14.12.07

Kaksi huuhaata, kiitos

Tässä kaksi esimerkkiä huuhaasta. Orac kertoo mitä on rakennettu Yhdysvalloissa.

Suuri tietokone-ohjattu peili kerää kuun heijastamat valonsäteet ja keskittää ne toivottuun kohteeseen. Tämä valo ei tietenkään ole mitään tavallista valoa, vaan sillä on parantavia vaikutuksia. Tai ainakin peilin rakentajat vihjailevat niin:

- valo on eri spektrillä kuin auringonvalo

- heijastettu valo on elintärkeää tietyille prosesseille Maassa

- ayurveda-hoidot käyttävät kuunvaloa

Samat ihmiset pohtivat myös tarjoaisiko tällainen valohoito mm. lääkkeen harvinaisiin tauteihin, mullistuksia maatalouteen ja uusia kaupallisia materiaaleja. Tosin he eivät suoraa sano näin, vaan sanovat että tällä valolla on "mahdollisuuksia, ehkä potentiaalia, jne."
Lisäksi pitäisi selittää miksi ihmeessä kuun pinnalta heijastuva valo on jotenkin erilaista kuin vaikkapa kissanhiekasta heijastuva valo. Se on samaa valoa. Eikä heikko kuunvalo ulotu ihmisissä ihoa syvemmälle. Starlightuses.com kuitenkin mainostaa heidän 2 miljoonaa dollaria maksaneen peilinsä käyttämää valoa jonkinlaisena apuna mitä erilaisimpiin vaivoihin. Jos ei pääse paikan päälle, niin onneksi voi tilata edullisia keskitetyssä kuunvalossa ruskettuneita riipuksia. Näin pääse kätevästi käsiksi "ainutlaatuiseen energiaan."

Kyseessä ei voi olla mikään turha huuhaa, sillä se saa kehuja itse tohtori Masaru Emotolta.

Tästä pääsemme kätevästi illan toiseen huuhaa-aiheeseen.

H2Om-vesi.

Masaru Emoto kehuu myös tätä ihmeellistä vettä. Voisi luulla H2Om:n olevan vain tavallista vettä, mutta asia ei tietenkään ole niin yksinkertaista. Se on vettä jolla on aikomuksia. Pullotettuun veteen kohdistetaan musiikkia. Tässä kohtaa tulee esiin Masaru Emoton kehittämät ideat siitä, että vesi reagoi sille soitettiin musiikkiin. H2Om:n valmistajat tekevät vedelleen näin:

The next energetic frequency is introduced to the water through sound and music. After the bottling process is complete, we charge the water in the storage facility with sound and music created with intent. (music that was created with specific intention in mind, also utilizing frequencies known for having restorative qualities, that have been used by health practitioners throughout history)

The final energetic frequency is the power of thought. Your ability to connect to the water, create your own intention, and literally, “Drink” the vibration inspired and supported by the words on the label. This not only reverberates in your body, but out into the world as well. It also brings about an awareness that connecting with your food and water is a sacred grateful act. As you drink, take a moment to use the words, colors, music, and vibrations as the driving force behind your own intention! Set your world in motion, then watch as the law of attraction goes to work for you.


Veteen tallennetut värinät pääsevät kehossa sitten käsittelemään kehon chakroja. Näin ihminen kokee erilaisia positiivisia vaikutuksia. Siis H2Om:n tekijöiden väitteiden mukaan. Vesi muovautuu, vastaanottaa ja aistii. Ja sen hinta on 35 dollaria per pullo, plus postimaksut.

7 comments:

Anonymous said...

Oven numero kaksi takaa paljastui jotain mikä muistuttaa hyvin paljon jotain homeopatian alahaaraa. Veden värinöistä on tullut paljon höpötettyä ja luettua, mutta tämä oli uutta.

To do huomiseksi:
- Osta pikku pulloja
- Täytä vedellä
- Soita pianoa
- Aio itsellesi rahaa

Anonymous said...

Muista käyttää tislattua vettä sillä epäpuhtaudet vedessä vähentävät sen vastaanottokykyä.

Vesi on erittäin vastaanottavaista esimerkiksi tietylle Debussy:n sävellyksille.

paahtoleipä said...

Kirjoitin muuten samasta. Ehdit ensin..

paahtoleipä said...

Että sitten jätin tekstin laittamatta..

Paholaisen Asianajaja said...

Paahtoleivälle: Noh, olet varastanut minun nenäni edestä niin monta skuuppia, että oli aikakin.

Harmittelen tätä selkärankaani. Jos pääsisin siitä eroon, niin voisin alkaa myymään kaupasta ostettua vettä triplahintaa, kunhan ensin lataan sitä sinisellä valolla:

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2007/05/sdeterapiaa.html

Keskitän siihen Reikienergiaa.
Sitten soitan sille klassista musiikkia ja jätän yöksi täydenkuun paahteeseen.

Sillä vedellä parantaisi varmasti pahimmatkin tyrät. 50 € per 0,5l pullo. Joku myyvä nimi... Hmmm.

Vesi v. 2.0, nyt 20 % enemmän värinöitä!

Anonymous said...

Eilen sattumoisin ajattelin että jos 5 m peiliteleskoopilla tms keskittää kuun valoa, niin se aiheuttaisi selvän mitattavan lämpövaikutuksen polttopisteessä.
Periaatteessa jos hyvä eristys, niin lämpötila voisi selvästi nousta. Jos vedessä epäpuhtauksia, bakuja ym niin "odottamattomia" laksatiivisia vaikutuksia voisi olla..;)

paahtoleipä said...

Niinhän siinä voisi käydä. Että:

"Aqua naturalis BX57" - vähemmän kuplia, enemmän luonnollisia immuunitehosteita!

Nimessä täytyy viitata luonnollisuuteen ja kuitenkin huippumoderniuteen samanaikaisesti.

Samoin bakteerit voidaan aina selittää pois: Onhan havaittu tieteellisesti, että bakteerien kohtaamisen ja immuunipuolustuksen oppimisen ja tehostumisen kanssa on selvä yhteys.