistyksen jälkeen toimittajat koittaa nostaa lööppeihin juttua pienemmistäkin joista muuten vaikenisivat eli alkaa kirjoittaa samasta asiasta. "toimittaja-sopuli-ilmiö".

Kohtien 3+1 nojalla tarkoittaisi varmaan ainakin kerran pari vuodessa Suomessa uutista jos innostuvat toimittajat urakoimaan.

4) Suomi on 1/500:s osa maapallon mantereiden pinta-alasta.

Kohtien 1+3+4 mukaan uutisoitaisiin 500-1000 lintukuolemaa per vuosi, lähes 2-3 lintukuolemaa päivässä.

Viimeisen 7:n päivän aikana siis 10-20 kpl, kalakuolemat päälle ja tulee 20-40 kpl. Noin suuruusluokkaa ihan normaali ilmiönä.
(No tätä läheneekin paniikkitilastointi tuolla Söyringin blogissa ;)

Uutisointi on se mikä poikkeaa.

Tapani said...

Unohdit mainita kemikaalivanat mahdollisena syynä lintukuolemiin.

Anonymous said...

Skalaariaseteknologiaa? Wau. Kuinkahan monipuolista tuhoa sitten saataisiin aikaan, jos joku keksisi kehittää vektoriaseteknologiaa? Tai tensoriaseteknologiaa? Lintuparvi jos toinenkin varmaan tippuisi, jos niitä ampuisi matriisilla Minkowskin avaruudesta.

-Marzu

Sähis said...

Ei juma Marzu mikä idea. Ajattele jos niillä onkin Fraktaaliaseteknologiaa. Aseen asemaisuudet vain toistuisivat itsesimilaarisesti, mitä tarkemmin asetta tarkasteltaisiin. Se tuottaisi kuolemaa kuolevaisuudellaan.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Feigenbaumzoom.gif

Paholaisen Asianajaja said...

Lainaan itseäni:

Joissain tapauksissa taustalla voi olla tarkoituksella tehty (mutta laiton) myrkytys, sillä jotkin kuolleista lajeista ovat maanviljelijöiden mielestä haittaeläimiä. Joissain tapauksissa kuolemat voivat johtua vain siitä, että linnut ovat nokkineet jotakin mitä ei olisi pitänyt nokkia.

Ainakin yhden joukkokuoleman kohdalla taustalla oli tarkoituksella tehty myrkytys. US Department of Agriculture suoritti myrkytyksen, jolla pyrittiin tappamaan nevadalaisen maanviljelijän kauraan kakkivat linnut.

http://news.yahoo.com/s/nm/20110121/us_nm/us_southdakota_birds_deaths