12.10.10

Ufot tulloo, taas, ehkä

Melkolailla tasan kaksi vuotta sitten kohistiin tulevasta ufoinvaasiosta maailman taivaalla. 10-14-08 liike oli aivan varma siitä, että tiettynä päivänä ihmiskunta vihdoinkin kohtaa avaruusoliot. Eräpäivä oli 14. lokakuuta. Avaruusmatkustajia ei ilmestynyt, vaikka ajankohtaa siirrettiin pariin kertaan kauemmaksi. Vaikka sadat ufo-fanit tuijottivat intensiivisesti taivasta webbikameroiden välityksellä.

Jälleen kerran uhkarohkea ja itsevarma ufo-asiantuntija julistaa avaruusolentojen olevan pian täällä. Oikeastaan huomenna keskiviikkona. Silloin kaikkien merkittävien kaupunkien ylle ilmestyy avaruusaluksia. Ne eivät laskeudu, vaan pätevät ihmisille. Stanley A. Fulham panee maineensa ja uutuuskirjansa likoon tämän ufo-ilmestymisen takia. Pientä liikkumavaraa on tietenkin ennustuksessa. Ehkä ne ilmestyvät vasta torstaina. Tai vähän myöhemmin. Mutta kuitenkin tänä vuonna. Kyllä varma on näin.

Tänään V - Vierailijat Maikkarilla. Sattumaako?

5 comments:

AaJii said...

Nyt mulle valkeni mistä ne reptiliaanisalaliitot on saaneet alkunsa. Niitten keksijät on 80-luvulla katsoneet liikaa V:tä.

Jaaha, mitähän tuo Blogger taas vihjailee, kun tuohon "word verification" kohtaan pitäisi kirjoittaa "pralli". Kas kun ei P-ralli.

Sähis said...

Sain samankaltaisen Ahaa-elämyksen V-sarjasta. Aika ajoin ihmettelin miten niin moni voi ottaa todesta reptiliaani juonet. Ainakin osasta tuosta suosiosta voi varmaan laittaa 80-luvun V-sarjalle.

Tom said...

Eikö se V ollutkaan dokumentti? Minä ainakin pelkäsin tosissaan nuorena tuota katsoessa.

tyy said...

Ensimmäisen ufoaluksen leijuntakuvien näkyessä kymmenen uutisissa lupaan lusikoida päähineellisen ekskrementtiä ja videoida koko performanssin youtubeen.

Siinä olisi reptiliaaneilla ihmettelemistä.

Skiriki said...

Sori, on ollut jo aikaisemmin reptiliaanit meemiavaruudessa.

Lisää täällä.

Mutta suositummaksi varmaan tuo "V"-sarja teki.