17.10.10

Sana sunnuntaille: Homomyönteisyys

Kristillisdemokraatti, Obama-skeptikko ja profeetta Jouko Piho on seurannut linssit kirkkaana mediassa vellovaa homokeskustelua. Hän on huolestunut maailman muutoksista. Armollisesti Piho ei kommentoi Päivi Räsäsen tekstejä tai A2 Teeman ohjelmaa. Sen sijaan rakas profeettamme paljastaa homomafian salaliiton! Homoseksuaalit aivopesevät heteroita homomyönteisiksi!Uskomatonta mutta totta. Ensin Piho muistelee parempia aikoja. Aikoja jolloin homous luokiteltiin sairaudeksi ja rikokseksi. Aikoja jotka palaavat kunhan Pihon kaltaiset moraaliset ihmiset pääsevät takaisin valtaan.

Ainahan maailmassa on ollut homoutta. Aina 1970-luvun alkuun asti homous oli kuitenkin Suomessa sairaus ja rikos. Mistä johtuu, että homoseksuaalisuus on tullut 40 vuodessa yhä enemmän hyväksytyksi? Homoseksuaalisuus ei ole enää sairaus eikä rikos Suomen lainsäädännön mukaan. Mutta sekään ei riitä. Nyt homoille pitää antaa kaikki samat oikeudet kuin heteroillekin, kuten pyhän avioliiton status ja oikeus adoptoida lapsia.


Miten tähän huonoon tilanteeseen päädyttiin, Piho?

Minä haluan kiinnittää huomiota siihen, että tämä homomyönteisyys ei ole sattuma. Kyseessä on suunniteltu operaatio, jossa ihmisten mielipiteitä muokataan pikku hiljaa homomyönteisimmiksi. Kyse on aivopesusta.
Piho repii homomyönteisyyden silkkiset kaavut riekaleiksi. Alta paljastuu katala salaliitto, jolla ei-heteroita markkinoidaan mukamas tasapainoisina, sitoutumiskykyisinä, rakastavina, ei-mielisairaina ihmisinä, joita voi kätellä saamatta aidsia. Kaikki tapahtuu viihdeteollisuuden omnipotenttisilla voimilla.


Suurinta osaa tässä homouden saattamisessa hovikelpoiseksi on esittänyt viihdeteollisuus, ennen kaikkea elokuvat, TV-ohjelmat ja musiikkimaailma. Ensin homot esitettiin huvittavina, joille voitiin hyväntahtoisesti nauraa. Se propaganda loi mielikuvaa siitä, että eiväthän tuollaiset naurettavat ressukat ole mitään vaarallisia tyyppejä. Seuraava askel oli esittää homoutta romanttisena rakkaustarinana, johon oli ympätty mukaan kaikki Hollywoodin tehokeinot kyynelkanavien avaamiseksi. Se propaganda loi käsitystä siitä, että homoudessa on kyse vain kahden ihmisen välisestä rakkaudesta.

Oikeastihan homoudessa on vain kyse villeistä seksiorgioista, joissa öljytyt ja timmit vartalot pumppaavat musiikin sykkeen tahdissa ja Pihon kaltaiset miehet katsovat menoa inhoavasti ja paheksuvasti, mutta samalla eivät saa katsettaan kohdistettua muualle kuin sen ihanan nuoren miehen teräksisiin vatsali- *köh* siis.

Kampanjointi on tarkkaan harkittu. Tarkoituksena ei ole vain vaatia ihmisoikeuksia ja seksuaalista tasa-arvoa, jolloin heteroille jää vähemmän ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Homot ovat vaarallisempia. Tulossa on jotain aivan kauhistuttavaa.

Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys. Suunnitelmaan kuuluu hävittää sukupuolierot ja heikentää perinteisen perheen asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta. Perinteinen perhe on nimittäin aina ollut yhteiskunnan perussolu, ja jos uuden yhteiskunnan suunnittelijat haluavat luoda uutta, heidän pitää ensiksi horjuttaa nykyisen järjestyksen vahvinta elementtiä eli miehen ja naisen perhettä.


Koko yhteiskunta tullaan murskaamaan. Sen raunioista rakennetaan uusi & uljas sukupuolineutraali ihmiskunta. Piho muistuttaa, että tästä katastrofista ei kuitenkaan pidä syyttää homoja. He ovat vain pelinappuloita. Mutta kenen pelilaudalla? Piho osaa laittaa itse housut jalkaan ja kampaa omat hiuksensa (toisten hiusten sijaan), joten tuskin hän on lähtenyt seikkailemaan NWO-salaliittojen suohon. Vai onko...

Niin, keitä nämä ihmiskunnan tuhoajat ovat?

