11.10.10

Hengen ja Tiedon messut takana

Käväisin messuilla. Siellä oli yllättävän paljon väkeä. Aika ei olisi millään riittänyt kaikkien kanssa rupatteluun. Nappasin ilmaisia esitteitä mukaan aina kun mahdollista. Rahaa upposi aurakuvaan. Vain 15 euroa.Valkoinen tahra tarttui kuvaan, kun laitoin sen talteen paperien väliin. Pinta oli vielä tahmea. Kirkkaat keltaiset värit kertovat henkilökohtaisesta voimasta ja/tai älyllisestä toiminnasta. Olen myös tasapainoinen, sillä aura on yhtä vahva molemmin puolin. Vihreä sävy pään lähellä tarkoittaa sitä, että mieleni kokee muutoksia. Punertava sävy tulkittiin epäilykseksi, mutta tarkemmin sanottuna vain siihen mitä elämä tuo tuollessaan. Analyysi oli melko ympäripyöreä. Kuvan ottamisen jälkeen piti odotella pari minuuttia kuvan kehittymistä. Sen aikana suoritetaan small talkkia analyysin tekevän miehen kanssa. Olin enimmäkseen hiljaa, joten mahdolliset vinkit jäivät vähäiseksi.

Kaikkialla oli joko energiahoitajia, tarot-kortteja, amulettimyyjiä, iirisanalyysiä, kabbalah-kursseja, vaihtoehtohoitoja, ja jopa aurapäivityksiä. AuraTransformation (tm) myy aurakentän päivityksiä. Myös Sähkö- ja Maasäteilyntutkijat ry:n setä oli avuliaasti selittämässä miten luomukasvatetuilla omenilla on paremmat energiakentät kuin tehoviljelyn tuottamilla ompuilla. Tarpeeksi taitava taikavarpun käyttäjä osaa lopulta löytää energiakenttiä ilman varpua.

Kauhukseni huomasin, että uusi magneettikoru on rynnimässä Suomen markkinoille. Energetix-koruja myydään tupperwarekutsuista tutulla tyylillä.

Minulle tarjottiin myös ilmaista rukousparantamista Healing Rooms-rukousklinikalla. Jouduin kuitenkin jättämään tarjouksen väliin, sillä en kokenut kaipaavani taivaallista apua.

Lopulta löysin Suomen virallisen ja ainoan QuantumTouch-energiahoidon kouluttajan. Kerroin olevani kiinnostunut QT:stä (totta), lukeneeni QT:stä netistä (totta), ja tavanneeni Toijalan QT-terapeutin (totta). Keskustelun aikana paljastui, että Suomessa on kaksi lääkäriä, jotka antavat QT-terapiaa. He eivät halua nimiään julkisuuteen.

Ja sitten iltapäivän kohokohta.

Orgonisaatio järjesti yleisötilaisuuden vapaasta energiasta. Koko luennon idean voi lyhentää näin: maailmalla menee huonosti. Sillä menisi paremmin, jos viranomaiset vihjoinkin antaisivat maailman käyttöön ikiliikkujia.

Saimme kuulla, että oikeasti maailmaa hallitsevat tahot salaavat totuuden ikuisista energialähteistä. 40-luvulta lähtien on keksitty levitaatiolaitteet. Esitelmöijä (tässä videossa vihreään t-paitaan pukeutunut nuori mies) kehui orgoniittigeneraattoria. Puheessa vilisevät sanat eivät oikein tarttuneet valtavirtamedian saastuttamaan mieleeni. Sanat pyörteistä, vortekseista, ja pyörreliikkeiden kitkattomuudesta eivät asettuneet loogiseen muotoon (ainakaan minun päässä). Selitys casimir-efektin mahdollistamasta loputtomasta energiasta ja
Viktor Schaubergerin uskomattomat keksinnöt olivat minulle aivan uusi juttu. Mm. ilman polttoaineita toimiva sukellusvene.

Yleisölle jaetussa paperissa mainitaan monta vapaaenergiateknologiaan perustuvaa laitetta. Dokumentissa mainitaan vuonna 1989 tehty kohupaljastus, joka liittyi jotenkin kylmäfuusioon. Sen tarkemman selityksen puuttuessa jouduin kysymään liittyisikö se sattumalta Utahin yliopiston tekemään kylmäfuusiokommellukseen. Esitelmöijä ei tiennyt, sillä sen kohdan oli lisännyt paperiin joku muu. En alkanut selittämään miten kylmäfuusio lerpahti vuonna 1989. Tyydyin kuuntelemaan miten kansan syvät rivit purkivat tuntojaan päättäjiin. Kaikki olivat samaa mieltä siitä, että jotakin parempaa pitäisi olla tarjolla (I agree). Vastauksena maailman ongelmiin olisi nämä zero point field-generaattorit, kvanttityhjiöt, rajattomasti energiaa ilmakehästä, StarTrekistä tutut plasma- ja vetyaparaatit, GEET-systeemit ja monet muut fysiikanlakeja uhmaavat laitteet. Jotka ovat ihan aikuisten oikeasti olemassa, mutta niitä rakentavat keksijät ovat vainon kohteena. Esim GEET-systeemi korvaisi maailman riippuvuuden öljystä. Energialähteenä olisi 95% vettä ja loput jäteöljyä. Kuitenkin auton moottori toimii. Mutta voih! Himac Research selittää miksi tämä mullistava laite ei oikein tahdo päätyä massatuotantoon.


