28.10.10

Polttakaa! Tappakaa! Rukoilkaa!

International Transformation Network haluaa muuttaa maailmaa. Siunaustilaisuuksissa parannetaan aidsia, hepatiittia ja syöpää. Samoin ihmisille taiotaan takaisin kadonneita elimiä. Kuolleita herätetään henkiin. Kiitospäivän tilaisuuksissa kalkkuna-ateriat kopioituvat kuin Jeesuksen tekemänä ihmeenä. Ihmeparantumisien seassa on myös perinteisimpiä kirousten manaamisia. Homoseksuaalisuuden demonit saavat karkotuksen armoa hakevista ihmisistä.

Moraalioppeja levitetään ympäri maailmaa, jotta pimeydessä elävät kansat saisivat maistaa Ainoaa Oikeaa Moraalia. Näin kävi mm. Ugandassa, jossa ITN:n evankelistat kävivät puhumassa homoseksuaalisuuden vaaroista, joka johti homojen tappamiseen tähtääviin lakeihin. Hups, kansainvälisestä kohusta huolimatta lakiehdotus on parhaillaan matkalla eteenpäin, perhearvojen puolustamisen takia (FUUUUUUUUUUUUUUUUU-). Evankelistat halusivat vain johtaa afrikkalaisen maan kohti Jumalan valtakuntaa.

International Transformation Network on parhaillaan kampanjoimassa Havaijin saarilla. Heidän saarnaajat ovat valistaneet kuvernöörivaaleihin osallistuvia.

ITN:n saarnaaja/profeetta Cindy Jacobs kertoo tarkemmin siitä minkälaisia muutoksia heidän järjestö ajaa maailmaan.Kuvernööriehdokas James "Duke" Aiona (Republikaani) joutui pieneen poliittisen skandaaliin, kun video hänen ja ITN:n yhteyksistä tuli julkisuuteen. Hän ei halua tulle tunnetuksi vaahtosuisena fundamentalistina, ainoastaan perusarvojen puolustajana. Eikä missään tapauksessa ottanut vastaan rahaa ITN:ltä. Hän kyllä osallistuu ITN:n tapahtumiin, mutta ei ole sen jäsen.

ITN:n järjestämissä tilaisuuksissa kiitellään sitä, että Havaiji on vihdoinkin ottamassa Herran vastaan. ITN:n toiminta on "Hänen keihään kärki." ITN:n johtaja Ed Silvoso oli mukana siunaamassa republikaani James Aionaa.

"We are breaking every weapon of the enemy, we are canceling every curse... we are declaring there is an even greater future for the Lt. Governor and his wife."


Muutenkin tapahtumissa on tehty selväksi, että Havaijin tulevaisuus on Jumalan käsissä. Valtion ja kirkon välinen silkkipaperi saa repeämiä. Aborttilaki ja homoseksuaalien oikeudet otetaan uudelleen äänestykseen. ITN valistaa väkeään siitä mikä on epäkristillistä yhteisössä. Rukoustoimilla, eli Spiritual Mapping, käydään seuraavien kohteiden kimppuun:

"high places, altars, temples, monuments or buildings associated with witchcraft, occult, fortune-telling, satanism, Freemasonry, Mormonism, Eastern religions, Jehovah's Witnesses and the like."


Protestanttiset ja katoliset kirkot luetellaan myös vähemmän kristillisiksi paikoiksi. Karismaattiset herätysliikkeet ovat niitä parempia seurakuntia. ITN:n vastustajia verrataan rottiin. Vastustamisen arvoisia asioita ovat myös kondomit, halloween ja pakanallinen joulupukki. The usual. Päämäärä on muuttaa yhteisö kristilliseksi (heidän kristillisen määritelmän mukaan) niin koululaitosten, lainsäädännön ja hallinnon kohdalla. Kristillisen dominionismin nimeen vannova ajatussuunta, nääs. Sunnuntaisaarnoja juhlistetaan epäpyhien esineiden rovioilla. Seuraajia kannustetaan polttamaan jopa mormonien kirjoja ja katolisten pyhimysten patsaita.

Onneksi tuollainen meno ei pääse koskaan rantautumaan Suomeen.

Eiku hetkinen. Oulun Ylioppilaskunta ilmoitti ettei se tykkää seksuaalivähemmistöjen pahoinpitelyistä. Ilmoitus aiheutti luonnollisen reaktion seksuaalivähemmistöjen pahoinpitelijöiltä: Polttopulloja ylioppilaskunnan oveen.

Huhuh. Onneksi sentään kirkollisvaaleissa osataan käyttäytyä.

Eiku hetkinen. Jyväskyläläinen kirkollisvaaliehdokas Eero Talvio avautui ei-heterojen uhkakuvista vaalikoneessa. Hänen vastaukset poistettiin melko nopeasti vaalikoneesta.

3 Moos 18:12 ja 18:22, 3 Moos 20:13 jne. Homot on hävitettävä kansasta. Room 1:26-31. Ansaitsevat kuoleman, perusteli Talvio kantaansa kysymykseen rekisteröityjen parisuhteiden kirkollisesta siunaamisesta.


Onneksi nämä ovat vain yksittäistapauksia.

Tarvitsen hieman rentouttavaa anti-Taivas propagandaa rauhoittamaan mieleni.

7 comments:

Anonymous said...

Blogimerkinnän varsinaisesta aiheesta hiukan irrallisena kommenttina mieleen nousi, että miksi näissä parannustilaisuuksissa saadaan apua vain erilaisiin vaikeasti todennettaviin vaivoihin? Miksi kukaan amputaatiopotilas ei saa koskaan raajaansa takaisin?

tyy said...

Tsiisus.

Eiku, no... olkoon.

MrrKAT said...

Hiukan myös positiivista:

http://www.mtv.fi/uutiset/
ulkomaat.shtml/
arkistot/ulkomaat
/2010/10/1214145


"Yhdysvaltain Arkansasissa merkittävä kouluvaikuttaja on ilmoittanut eroavansa tehtävistään sen jälkeen, kun hän postitti Facebook-sivuilleen homovastaisia kommentteja.

Pleasant Plainsin alueellisen koulupiirin varajohtaja Clint McCance julkaisi henkilökohtaisessa Facebook-profiilissaan, että homojen tulisi tehdä itsemurha. Hän totesi lisäksi kieltävänsä omat lapsensa, mikäli he olisivat homoja, kertoo uutiskanava CNN. McCance kertoi myös nauttivansa siitä, ”kuinka homot tartuttavat toisiinsa AIDSin ja kuolevat.”

McCance on joutunut Yhdysvalloissa valtavan arvosteluryöpyn kohteeksi.
"


Siis positiivista on tuo kohu ja seuraukset, USA ei siedä enää mitä tahansa..

Paholaisen Asianajaja said...

Kyseisessä McCancen facebookstatuksessa toinen kehuu "Amen" tekstillä, toinen tuomitsee McCancen kirjoitukset epäkristillisiksi.

Teach the controversy!

Anonymous said...

Kuinka minusta tuntuu siltä että "ja taas" osio saa jälleen kerran uuden kohteen.

Tomi said...

Tuollaisia McCanen esittämiä homoviha puheita ei tarvitse lähteä etsimään aina mertaedempää.
Jyväskyläläinen kirkollisvaaliehdokas Eero Talvio siteerasi kirkollisvaalikoneessa raamatusta kohtia joiden mukaan homot tulisi tappaa.
Tosin kirkko sensuroi siteeraukset.

Tomi said...

Sorry, en huomannut että manitsit jo Talviosta.