10.10.10

Puolustan kreationistia

Oijoi. Tekee pahaa, mutta periaatteen takia joudun puolustamaan republikaania ja kreationistia. YLE:n uutisissa kerrotaan Christine O'Donnellin kampanjoinnista. Otsikkona on harhaanjohtavasti:

Taikavoimat apuun Yhdysvaltain välivaaleissa


Ja tekstissä:


Republikaanien ehdokas Christine O'Donnell on hämmästyttänyt ihmisiä kertomalla kampanjan aikana kokeilleensa nuorena noituutta.


Vaikka O'Donnell on sanonut kaikenlaista hauskaa televisiokameroiden edessä, niin hän ei käytä taikavoimia enää poliittisen uran edistämiseen. Nykyiset uhat ovat lasten aivopesu evoluutio-opeilla ja tiedemiesten oudot temput eläinristeytyksien valmistamisessa. Evankelinen (ex-katolilainen) O'Donnell tietää miten nykyiset fundamentalistit tulkitsevat puheet vuosia sitten noituutta harrastaneiden kanssa seurustelusta. Kerran noita on aina noita, vaikka ei olisi oikeasti harrastanut noituutta.

Siksi on erittäin kutkuttavaa, että O'Donnell joutui laatimaan vaalimainoksen, jossa hän vakuuttelee republikaaneille, ettei ole noita.

5 comments:

Anonymous said...

Meillä oli aikoinaan koira (cocker spaniel), joka matolle paskottuaan otti juuri samanlaisen ilmeen kuin Christine vaalimainosvideollaan :D

Eli niin sanoakseni "Mä en tee sitä koskaan enää" -ilme.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Yleensähän kristityt on ylpeitä tuollaisista vähän likaisista taustoistaan. Ne kun tuo kontrastia kääntymiselle. Uskonto näkyy vahvempana muutosvoimana tarinallisesti, kun vertauksena on ikävä menneisyys.

Minun silmiin tietysti näyttää elämäntaidottomuudelta ja kädettömältä amatööriydeltä, joka tietysti oikeuttaa "hyvistä syistä" siihen että lammasmaisesti tottelee muita kun ei kerran todistetusti ja selvästi "itte osaa".

Jim van Beam said...

"I'm not a witch." Hah, noinhan juuri noita väittäisi. Uskokoon ken tahtoo. Onneksi on olemassa tieteellinen tapa selvittää onko O'Donnell todellisuudessa noita:
http://www.youtube.com/watch?v=yp_l5ntikaU
(pakollinen linkki jokaiseen noitakeskusteluun)

MrrKAT said...

Jotenkin hupaisaa ja USA:lle kuvaavaa, että ehdokas joutuu vakuuttelemaan moisia.

Anonymous said...

"I'm not a witch." lupaus kumoutuu moninverroin pelottavammalla " I am you." kirouksella.