6.1.11

Israelin salainen agentti paljastui

Israelin ovela juoni Egyptin tuhoamiseksi paljastui joulukuun aikana. Israel oli lähettänyt uimarannalle terrorisoimaan Mossadin kouluttaman hain. Nyt muhammettilaiset ja muutkin osaavat olla valppaita juutalaisten juonien edessä.

Saudi-Arabia pidätti Israelin vakoilijan. Tällä kertaa Mossadin agentti toimi hanhikorppikotka. Vakoilupaljastui kun pienen kylän asukkaat havaitsivat linnussa pienen GPS-lähettimen. Mitä muuta tarkoitusta varten lintuihin kiinnitetään elektronisia laitteita kuin vakoilua varten? Ei mitään. Korppikotka paljastui Isrealin kätyriksi siitä syystä, että lähettimessä oli Tel Avivin yliopiston tunnukset. Kovin huolimatonta toimintaa siionisteilta. Yliopisto pyrki selittelemään vangitun korppikotkan merkitystä:

Yliopiston edustajien mukaan lähettimellä oli tarkoitus kerätä tietoja vaarantuneen lintulajin liikkeistä sen suojelua varten. Lähetin kertoi linnun sijainnin, korkeuden ja nopeuden.


Juuri noin vakoilijat valehtelisivat jäädessään kiinni.

4 comments:

tyy said...

Niin. Sellaista laitettahan kuin "GPS-lähetin" ei ole muualla kuin niissä satelliiteissa.

Eläintenseurantaan käytetyissä laitteissa on tyypillisesti jonkin langattoman tiedonsiirtolinkin lisäksi "GPS-vastaanotin".

Mutta mitäs pienistä.

M said...

Spy Hard II

Tomi said...

Tulikohan vakoojalle kuolemantuomio ?
Lajitoverit saisivat teloitetusta hyvän aterian.

Anki said...

Voi elämän kevät, millaista porukkaa. :'D