7.10.10

Sana sunnuntaille: Koeputki

Koeputkihedelmöityksen kehittänyt Robert Edwards palkittiin Nobelilla. Jälleen saamme todistaa tieteen moraalitonta vaikutusta yhteiskunnassa. Ihminen kajoaa siihen mikä on älykkään suunnittelijan asettamaa. Siittiöiden sotkemista munasoluihin tehosekoittimessa on törkeän luonnoton tapa lisääntyä. Onneksi Vatikaanissa karjahdetttiin vastalauseita Nobel-nimitykselle.

Vatikaani vastusti jo vuosikymmeniä sitten Edwardsin tutkimuksia, koska niissä hedelmöittymiseen ei liity avioparin fyysistä yhteyttä.


Paavikin sen tietää - pelimiehenä - että puhtaat lapset syntyvät vain ja ainoastaan limakalvojen välisessä hankauksessa. Harmaantuneet ja selibaatin vannoneet miehet ovat tämän alan asiantuntijoita. Jos väliin laitetaan koeputkia, niin tuloksena on sieluttomia hirviöitä.

USA Today-lehden uskonto-osiossa pohdittiin koeputkessa kasvatettujen lasten olemassaolon oikeutusta. Otsikko kertoo kaiken olennaisen:

Koeputkilapset: Jumalan työtä vai ihmisen virhe?

Aivan. Maailmassa on tällä hetkellä n. neljä miljoonaa laboratoriossa kasattua ihmistä. Koeputkia ei käsitellä kirkoissa. Se tarkoittaa n. neljää miljoonaa virhettä. Teoriassa katastrofi olisi voitu kiertää, jos laboratorioteknikko olisi lausunut oikean rukouksen munasoluja stimuloidessaan. Vain silloin putkessa sikiää Jumalan siunaama lapsi. Jos munasolurykelmät huuhdellaan pyhällä vedellä, niin ehkä katolinen kirkko valittaisi vähemmän.

Kuitenkin suurin moraalinen este jää voimaan. Lapsen siittämisessä ei tarvita isän peniksen ja äidin vaginan välistä kitkaa. Älykäs suunnittelija suunnitteli nämä komponentit tarkoituksenmukaisesti tarkoituksenmukaiseen tarpeeseen. Ovi jää auki homoparien lapsitehtailulle. Koeputkihedelmöitys sotii luonnonlakeja vastaan. Luonnoton toiminta on moraalisesti tuomittavaa.
PS. Samanmunaiset kaksoset eivät omista omaa sielua, vaan he jakavat yhden sielun.

1 comment:

Anonymous said...

Ja Neitsyt Marian raskaus sitten oli luonnollinen? Ahaa, taikatemput ovat sallittuja vain Jumalalle, ei ihmiselle.