4.10.10

USA:n kemikaalivanakoneet paljastuneet

Salaliittoteorioiden jännittävässä maailmassa tapahtuu. Tai oikeastaan tapahtui viime vuonna, mutta tänään Riikka Söyring paljastaa Suomelle kemikaalivanojen todellisuuden.


Venäläiset sotilasanalyytikot raportoivat, että USAn armeija "on paniikissa": Intian ja Nigerian ilmavoimat pakottivat alas kaksi ukrainalaista AN-124 lentokonetta, joita operoi USAn ilmavoimat. Koneiden kotikenttä on salaperäinen, giganttinen Diego Garcia Intian Valtamerellä.


Nämä venäläiset sotilasanalyytikot ovat siitä erikoisia, että heidän lausahdusta ei pysty jäljittämään jutun uutisartikkeleista. Sen sijaan heidän puheet jenkkien panikoinnista löytyvät vain salaliittoteoreetikoiden sivuilta. Hieman hämmästyttävästi Söyring blokkauksessa käytetyt uutiset eivät mainitse Yhdysvaltoja tai alkuperäisessä uutisessa mainittu epäilty yhteys aseiden kuljetuksesta osoittautui vääräksi.


There are 18 crew on board. All are Russian. The aircraft leased to the US military was transporting US military cargo, primarily vehicles, from the US base at Diego Garcia to the US base at Kandahar in Afghanistan. Initial reports of arms and ammunition have been found untrue.


Kuten niin usein salaliittoteoreetikoiden maailmassa, vain ensimmäiset versiot uutisista jatkavat eteenpäin. Mutta toisaalta, "He" hallitsevat maailman tiedotusvälineitä, joten eihän se ole mikään ihme, että uutiset muokataan NWO:lle suotuisaksi.

Mistä nämä hämmästyttävät sisäpiiritiedot venäläisten sotilasanalyytikoiden ja muiden kommenteista oikein tulevat? Asiaan liittyvä "panikointi" uutinen tuli Whatdoesitmean.comin kautta, eli Sorcha Faal nimisen henkilön tuotoksena. Eri tahojen agentit haluavat vaimentaa Faalin paljastukset. Siksi hänellä on pieni disclaimer-teksti uutisen lopussa:
[Ed. Note: Western governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faal strongly disagrees with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ against us has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit and which is addressed in the report “Who Is Sorcha Faal?”.]


Sorcha Faalista liikkuu paljon ristiriitaista tietoa. Faal on joko venäläinen tiedemies (jolla ei ole akateemista uraa) tai sitten hän on oikeasti lahjoituksia kerjäävä ja salaliittokirjallisuudella itseään elättävä David Booth.

Aseiden salakuljetus on muuttunut internetin kammioissa uskomattomaksi salaliitoksi. Ei mitään uutta bittiavaruudessa.

Kiitos vinkistä M. Leskiselle.

7 comments:

Jim van Beam said...

Tuolta usarista eli Uuden Suomen blogipalstalta löytyy melkoinen hörhökavalkadi. Itselleni ei tullut yllätyksenä, että hörhöys ei tunne puoluerajoja. Nytkin etusivulla olevan blogin mukaan antikristuksen johtama NWO tulee tod. näk. 2025 ja Jeesus tietenkin tekee loogisesti comebackin vuonna 2028. Sitä odotellessa. :)

Matoisa-Lankku said...

Aaaargh taisin juuri saada pahemman aivovaurion kuin sikapiikin mikrosirusta konsanaan erehtyessäni vierailemaan tuossa blogissa ja selailemalla kommenttiketjun. Voihan kemikaalivana sentään!

Mr.K.A.T. said...

Verenpaine oli vaarassa kun eilen avasin Kärkkäisen tavaratalolehden IsoMagneetin (Oulu,lahti ym).

Riikka Söyring siellä pelotteli rokotteilla vihjaten niiden vahingoittavan lapsia, 2 sivua, koko aukeama otsikkona "Rokotteet aiheuttavat sairauksia", lasten kirmatessa alla. Näyttää hyvin tieteelliseltä.

Yli 500 000 taloutta, yli miljoona lukijaa, lehden nettisivuilla kehutaan.

MrrKAT said...

Ja lyhyt "debattivoittoni" ( sain jallitettua Riikka Söyringin uskomaan dihydromonoksidin vaaralliseksi aineeksi, ja hän imi täysillä wikiä ja internetin dihydromonoksidipelottelut ;)

..

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/09/02/mita-flunssarokotteet-sisaltavat

..
Mutta se lämmitti vain hetken, koska eiväthän fanaatikot pysähdy omaan falsifiointiinsakaan miettimään syntyjä syviä kuin korkeintaan hetkeksi.

(Ja US:n lisäksi tuo Iso Magneetti alkaa olla hörhömagneetti).

Anonymous said...

Uskovaisethan tuota Isoa Magneettiakin pyörittää. Niille nyt menee läpi mikä vaan.

Söyring alkaa kyllä olla nettihörhöjen aatelia. Yleensä tuolla tavalla älyttömiin tarinoihin hurahtava ehkä teini-ikäiset pojat, itseänikin kiinostivat silloin ufot kovasti, mutta että aikuiset ihmiset...

Paholaisen Asianajaja said...

Nytkin etusivulla olevan blogin mukaan antikristuksen johtama NWO tulee tod. näk. 2025 ja Jeesus tietenkin tekee loogisesti comebackin vuonna 2028. Sitä odotellessa. :)

Katsomatta arvaan: Jouko Piho.

MrrKAT said...

Tämä IsoMagneetti-ilmiö on tavallaan uusi aluevaltaus.

Jos vielä vähän aiemmin oli hörhöjen nettisivuilla tai foorumeilla hörhöjen ja fanaatikkojen puheenvuorot pääasia ja tavalliset mainokset siinä sivussa pyörimässä, niin tämä IsoMagneetti kääntää asetelman toisinpäin: Paperisessa mainoslehdessä on siinä sivussa hörhöjen artikkeleita tai muuta populistista virallisen vastaista, kansaa kosiskelevaa toisinajattelua.

Kummassakaan mainokset ei liity itse asiaan välttämäti olleskaan (vrt. Suomi24 ym yleisfoorumit).

No onhan näitä Pirkka, YV-lehtiä ollut, mutta harvoin noin hörhöisiä.(Joskus harvoin joku astrologin haastattelu).