20.8.09

Skientologia on romahtamassa

Ask the Scientologist-blogissa on seurattu skientologiajärjestön puuhia huomattavalla tarkkuudella. Bloggaaja Just Bill saa sisäpiiritietoa ja tarkkailee Clearwaterin - skientologien Mekka - tapahtumia. Hän on huomannut merkittäviä muutoksia tärkeimpien paikkojen toiminnassa.

Järjestön "kirkkoja" on suljettu ympäri maailmaa. Niiden henkilökuntaa on yhdistetty, mutta tyhjiksi jää enemmän rakennuksia kuin uusien näyttäviä avajaisia järjestetään. Kaikki keskukset eivät pysty maksamaan laskuja.

Skientologiajärjestön vastaiskukoneisto ei enää toimi samalla teholla kuin 90-luvulla. Heillä ei ole tarpeeksi henkilökuntaa. Jäsenkatoa peitellään mahtavilla esityksillä ja näyttävillä seremonioilla.

Media kirjoittaa ahkerasti järjestön rikoksista ja tekosista. Salaiset OT-tason paperit ovat levinneet ympäri internettiä.

Skientologien lippulaiva Freewinds on laskenut ankkurinsa Kolumbian vesille. Siellä ei enää ravaa kalliita kursseja maksavaa väkeä.

Pystyyn jääneiden tilojen kävijämäärät ovat romahtaneet. Clearwaterissa oleva Flag-rakennus on tärkein päämaja. Se ei ole vetänyt väkeä vakituisiin tilaisuuksiin. Ratkaisuksi määrättiin, ettei 90 mailin säteellä olevat skientologien keskukset eivät saa suorittaa mitään palveluksia. Mutta Flag jäi silti ilman huomiota. Nyt he mainostavat, että kaikkien skientologiakeskusten palveluita saa myös Flag-rakennuksesta.

Just Bill kirjoittaa pari ennustusta.

1) David Miscavige majailee yhä enemmän Freewinds-laivalla. Kolumbia ei luovuta vankeja ulkomaille, joten David olisi siellä turvassa.

2) Skientologiakeskusten autioituminen jatkuu. Niitä pidetään pystyssä viimeiseen asti. Niissä tullaan esittämään elokuvia. Palveluja saa vain tiettyinä päivinä viikossa. Kaikkea toimintaa karsitaan.

3) Skientologia romahtaa Clearwateriin. Kaikki näyttävä kampanjointi suoritetaan siellä. Viimeiset TosiUskovaiset skientologit pakotetaan muuttamaan Clearwateriin.

Muutokset pitäisi havaita parin vuoden sisällä. Romahdus on jo käynnissä.

No comments: