6.10.10

Talouskriisin syylliset paljastuivat

Vuosia kestävä talouden alamäki ja työläisten ahdinko alkoi Yhdysvaltojen talouden yskiessä. Monimutkaisen tarinan pahikset on kuitenkin viimeinkin paljastettu. Kaikki on juutalaisten syytä. Tieto ei ole uusi asia, sillä se ilmestyi internettiin vuonna 2008. Aivan yllättäen Yhdysvalloissa paljastui, että juutalaisten perustama Lehman Brothers olikin siirtänyt n. 400 miljardia dollaria Israeliin juuri ennen talousromahdusta. Paljastus perustuu arvostetun talousuutisiin keskittyvän Bloombergin uutiseen. Siinä mainitaan Lehman Brothersin menettäneen 400 miljardia dollaria varallisuutta ennen konkurssianomuksen laatimista.

Johtopäätös on selvä. Siionistit hallitsevat maailmantaloutta ja imevät sivistysvaltiot kuiviin. Rahat roudataan turvaan Israeliin odottamaan lopullista maailmanhallituksen perustamista.

Paitsi että...

Arvaat varmasti mitä on tulossa.

Bloombergin uutisessa ei väitetä, että rahaa olisi siirretty valtiosta toiseen. Siinä kerrotaan selkeällä tavalla, että Lehman Brothersin varallisuus romahti 400 miljardin dollarin edestä. Firman vakaus tuli kyseenalaiseksi ennen konkurssia. Seurauksena rahamaailmasta tutut reaktiot: Rahastojen lakkauttamiset, tilien jäädyttämiset, kauppojen perumiset ja monet muut tekijät pyyhkivät kerralla paperilla olevat rahat. Lehman Brothersin arvopapereiden arvo romahti. Siksi varallisuus meni arvopapereiden mukana.

Mistä tuo huhu rahojen siirrosta Israeliin ilmestyi?

Barnes Review.

Jos et tiedä minkälainen julkaisu Barnes Review on, niin yritän selittää asian mahdollisimman neutraalisti. Barnes Reviw haluaa valistaa ihmisiä todellisesta historiasta. Siitä historiasta jossa holokaustia ei tapahtunut ja siionistit ovat ihan oikeasti vaikuttamassa aina ja kaikkialla.

Barnes Review News julkaisi ensimmäisenä rahansiirtouutisen. Se on toistaiseksi ainoa lähde "Rahat Israeliin" väittämälle. Sieltä se onkin kopioitu aina Suomeen asti.

Israelilaisiin pankkeihin liittyvä vihjailu on outoa, sillä Lehman Brothersin tekoset ennen konkurssia ja sen aikana olivat tarpeeksi törkeitä nostattamaan vastalauseita. Vain parin miljardin arvoiset rahansiirrot ovat aiheuttaneet älämölöä niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa. Mutta niissä ei ole mukana sitä samaa suloista juutalaisvainojen tuoksua. Firma teki vain sitä samaa mitä muut isot yhtiöt ovat tehneet raapiessaan viimeiset rovot turvaan johtajien taskuun.

No comments: