11.10.10

David Icken Lentävä Sirkus

David Icken salaliitto-opas on mahtavaa luettavaa. Hieman yli 600 sivuinen järkäle sisältää lähes kaikki modernit salaliittoteoriat. Tällä kertaa niitä käsitellään aivan toisesta näkökulmasta kuin Voodoo Histories-kirjassa. Icke on horjumattomasti salaliittoteorioiden puolustaja.

The David Icke Guide to the Global Conspiracy (and how to end it)

New Age-salaliittoteorioiden parissa rypevä Icke on kirjoittanut useamman kirjan salaliitoista. Tähän on koottu parhaat palat uuden maailmanjärjestuksen juonista.

Kirja alkaa ihmismielen hahmottamisella tietokoneanalogian avulla. Ei hassumpaa tekstiä. Lainaukset ihan oikeilta hermotutkijoilta. Icken tarkoituksena on perustelle miten ihmisten ajatusmaailmaa voidaan muokata oikeilla ohjeilla. Eli aivopestä. Tietoisuus pääsee lopulta yhteyteen äärettömän tietoisuuteen. DNA koostuu kristalliantenneista, jotka mahdollistavat mieltä suuremman todellisuuden hahmottamisen. Teoriat tietoisuudesta ovat ihan mielenkiintoisia. Oikeilla stimulanteilla varustettuna Icken teksti on varmasti mullistavaa luettavaa.

Sitten Icke paljastaa kaikesta kaiken. NWO hallitsee tiedotusvälineitä, politiikkaa, puolustusvoimia, kuninkaallisia, taloutta ja uskontoja. Kuitenkin NWO on jatkuvasti sen maailmanvalloituksen perässä. Ihmiskunnan lopullinen orjuuttaminen on aina aivan kulman takana. Vaikka nämä "Näkymättömät kädet" ja "varjoihmiset" ovat olleet vallankahvassa tuhansia vuosia. Icke näyttelee valokuvia vanhoista katedraaleista, temppeleistä ja raunioista. Kaikkialta löytyy todisteita Niiden tunnuksista. Salaseurat hallitset huomaamatta elämäämme. He ovat ohjanneet ihmiskunnan historiaa yksi sota ja yksi salamurha kerrallaan. Kaikki historian merkkipaalut ovat jollakin tapaa yhteydessä Illuminatiin. Uskonnot ovat Niiden luomuksia, joilla ihmisiä napataan tiukempaan hallintaan. Jehovan todistajat ja mormonit ovat uusimpia kulissiuskontoja.

Mikrosiruimplantit, HAARP, geenimanipuloitu ruoka, kemikaalivanat, jne. Tästä opuksesta löytyy kaikki. Ne ovat osa NWO:n kieroa arsenaalia. Salaseuroja hallitaan ylempää. Vapaamuurareista Bildernergin kautta Rothschilden perheeseen, kaikki ovat mysteeristen yliherrojen orjia.

Keitä nämä yliherrat ovat?
Reptiliaaneja. Eli liskoihmisiä. Liskoihmisiä avaruudesta. Tai toisista ulottuvuuksista. Heidän alapuolella hierarkiassa on reptiliaanihybridit, eli ne olennot joita syntyy kun reptiliaani köyrii ihmistä. He ovat Illuminatin johdossa. Ravinnoksi kelpaa ihmisten veri. Hybridien seksivaistot ovat mahdottomat, joten he ovat jatkuvasti seksiorjien perässä. Lähes kaikki poliittiset johtajat ovat jollakin tapaa sukua reptiliaaneille. Kuten myös kuninkaalliset suvut.

Lopussa Icke neuvoo miten valveutuneet ihmiset voivat taistella NWO:ta vastaan. Huolimaton Illuminati on onneksi vuotanut julkisuuteen tulevaisuuden taistelusuunnitelmat. Project Blue Beam luo maailmanlaajuisen illuusion Toisesta tulemisesta. Uskonnollinen maanjäristys järjestää ihmiskunnan uuteen uskoon. Yksi maailmanjärjestys vaatii yhden maailmanuskonnon, jonka johdossa on anti-Kristus. Icken opastuksella välttää tämän tulevan väärän uskonnon. Kirjassa ei kerrota mitä ateistit alkavat palvomaan. Ehkä Richard Dawkins paljastuu Teräsmieheksi?

