23.10.10

Homoliittojen ja aborttien aiheuttaja

Seuraavaa videota kierrätetään hyvänä perusteluna samaa sukupuolta olevien avioliiton kieltämiselle.Viikonlopun kotitehtävä: Keksitkö mitään rakoa Alan Keyesin logiikassa?

Mahdollista vastausta odottaessani laitan luettavaksi hieman miehen muita loogisia riemuvoittoja. Pari vuotta sitten Global Catholic Network:in haastattelussa Keyes selitti mistä homoliitot ja abortit oikeasti kumpuavat esiin yhteiskunnassa. Et ehkä heti arvaa syyllistä. Se on laillistettu ehkäisy!

Alkuperäinen artikkeli on kokenut File not found-kirouksen, mutta onneksi Keyesiä fanittavat ihmiset ovat kopioineet sen talteen kokonaisuudessaan.

In an interview that was broadcast April 26 on the Global Catholic Network (EWTN), Alan Keyes said that abortion and same-sex marriage are natural extensions of society’s widespread acceptance of contraception.


Miten Keyes perustelee väitettä?

By divorcing marital relations from the possibility of having children, Keyes said, society has spawned an ethic that not only sanctions abortion (because producing children is deemed undesirable and irrelevant to sexual relations), but supports same-sex marriage–which centers in sexual activity without the possibility of procreation.


Kun lisääntyminen vietiin pois avioliiton määritelmästä, avattiin ovi kaiken maailman moraalittomuudelle. Seksistä tehtiin sellaista aktiviteettia, joka ei aina tähtääkään uuden ihmisen luomiseen. Sekaan on sotkettu *kauhistus* nautintoa. Alan Keyesin moraalijärjestelmässä seksi on vain ja ainoastaan lisääntymiseen tarkoitettua makuumamboa.

The more that sexual activity has become deliberately separated from procreation, Keyes observed, “Homosexuals will step forward and say, ‘Well, if marriage is just about pleasure and personal fulfillment and the relationship of the persons involved, we can do that.’”

Same premise, same logic.


Ehkäisyn käyttö avioliitossa on siis yhtä paha synti kuin homoseksuaalisuus. Alan Keyesillä on kolma lasta, joten tiedämme hänen harrastaneen seksiä kolme kertaa. Yksi tytär on lesbo.

Keyes noted that the real cause of such absurdity is that God’s plan for marriage–which, according to scripture, centers in procreation–has been too-often removed from the sexual relationship.

Take the divine purpose from the relationship, he said, and you end up with a rationale that favors same-sex marriage:

“Once we start to turn our backs on the real meaning of sexual relations, we gut the real meaning of marriage. As a result, the institution is destroyed in its very concept, because we have turned our back on God’s plan.”


Avioliitto on siis uskovaisten kehittämä instituutio, joka on tarkoitettu uskovaisille. En heti keksi missä kohtaa Raamattua esitetään tuo "according to scripture" määritelmä avioliitolle, jossa määritelmään kuuluu lisääntyminen.

Keyes noted that it is the possibility of “that third being, the child, that represents the authority and will of God for the relationship.”


Jos kristillinen aviopari huomaa olevansa hedelmätön, niin asianlaitaa ei sovi sorkkia lääketieteellisillä hedelmöityshoidoilla. Silloin sotketaan Jumalan tahtoa. Se on syntiä.

3 comments:

Pauliina said...

Alan Keyesin mukaan siis voisin naida kuusivuotiaan serkkupoikani hyvillä mielin, kun kerta periaatteessa kuka tahansa mies ja nainen voivat lisääntyä ja niin ollen avioitua. Tai ottaa puolisokseni veljeni tai isäni.

/puistatus

tyy said...

Jer. 29:6

Ottakaa itsellenne vaimot, syntyköön teille poikia ja tyttäriä! Ottakaa pojillennekin vaimot ja naittakaa tyttärenne, että he saisivat poikia ja tyttäriä. Lisääntykää, älkää vähentykö!

Ninny said...

Remember that the first commandment is,”Be fruitful and multiply”. Therefore, god loves sex and mathematics.