4.8.09

Totuuslaisten kampanja lerpahti

Syyskuun 11 salaliittoteoriat eivät kuole koskaan pois. Kirjoja ja harrastelijadokumentteja tullaan tekemään vielä seuraavalla vuosituhannella. Tiede-lehden keskusteluforumilla oleva ketju ylitti äskettäin 1000 sivun merkkipaalun. Meno ei hyydy.

Yhdysvalloissa pyörivä Totuusliike pyrkii tuottamaan uuden tutkinnan terrori-iskuista. On niin paljon vastaamattomia kysymyksiä ja epäselvyyksiä, että vain uusi riippumaton komissio voi saada selville totuuden. Sitä tämä liike haluaa. Totuutta.

He laativat adressin: NYC 9/11 Ballot Initiative.

Vapaaehtoiset keräsivät kymmeniä tuhansia allekirjoituksia. Kerrassaan vaikuttava lista nimiä toimitettiin eräpäivään mennessä New Yorkin viranomaisille. Kampanjaan käytettiin lahjoitettua rahaa ja paljon vapaaehtoistyötä.

Ja täysin turhaan.

Viranomainen kävi läpi nimet ja tarkisti onko hakemuksessa kaikki kohdallaan. Vastaus on saatu nettiin luettavaksi.

Ongelmia tuli monesta kohtaa. Allekirjoituksissa oli nimiä joita ei oltu rekisteröitu äänioikeutetetuksi viime vuoden vaaleissa. Se on ollut vaatimuksena kaupungille tehtävissä adresseissa. Jotkut allekirjoittaneista eivät olleet kirjanneet päiväystä. Toiset unohtivat mainita osoitteensa. Joidenkin allekirjoituksia ei oltu tehty valvotuissa olosuhteissa. Hyväksyttyjä nimiä kertyi alle 30´000, joka on minimi vaatimus.

Eikä siinäkään vielä kaikki.

Adressissa vaadittiin liittovaltiotasolla tapahtuvaa tutkimusta, mutta New Yorkin kaupungilla ei ole sellaisia valtuuksia. Siinä ei myöskään laadita suunnitelmaa siitä miten tutkimus tultaisiin maksamaan. Lisäksi adressissa on nimetty tulevan tutkintakomission jäseniä, vaikka heidät pitäisi nimittää muuta kautta. Ja päälle vielä liian suuret suunnitelmat komission määräysvallasta syyttämisessä ja lainvalvonnassa.

Mutta Totuus ei pala tulessa, joten totuuslaiset ovat laatineet valituksen päätöksestä.

Welcome to America. Democracy denied.

Did you REALLY expect those in halls of power to honor the WILL OF THE PEOPLE? Did you expect this demand for accountability to go uncontested by those who have forgotten the very meaning of the word? Perhaps this obstruction of democracy would go unchallenged in THEIR America. Not in OUR America.


Pätevä lakimies olisi voinut tarkistaa onko adressi ihan kohdallaan ennen sen lähettämistä.

BTW, totuuslaiset tarvitsevat lahjoituksia tulevaa käräjöintiä varten.

No comments: