8.1.11

Homoagenda etenee Yhdysvalloissa

Heteroperheiden ja perinteisten arvojen romuttaminen etenee ilahduttavalla tahdilla Yhdysvalloissa. Kuten kaikki kunnon heterot tietävät lapsi tarvitsee isän ja äidin. Jos lapselta puuttuu elämästä toinen näistä sukupuolielimistä, niin hän kasvaa kieroon sukupuolineutraalilla tavalla. Ihmiskunnan sukupuutto tuli hieman lähemmäksi, kun USA:n passihakemuskaavakkeen tuleva muutos paljastui. Lomakkeessa lukee toistaiseksi lasten tietojen kohdalla "Äiti" ja "Isä". Pian niissä lukee sukupuolineutraalilla tavalla "Huoltaja 1" ja "Huoltaja 2".

Muutoksella sateenkaariperheet eivät enää leimaudu ainakaan Yhdysvaltojen passiviraston papereissa friikkiläksi. Jotkut parit ovat joutuneet täyttämään lomakkeisiin entisten puolisoiden heteronormatiivisia nimiä.

First Baptist Churchin Robert Jeffress totesi FoxNewsille, että lomakkeiden muutos on osa suurempaa suunnitelmaa. Suunnitelman tavoitteena on käyttää poliittista korrektiutta sukupuolien erojen poistamiseen. Samalla ihmisiä aivopestään hyväksymään se kamala ajatus, jonka mukaan lasten kasvatus onnistuu yhtä huonosti myös samaa sukupuolta olevien parien perheissä.

Juuri tästä profeetta ja ex-kristillisdemokraatti Jouko Piho varoitti.

1 comment:

Anonymous said...

Ikävä kyllä näyttää pohjoismaiden Uusi Sodoma ja Gomorra laajenevan uudelle mantereellekin!

"Vedenpaisumusta odotellessa"