Kyseessä on joukko maailman vaikutusvaltaisimpia (rahan tai vallan takia) ihmisiä, jotka haluavat tuhota nykyisen maailmanjärjestyksen. He haluavat hävittää perinteiset uskonnot, perinteiset kansallisvaltiot ja perinteiset perhearvot.

Miksi he haluavat sellaista tuhoa?

Nämä tahot haluavat nykyisen systeemin tuhoa, koska he haluavat pystyttää sen tilalle uuden maailmanjärjestyksen, joka on enemmän heidän mielensä ja tahtonsa mukainen, yhden maailmanvaltion, jossa ei ole enää kansallisvaltioita eikä eri uskontoja. EU on ollut vain ensikokeilu sillä tiellä. Tavoitteena on MU eli Maailman unioni.

Mutta keitä nämä tyypit ovat?

He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA. He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla.
Eli homomafian kätyrit kampanjoivat väestön kutistamisen puolesta. Homoille annetut "oikeudet" johtavat vääjäämättä siihen, että heterot eivät halua enää lisääntyä. Ajatus saattaa kuulostaa mielipuolisen hörhön vaahtoamiselta, mutta tarkemmin ajateltuna se... Tuota. Mihin ajatukseni karkasikaan.

Kirjoituksen kommenteissa Piho vielä selvittää ettei ole ollenkaan pihalla maailman menosta.

Olen sitä mieltä, että homoseksuaalisuus on joko sairaus tai rikos.
Tarkemmin sanottuna homoseksuaalisuus on julkeaa syntiä Jumalan luomisjärjestystä vastaan.

Tämän synnin takana on itse Saatana, joka haluaa kaikessa vääristää Jumalan suorat tiet kieroiksi ja vääriksi. Eli kun Jumala sanoo, että mies yhtyköön naiseen ja saakoon lapsia, niin Saatana sanoo, että mies yhtyköön mieheen ja olkoon saamatta lapsia, mutta vaatikoon kuitenkin adoptioikeutta tasa-arvon nimissä. Mikä on täyttä hevonpaskaa. Homot eivät ole koskaan tasa-arvoisia heteroiden kanssa, koska he eivät voi synnyttää seuraavaa sukupolvea. Homojen täysvallassa maailma loppuisi sukupuuttoon piankin.


Ja hieman myöhemmin:

Tällä hetkellä tilanne on se, että maallistuneessa yhteiskunnassa on mahdotonta palata siihen, että homoseksuaalisuus määriteltäisiin uudestaan rikokseksi, vaikka rikosmäärittelystä ei ole aikaa kuin n. 40 vuotta. Sitä ennen ja pitkään Suomen laki määritteli homoseksuaalisuuden rikokseksi. Olivatko silloiset sukupolvet asian suhteen täysin tyhmiä? Eivät olleet. Nykyiset sukupolvet ovat sen sijaan maailmanlaajuisen homopropagandan saastuttamia.

Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ihmisiä. Totta kai he voivat olla sitä. Mutta ei se todista mitään. Yhtä hyvin psykopaatit, pedofiilit ja massamurhaajat voivat olla erittäin mukavia ja ihania ihmisiä, kun heitä tapaa satunnaisesti kahvikupposen äärellä. Mutta ei se todista mitään, varsinkaan heidän salassa tekemiensä rikosten puolesta.


- Jouko Piho, 16.10.2010

Piho, jos ihmiset eivät tee syntiä niin Jeesus kuoli turhaan ristillä.

But seriously, aivan yllättäen Piho on osittain oikeassa. Homomafia on kuin onkin aivopessyt porukkaa median välityksellä. 60-luvulta lähtien useampi homoseksuaalien etujärjestö on pitänyt kokouksia siitä miten ihmisten mielikuvia homoista pystytään muokkaamaan positiivisempaan suuntaan. Nerokas esimerkki tällaisesta toiminnasta oli homosexual sanan vaihtaminen gay sanaan. Identiteetin seksuaalinen osio jäi pois. Sen tilalla iloinen mielikuva. Järjestäytyneet toimet ovat kampanjointia oikeuksien puolesta, joten heidän vastustajat ovat automaattisesti vastustamassa toisten ihmisten oikeuksia. Markkinointia ja psykologiaa. Jälleen mielikuvat ovat homomafian puolella. Taustalla on se käsittämätön halu olla jotain parempaa kuin halveksittu, syrjitty, kirottu ja pelätty kansanosa.

15 comments:

dom de lidom said...

Jo sylkykuppi Halla-ahokin ihmetteli aikoja sitten, miten homous voi samaan aikaan joidenkin mielestä olla sairaus ja rikos. Onko keuhkokuumekin siten rikos ja rangaistavaa sellaisenaan? Mistä sairauksista voisi langettaa vankilatuomion? Syövästä? Aivoinfarktista?

Jos homous tulkitaan sairaudeksi, siihen tulee saada hoitoa, ei tuomiota. Se ei voi samaan aikaan olla sairaus ja rikos.

