16.8.09

Kreationisti valvoo, ole tarkkana

Kreationisti Ken Ham ei ole vieläkään täysin toipunut ateistien vierailusta. Nyt hän voivottelee pääateistin huonoa käytöstä. PZ Myers ei noudattanut kylttin ohjetta, vaan nousi ratsaille Triceratops-nuken päälle. Vain 12-vuotiaat tai sitä nuoremmat saisivat nauttia simuloidusta kyydistä.

Siitä hyvästä Myers ansaitsee oikeutetut nuhtelut.

Mutta sitten Ham todistaa kuinka hyypiömäisiä kreationistit voivat olla. Kun ateistit tekivät rynnäkön museon tiloihin, niin joku kävi ottamassa valokuvia heidän autoista. Ehkä se on aivan normaalia aktiviteettia museoiden ympäristössä? Tosin itse luokittelisin sen kusipäiseksi toiminnaksi. Ham suree näiden uskomattomien vierailijoiden puolesta, sillä heidän autoissa olevat tarrat kertovat karmaisevaa tarinaa:

As one looks at the messages on these bumper stickers, we need to pray for these very lost people who so desperately need the Lord.


Todellakin. Tarrat ovat todella kieroa kamaa.

"Rakkaus määrittelee avioliiton"

"Tehdä hyvää on uskontoni"

"Etiikka ON uskontoni"

Sekä tietenkin saatananpalvojien virallinen merkki:

"Obama, Biden" vaalimerkki.

4 comments:

Skiriki said...

Tämä on periaatteessa aika hävytön temppu moneltakin kantilta...

So effin' what. :D

Buffalo Beast-lehden pojat käyvät museossa ennenkuin sinne päästettiin skeptikkoja sisään... ja pääsevät sisälle aika erikoisella keinolla.

Paholaisen Asianajaja said...

Nostan silinterihattuani noille herrasmiehille.


Ham was spouting nonsensical creationist rhetoric, and I was in full-blown retard mode. We were like long lost twins.

Skiriki said...

Sci-fi kirjailija (ja Hugo-voittaja) John Scalzi pisti blogiinsa "lähetä kirjailija luomismuseoon" keräyksen, mistä hän laittaa ylijäämät hyväntekeväisyyteen.

Mikäli Buffalo Beastin raportti oli liian roisia luettavaa, niin Scalzin raportti on sitten asiallisempi (valitettavasti siinä ei ole "Asperger by Proxy", joka oli omalla tavallaan nerokasta), mutta samoilla kriittisillä linjoilla liikutaan.

Anonymous said...

潘朵拉日韓服飾購物商城-日韓服飾、服飾批發、流行服飾、韓國服飾、日系服飾、精品服飾、日韓服飾批發、雜誌款服飾批發、女裝服飾批發、時尚服飾批發、少女服飾批發、衣服批發

心安居家看護中心提供:醫院看護、居家看護、家庭看護、看護中心、外籍看護、私家看護、外勞申請、居家看護、家庭幫傭、外勞直聘、人力仲介

禾雅堂經典乳酪蛋糕提供精緻乳酪蛋糕、彌月蛋糕、巧克力、chocolate、cheese cake、原味乳酪蛋糕、日式抹乳酪蛋糕、松子黑糖乳酪蛋糕、密釀蔓越莓乳酪蛋糕、印度野芒果乳酪蛋糕、巧克力乳酪蛋糕、頂級圭那亞乳酪蛋糕等多種口味,歡迎參觀與選購。