18.10.10

Ei lesboilua, kiitos. Olemme Jenkkejä

Pohjois-Carolinassa ei katsota hyvällä samaa sukupuolta olevia pareja. Tämän sai huomata nuori naispari, joka vietti päivää ostoskeskuksessa. Vartija tuli huomauttamaan, että he osoittivat epäsoveliasta huomiota toisilleen. Nuoret naiset istuivat vierekkäin, kädet toisten hartioilla ja suutelivat julkisella paikalla. TÖRKEÄÄ!!!

Caitlin Breedlove - joka on sattumalta seksuaalisen tasa-arvon advokaatti -ei tahtonut uskoa vartijaa. Hän vaati esimiehen puheille. He eivät tehneet sen kummempia asioita kuin tavalliset rakastavaiset heteroparit. Myös esimies oli sitä mieltä, että lesbojen täytyy lähteä pois ostoskeskuksesta.

Pari päivää myöhemmin tapaus oli paikallislehden otsikoissa. Ostoskeskus pyysi anteeksi vartijoiden möhläystä. Huomautuksen tehnyt vartija pantiin toistaiseksi viralta. Loput henkilökunnasta passitetaan koulutukseen.

3 comments:

Tomi said...

Kaksi nuorta naista suutelemassa voisi olla ilo silmälle. Toista se olisi, jos suutelijat olisivat ikääntyneitä ylipainoisia karvaisia miehiä.
Olisi hauska tietää vetäisikö liikkeen vartijat herneen nenäänsä tässä tapauksessa.

Ninny said...

Kiitos Tomi. Onnistuit kommentissasi kätevästi muistuttamaan, miksi sekä seksuaalivähemmistöjen että naisten tasa-arvo ei etene. Kaksi yhden hinnalla ei ole huono saavutus!

Tomi said...

Ninny, huumoria on se huonokin huumori.
Minä kannattana voimakkaasti homojen oikeuksia, myös adoptio-oikeutta.
Joten ei ollut tarkoitus halveerata.