Dom de Lidom said...

Muutoin Pihon asenteessa on jotakin tuttua; se hieman kylä nimittäin muistuttaa vihreiden suhtautumista ydinvoimaan: sen käyttö on rikos ja sairaus, ennen (neoliittisella kaudella) kaikki oli paremmin... :)

Tomi said...

PA, mites homomafia on saanut sinut puolelleen ? Lahjonnalla, kiristyksellä vai uhkailulla.

tyy said...

Pihon kirjoitukselle olisi varmaan terveellistä nauraa. Nyt en pysty, kun itkettää.

Tomi said...

Luin tuin Pihon tekstin. Harmi että kirkossa toimii Riekkisen kaltaisia järkeviäkin ihmisiä. Jos kirkko olisi täynnä Pihon kaltaisia olisi kirkko kutistunut aikoja sitten jo merkityksettömäksi hihhulikerhoksi.
Ateistien on siis syytä toivoa, että kirkko täyttyisi Räsäsen ja Pihon kaltaisilla henkilöillä.

Paholaisen Asianajaja said...

PA, mites homomafia on saanut sinut puolelleen ? Lahjonnalla, kiristyksellä vai uhkailulla.

Minulle tarjottiin rahaa, valtaa, glitteriä ja seksiorjia. Mutta olin jo saanut ne Skepsis ry:n kautta. Sitten homomafia ilmoitti tavoitteensa; ihmiskunnan tuhoaminen. Aloitin vapaaehtoistyöt.

Rami said...

Tuo Piho kuulostaa aivan harhaluuloiselta (icd F22.0). Ei pystynyt lukemaan Pihon tekstiä kokonaan läpi, ahisti (F41.1).

Maria said...

Ping, kolmipyörä!

Tahdon tyhmyyden rikokseksi. -.-

Ninny said...

En enää kauheasti jaksa ihmetellä näitä sekopäähihhuleita, jotka uhoavat vaahto suusta pursuten. He elävät omien harhojensa maailmassa ja koko heidän maailmankuvansa romahtaisi jos he alkaisivat yhtään epäröidä sen paikkansapitävyyttä. Se, mitä jaksan ihmetellä on, että miksi homot ehdoin tahdoin haluavat tähän hihhulijärjestöön kuulua ja saada siltä "siunausta". Vähän sama kuin mustaihoiset kampanjoisivat päästäkseen Ku Klux Klanin jäseniksi?

Tino Rossi said...

Homojen kansainvälinen salaliitto! Lienevät vielä juutalaisia homoja jo sadannessa polvessa. Jossain on todella vanhoja, öljyttyjä homoja jotka tiikerintaljalla maaten vetelevät yhteiskunnan silkkinaruja. Onneksi on jouko Pihalla, anteeksi Piho.

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/tamako-on-homomyonteisyytta-ajava-globaali-salaliitto/194207

Today is a good day to troll.

Paholaisen Asianajaja said...

Se, mitä jaksan ihmetellä on, että miksi homot ehdoin tahdoin haluavat tähän hihhulijärjestöön kuulua ja saada siltä "siunausta". Vähän sama kuin mustaihoiset kampanjoisivat päästäkseen Ku Klux Klanin jäseniksi?

Ei se ole niin ihmeellistä. Sanoma rakkaudesta, hyväksynnästä ja materialismia värikkäämmästä maailmasta on ihan hyvä maailmankatsomuksen perusta. Ymmärrän hyvin miksi he haluavat olla osana uskonnollista yhteisöä. Aivan kuten tuntemani ei-fundamentalistiset kristityt ovat naamapalmuilemassa Päivi Räsäsen kommenttien edessä. Heillä on liberaalimpi teologia.

Anonymous said...

Minua ihmetyttää tuo "pyhä avioliitto", joka siis kuulemma koskee vain heteroita. Samalla kierolla logiikalla pitäisi kieltää ateistiheteroiden väliset avioliitot, sillä niissä ei ole Jumalan siunausta, eivätkä ne siis ole pyhiä.

Acipenser said...

Hiukan vastaikkainasettelua tähän, kun kyse on kuitenkin kristillisdemokraateista. Kumpi on uskottavampaa:

-Maailmanlaajuinen salaliitto liberaaleja ihmisiä yrittää parantaa homojen hyväksyntää.

vai

-Näkymätön, kaikkivoipa olento kuulee kaikki meidän ajatuksemme, palkitsee ne jotka käyttäytyvät sääntöjen mukaan ja rankaisee niitä, jotka rikkovat sääntöjä.

Sirke said...

On päiviä jolloin Pihon asitiharhat ovat lievempiä ja hän kävelee perunahyllylle ihan kuin yksi meistä.

Oma kannanottoni aiheeseen blogissani:
eino-nitti.blogspot.com