20.8.09

Voodoota orjakaupoissa

Harvinainen uutinen siitä miten taikauskolla voidaan alistaa kovin konkreettisella tavalla.

Rikollisliiga uhkasi nigerialaisia naisia voodoo-kirouksilla Saksassa. Rikolliset pakottivat naiset työskentelemään prostituoituina kirotuksi tulemisen uhalla.


Häveliäästi uutisessa puhutaan naisista. Naiskaupan uhreja oli 150. Bordelleihin rahdattiin kuitenkin alaikäisiä tyttöjä eli "tuoretta kamaa." Tyttöjä tuotiin moneen eri maahan Euroopassa. Uhkauksena toiminut kirous vahvistettiin kotimaassa Nigeriassa ennen lähtöä. Kirous langetettiin esi-isien haudoilla, joka teki oman psykologisen vahvistuksen taikauskoisiin orjiin. Jos he vastustivat, niin uhkailut sielun tuhoutumisesta ja mielen pirstoutumisesta palauttivat orjan takaisin ruotuun.

Tyttö vietiin hautasmaalle keskellä yötä. Kynnet leikattiin. Häpykarvat ajeltiin. Kuukautisverta otettiin talteen. Vaatteista leikattiin pala. Nämä kaikki varastoitiin alttarille, jonka voima tuhoisi tytön perheen jos hän juoksee karkuun tai paljastaa salakuljettajat.

Taustalla vaikuttaa myös se raivostuttava usko noitiin. Jotkut tytöistä olivat perheistä joissa heidät oli leimattu noidiksi. Silloin vaihtoehdot ovat joko kodin hylkääminen tai jääminen kotiin. Jääminen tarkoittaa sitä, että oma suku tappaa "noidan."

Kiitos vinkistä Sukalle.

No comments: