8.8.09

Profeetta Piho puhuu Obaman syntymästä

Jouko Piho ilmestyi jälleen Radikaali.nettiin puhumaan Barack Obamasta. Hän on aikaisemmin kertonut, ettei usko Obaman olevan kelvollinen presidentiksi.

Tuorein käänne liittyy skandaalimaiseen syntymätodistukseen.

Kalifornialainen asianajaja Orly Taitz on saanut käsiinsä helmikuussa 1964 oikeaksi todistetun kopion Barack Obaman syntymätodistuksesta, jonka mukaan Obama syntyi Coast General Hospital –sairaalassa Kenian Mombasassa 4.8.1961. Todistuksessa on siis sairaalan nimi, mitä ei ole Obaman nettiin laittamassa lyhyen kaavakkeen mukaisessa todistuksessa, joka ei todista mitään. Tässä kenialaisessa todistuksessa ei ole lääkärin nimeä, kuten ei ole Obaman nettiin laittamassa todistuksessakaan, mutta sen sijaan siinä on Coast maakunnan vararekisterinpitäjän, Joshua Simon Couyan, allekirjoitus (the signature of the deputy registrar of Coast Province, Joshua Simon Couya).

Kuva syntymätodistuksesta on kotisivuillani: http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu31c.htm .

Jouko Piho


Erittäin raskauttavaa materiaalia Obamaa vastaan. Siis olisi, jos Orlyn heiluttelema paperi ei olisi väärennös. Mutta kun se on väärennös. Eikä se ole edes kovin hyvin tehty.

Isän ikä on merkitty väärin.

Paperissa käytetään nimeä "Kenian kansantasavalta," mutta tuo nimi tuli käyttöön paperin kirjaamisen jälkeen.

Samoin paperissa käytetään termejä "provinssi" vaikka nekin tulivat käyttöön myöhemmin.

Väärennetyn paperin lähde on mahdollisesti löydetty. Alkuperäisen syntymätodistuksen nimiä on muuteltu vain parin kirjaimen verran.

Tärkein kysymys onkin, valehteleeko Orly Taitz vai onko hän vain huijauksen kohde?

1 comment:

Paholaisen Asianajaja said...

Hihhihhiiii.

http://www.salon.com/politics/war_room/2009/08/03/msnbc_taitz/