18.8.09

Tempauksen jälkeen

Fundamentalistiset kristityt odottavat jatkuvasti tempausta. Silloin kaikkein parhaimmat uskovaiset tempaistaan suoraan Taivaaseen. Planeetalle jäävät kaikki syntisemmät hemmot. He joutuvat kokemaan kauheita, kun Jeesus palaa kauan odotetulle comeback-kiertueelle. Tai sitten tempaus tapahtuu samalla kun Jeesus laskeutuu Taivaasta. Olennaisinta on se, että tempaus tapahtuu.

Olet kaukosiirtynyt toiseen ulottuvuuteen, mutta mitä tapahtuu lemmikkieläimillesi? Kuka ruokkii Miukun ja kuka ulkoiluttaa Mustin? Onneksi ratkaisu on klikkauksen päässä. Ateistit ovat valmiita hoivaamaan Tellukselle jääneet lemmikit.

Eternal Earth-Bound Pets

Eläinrakkaat uskonnottomat ihmiset ovat valmiita adoptoimaan orvoiksi jääneet kissat, koirat, marsut ja kanit. Tietenkin maksua vastaan. 110 dollarin maksulla fundamentalisti varmistaa, että rakas karvapallero saa hoitoa tempauksen jälkeen. Tuolla summalla katetaan yhden lemmikin hoito. Ylimääräisistä peritään 15 dollarin lisämaksu per nassu. Ei ollenkaan paha hinta siitä mielenrauhasta jonka tästä palvelusta voi saada. Sopimus on voimassa kymmenen vuotta, joten maailmanlopun kannattaa alkaa sen aikana. Muuten rahat menevät hukkaan.

9 comments:

Insolitus said...

Mahtava liikeidea, asiakkaan rahalle ei koskaan tarvitse antaa vastinetta.

AaJii said...

Perustetaanko vastaava palvelu Suomeenkin? Voisin ottaa vastuulleni muutaman lemmikin Espoosta sitten tempauksen jälkeen. Dollarin kurssi huomioiden, olisiko 80 € hyvä hinta kymmennen vuoden sopimuksesta? Lisälemmikki kympillä?

Mette said...

Kun ottaa huomioon, että tonttien myynti Kuusta ja Marsista on jo varattu, niin tämä lienee seuraava hyvä idea. Kuka keksii kolmannen?

Michael said...

Olisi hienoa tietää, kuinka monta asiakasta noillakin on...

Loistava liikeidea, ei siinä mitään!

Michael said...

Täytyy vielä sanoa, että tuo sivuston oikeassa yläkulmassa oleva kuva koirasta on nerokkaan suloinen. Tulee heti hoivavietit pinnalle.

Mutta miksi Jumala jättäisi lemmikit tuskallisen nälkäkuoleman partaalle? Eikö se olisi... tarpeettoman julmaa?

Paholaisen Asianajaja said...

Tätä palvelua voisi tuoda Suomeenkin. Helppo raha kelpaa kaltaiselleni materialistille. Tosin tempausta odottavat ihmiset ovat huomattavasti pienempi taottava markkinarako.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Tässähän on mahdollista saavuttaa valta -asema segmentissä. Toki tähän lujasti liittyvät segmentit: "idiootit" ja "kermaperseiset" ovat monin keinoin katetut. Mutta tältä osin markkinat eivät ole tyydyttyneet. Palvelu on auki!

Tosin tässä on kilpailun ongelmaa: Jos tasapainotila tarkoittaa sitä että voitto on 0 (eli jos kilpailu vedetään äärimmilleen, se lähestyy sitä, koska jos se tekee voittoa, joku on valmis tekemään pienemmällä voitolla.)

Riskinä on siis se, että joku jossain vaiheessa lupaa hoitaa eläimiä ilmaiseksi.

Mutta jos me hoidetaan tästä kunnon kartellit, ja tuetaan toisia ja ajetaan ylimääräiset yrittäjät pois keskustelulla betonin ja kylpyammeen kanssa...

Skiriki said...

"Kuka keksii kolmannen?

Puhesyntsa rukoilee puolestasi, neljä taalaa

Aune said...

Minä voin maksusta huolehtia myös naapurin Bemarista.