Unfortunatly the Tesla society has gone bankrupt since this article was printed. I believe that it was the intentions of suppression. I heard that they had also got alot of money in extra donations from the membership and still went under due to stupid or intentional bad deals. One of the many situations when good people start something get it going and others come in to "Help" and get the original people so pissed off with their jerking around, that the original people quit the organization. Then the spies do things to discredit or mess it up so the organizatioon no longer is a threat to the major corporations. I have seen this before with other enviromental and political parties


Syynä ei tietenkään ole laitteen toimimattomuus vaan "niiden" suorittama salamyhkäinen sabotaasi. Ilmiö toistuu kaikkien vapaaenergialaitteiden kanssa.

Esityksen seassa oli myös syvästi filosofinen ongelma. Miten kasvit oikein uhmaavat painovoimaa, eli miten omenat ja tomaatit nousevat ylös puihin ja pensaisiin? Se on levitaatiota. Ehkä kuulin kaiken väärin, mutta tuollaisen käsityksen sain yhdestä kohtaa.

Lopulta väki alkoi puhumaan muutoksen tarpeesta yhteiskunnassa. Kuulin kuinka liike aikoo järjestäytyä. Ei yhdeksi isoksi järjestöksi ("Sitä voitaisiin hallita") vaan tuhansiksi pieniksi ryhmiksi, joilla on sama tarkoitus. Good luck with that.

Tuskin menen messuille toista kertaa. Vuoden huuhaabudjetti paloi loppuun yhden päivän aikana.

10 comments:

Maria said...

Omg sehän osas lukee sut ku avoimen kirjan! Tai sitten se tunsi sut entuudestaan ;P Tekikö mitään cold readingin tapaista?

Sol said...

Tuonne on saatava ensi vuonna skepsiksen pöytä.

Paholaisen Asianajaja said...

Tekikö mitään cold readingin tapaista?

Tiesin että asiakkaan katselusta ja kuuntelusta voi tehdä johtopäätöksiä ennen kuvan tulkitsemista. Siksi jätin puheet vähiin.
Kerroin kuvankehittymistä odotellessa tulleeni Toijalasta, ja ensimmäistä kertaa messuilla. En sen enempää, mutta hiljaisuudesta voi tietenkin tehdä tulkintoja. Samoin vaatteista. Tummat ja konservatiiviset: violetti kravatti, liituriatakauluspaita, päällä liivit.

Paikalla oli Skepsiksen pöytä. Myyätävänä Skeptikko-lehtiä. Tarjolla homeopaattista viinaa. Skeptikot olivat Ultra-lehden vieressä.

Paholaisen Asianajaja said...

Nyt kun muistelen tulkintaa kolmannen kerran, niin huomaan olennaisen asian. Analyysin tehnyt mies sanoi paljon muitakin asioita kuvasta, mutta muistan vain ne sanat jotka tuntuivat täsmäävän. Analyysi tuntuu tarkalta sen takia.

Pahus sentään. Lankesin valikoivaan muistiin. Aivan kuten kaikki ihmiset.

Dom de Lidom said...

Hei, kyllä noin kova keltaisuus indikoi jonkinasteista maksasairautta. Oletko varma, ettet ole saanut hepatiittia, esim. voodoon kautta? :)

MrrKAT said...

Voihan peeveli, huomasin vasta muutama h sitten ilmoitustaululta, että Puolimatka tuloo huomenna tänne yliopistolle päivällä(!) luennoimaan/keskustelemaan aiheesta "Johtaako tiede ateismiin?"

Ns. housut kintuissa yllätettynä, mutta on mulla aina pari kolme ilkeetä kyssäriä takataskussa..
että jos koittais tään hengellä messuajan saaha kiikkii..

Maria said...

Hehee, eli paljon puhetta ja sieltä sitten saa valikoida itseensä sopivat asiat. :P Aika klassista! Mut helppoahan siihen on mennä halpaan, ei siin mitää :)

Paholaisen Asianajaja said...

Voihan peeveli, huomasin vasta muutama h sitten ilmoitustaululta, että Puolimatka tuloo huomenna tänne yliopistolle päivällä(!) luennoimaan/keskustelemaan aiheesta "Johtaako tiede ateismiin?"

Jumaleissöni! Tietenkin menet ja raportoit Puolimatkan jutut.

planeetta said...

Onko tuo Viktor Schauberger sukua kuuluisalle venäläiselle keksijälle Reg Uspatof, jonka nimi mainitaan monessa paikassa?

Entä kysyitkö, ehtivätkö ikiliikkujat Clas Olsonille joulumyyntiin? Mä kerään erilaisia härveleitä, ikiliikkuja puuttuu.

Paholaisen Asianajaja said...

Luennoitsija kuulemma tuntee suomalaisia keksijöitä joilla on tämän alan laitteita, mutta en hoksannut kysyä onko heillä yhtään toimivaa laitetta.