27.1.11

Obaman syntymätodistuksen metsästyksestä

Profeetta Jouko Piho on jälleen kuolaamassa uusimman Obamagaten yllä. Piho on mukana ns. Birther-liikkeen marsseilla. Birtherit ovat huolissaan USA:n tulevaisuudesta, sillä maan nykyinen presidentti ei ole aito Yhdysvaltojen kansalainen, joten hän ei voi olla presidentti. Aivan. Presidentti Barack Obama ei ole syntynyt siellä missä hän, vanhemmat ja syntymäpaikan viranomaiset sanovat. Eli Obama on syntynyt jossain muualla kuin Havaijilla.

Edellisellä kerralla Piho riemuitsi ennenaikaisesti, kun hän luotti väärennöksen voimaan. Eikä menestystä ole päässyt kertymään birthereiden palkintokaappiin. Ja niin edelleen. Mutta älkäämme syyttäkö birthereitä rasismista. He ovat vain huolissaan maansa turvallisuudesta.

Uusin käänne paljastui suomalaisille Jouko Pihon blogin välityksellä: Havaijilla ei ole Obaman syntymätodistusta!

Voi ei!

Näinkö Obaman presidenttikausi päättyy? Kaksi vuotta takana ja heti petos paljastuu. Mitä on tapahtunut? Miksi Illuminati muisti väärentää syntymäilmoitukset paikallisiin sanomalehtiin Obaman syntymän jälkeen, mutta ei muistanut väärentää syntymätodistusta Havaijin arkistoihin?

WorldNetDailyn Jerome Corsi kirjoittaa 24.1.2011, että nyt on tullut esiin Havaijilla työskennellyt vaalivirkailija, joka vannoo, että Havaijilta ei löydy mistään Barack Obaman pitkän kaavakkeen mukaista sairaalan antamaa syntymätodistusta.
[...]
Tämä esiin tullut todistaja on Tim Adams, joka toimi vaalivirkailijana Honolulun kaupungissa ja piirikunnassa toukokuusta 2008 syyskuuhun 2008.

Tim Adams on antanut valallisen todistuksen (affidavit), jossa hän vannoo, että hänen esimiehensä kertoivat hänelle hänen työskennellessään Honolulussa, että Havaijilla ei ole missään virastossa Barack Obaman pitkän kaavakkeen (long-form) syntymätodistusta, ei myöskään kummassakaan Honolulun kahdesta sairaalasta, ei Queens Medical Center -sairaalassa eikä Kapi'olani Medical Center -sairaalassa.


Tim Adams oli oikeasti vaalivirkailija Havaijilla vuoden 2008 presidenttivaaleissa. Hänen velvollisuutena oli tarkastaa äänestäjien henkilöllisyyksiä. Mutta hänellä ei ollut mahdollisuuksia tutkia syntymätodistusten tietoja, eli ei mahdollisuuksia perehtyä siihen onko jollakin ihmisellä virallinen syntymätodistus.

Miksi?

No siksi että vaalivirkailijoiden koneilta ei päässyt käsiksi väestörekisterin syntymätietoihin.

WorldNetDailyn haastattelussa Adams toteaa, että pomot sanoivat hänelle suoraan ettei heillä ole Obaman pitkän kaavakkeen syntymätodistusta. Mutta Adamsin valvojana toiminut Glen Takahashi on sanonut Washington Post-lehdelle, ettei heillä ollut kenenkään syntymätodistuksia.

7 comments:

Örkki said...

For persons born between December 24, 1952 and November 14, 1986, a person is a U.S. citizen if all of the following are true (except if born out-of-wedlock)[7]:

1. The person's parents were married at the time of birth
2. One of the person's parents was a U.S. citizen when the person was born
3. The citizen parent lived at least ten years in the United States before the child's birth;
4. A minimum of 5 of these 10 years in the United States were after the citizen parent's 14th birthday.

Eikös tämä jo tekisi Obamasta syntyperäisen kansalaisen, vaikko olisi syntynyt Keniassakin?

Anonymous said...

"Eikös tämä jo tekisi Obamasta syntyperäisen kansalaisen, vaikko olisi syntynyt Keniassakin?"

Ei, koska ... tadaa ... salaliitto!

Sähis said...

Tästä oli kerrassaan tappohauska pätkä Jon Stewartissa toissa kesänä. Kun Foxin uutiskanavan varsinainen toimittaja oli kesälomalla, teki hänen kesätuuraajansa viimeisenä päivänään kattavan raportin Obaman syntyperästä. Juttu oli selkeä ja siinä esiteltiin valtaosalle tutut todisteet mm. tuo paikallisen lehden syntymäilmoitus Obaman perheen poikalapsesta Obaman syntymäpäivänä. Seuraavana päivänä Foxin ohjelman varsinainen juontaja jatkoi taas omaa paasausta siitä kuinka mistään ei löydy todisteita Obaman syntyperästä. Stewart vaan heilutteli käsiään ja huusi: It was in your own show!!!

Täytyy yrittää ehtiä kaivaan se pätkä jossain välissä.

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.thedailyshow.com/watch/wed-july-22-2009/the-born-identity

http://www.thedailyshow.com/watch/wed-july-29-2009/so-you-think-you-can-douche

Jim van Beam said...

Kyllä, tähän ei varmastikaan kuulu mitään rasismia. Yhdysvaltain kansallinen turvallisuus vain huolettaa Pihoa. Tämän lisäksi hän vaikuttaisi olevan innokas sukututkija. Huomasin muuten blogipostissa kirjoitusvirheen. Olen melko varma, että se kirjoitetaan "WorldNutDaily".

Paholaisen Asianajaja said...

Jenkkilän foorumeilla ja uutisten kommenteissa on tullut vastaan kyllä todella sairasta paskaa.

"Nigger in Chief"

Tai toteamuksia siitä miten Valkoinen talo ei ole enää kovin valkoinen, noin kiltisti toistettuna.

Sähis said...

Hyvä kun PA korjasit ja tarjosit tuon linkin. Olen näköjään anteeksipyynnön velkaa Foxille, kun esittämäni idioottimaisuus tulikin näköjään CNN:ltä.