4.1.11

Sana sunnuntaille: Matkalaukku

Sain vinkin surullisesta uutisesta. Jälleen kerran Paholaisen työvoima on kohdannut vastustusta ja parjausta maailmalla. Ennakkoluulot eivät kaikkoa helpolla. Täysin viaton demoni karkotettiin työpaikaltaan. Rasismiin perustuva karkotus tapahtui marraskuussa 2009. 31-vuotias äiti Latisha Lawson ei hyväksynyt kotiin ilmestyneen pirulaisen läsnäoloa. Latisha päätti tehdä asialle jotakin. 2-vuotiaan Jezaih Kingin sisällä luuraava paholainen sai kovan käsittelyn. Paholaisen läsnäolo paljastui lasten huonon käytöksen perusteella. Jos lapset käyttäytyvät kiltisti, niin heissä ei asu riivaajia. Lapsille juotettiin etikkaa ja oliiviöljyä. Kaikki tietävät, että pirut haluavat alkoholia, joten pahanmakuiset öljyt ovat oiva ase heitä vastaan.

Latishan suureksi harmiksi hänen pojassa asusti karumpi paholainen. Öljyt eivät auttaneet. Onneksi manuaalinen karkoitusote tepsi. Äiti pakotti kädellään juomat pysymään pojan suussa. Kymmenen minuutin pituinen ponnistelu päättyi hiljaisuuteen. Menestystarina sai onnellisen lopun, sillä paholainen ei viihdy kuolleessa kehossa. Vielä parempana plussana Latisha mainitsee sen, että nyt Jezaih on Taivaassa.

Pojan ruumis piilotettiin kaappiin, mutta reilun vuoden kuluttua poliisit tulivat kyselemään minne Jezaih on kadonnut. Hänet löydettiin matkalaukkuun sullottuna. Matkalaukkuihin sullotut kuolleet lapset näyttäisivät olevan muotia manauksiin uskovien parissa.

Kiitos vinkistä S. Peuraselle.

2 comments:

Maria said...

Luin myös tuon uutisen juuri eilen(kö). On ihan käsittämätöntä kyllä mihin harhaiset ihmiset pystyvät - ja miten he sen oikeuttavat erilaisilla taikauskomuksillaan... Ja viattomat kärsivät. :(

Tomi said...

Usko on mahtava voima, kenties maailman mahtavin.