Edessä on jokatapauksessa väestön harvennus. Hallinta on mahdollista vain jos jäljelle jätetään n. 2 miljardia ihmistä. Miten foliopipo voi taistella vastaan?

Icken vastaus tulevaan massamurhaan ei olekaan aktiivinen vastarinta. Konflikteja ei ratkaista konflikteilla. Icken kaltaisten visionäärien täytyy nousta pelikentän yläpuolelle, eli ihmisten täytyy muuttaa ajatusmaailmaa. Kansojen täytyy tulla tietoiseksi siitä miten heitä manipuloidaan ja näin reptiliaanit menettävät valtansa. NWO menettää mahtinsa, kun ihminen sanoo "ei kiitos." Näin yksinkertaisella tavalla ihmiskunta viimeinkin vapautuu. Kovin eksistentiaalinen selitys.

DIGttGC(ahtei) on kätevä opus kaikille salaliittoteorioiden ystäville. Zeitgeist-liikkeessä olevien salaliittoteoreetikoiden ideat sopivat myös Icken ajatusmaailmaan. Kirjasta selviää mm. Bill Clinton murhanhimoiset seikkailut Arkansasin osavaltiossa ennen presidentiksi nousua. Siitä ei kuultu Valtamediassa!

1 comment:

jouni said...

Teoriassa tämä reptiliaani rodun olemassaolo on täysin mahdollista, on olemassa arkeologisia todisteita käärmeen palvonnasta ja veistoksia käärme ihmisistä, sekä paljon kertomuksia muinaisissa heimoissa ja uskonnoissa. Jos nämä kaukaisten tähtikuntien olennot olisivatkin todellisia, se selittäisi paljon asioita, kuten osan USO ja UFO havainnoista ja samankaltaisista kertomuksista ja legendoista ihmis käärme rotuun liittyen, uskonnollisista tarinoista ympäri maailmaa (käärme edenin puutarhassa?) monet uskontoon liittyvät "ihmeet" ja tapahtumat voidaan selittää kehittyneellä teknologialla. Ymmärrän tämän käärmerodun olemassa olon teoriassa, mutta en saata uskoa että nämä puoli-reptiliaanit kykenevät vaihtamaan muotoaan, ehkä jokin hologrammi teknologia voisi mahdollistaa sen, mutta en usko että fyysinen muodonmuutos kahden eri muodon välillä on mahdollista. Nämä käärme roduksi tulkitut olennot saattavat olla ns. 'demoneita' joista vanhat uskonnot puhuvat ja heidän vaikutusvaltansa maailman johtohenkilöihin tapahtuu henkimaailman tasolta, ei niinkään paljoa fyysiseltä tasolta. Onhan näitä juttuja mielenkiintoista pohtia ihan vaikka scifi viihde näkökulmasta, tämä aihe on aivan kuin jokin "kummitus juttu" kiehtova, erikoinen ja pelottava. Mutta kukapa sitä lopulta uskoo jos ei ole itse nähnyt ja kokenut. Jos näitä olentoja oikeasti on, niin luulenpa että ne tulevat kyllä ennemmin tai myöhemmin paljastumaan kaikille ihmisille maan päällä. Ja jos niin kävisi, olisin varmasti kauhistunut, mutta tuskin yhtä kauhistunut kuin ne ihmiset jotka eivät olisi millään tavalla tästä aiheesta tietoisia. Jos tämä omituinen aihe kuitenkin jostain syystä kiinnostaa ketään, niin suosittelen katsomaan youtubesta 9 osaisen Stewart Swerdlow:n radiohaastattelun nimeltä "Reptilians Humans and Illuminati History" ja Credo Mutwa "Reptilian Agenda".

Ps. Kiitoksia tästä artikkelista, tämä kyseinen aihe on kiehtonut minua jo jonkun aikaa, ja ihminen tarvitseekin välillä jotain outoa ja kiehtovaa tylsää arkipäivää piristämään.