18.1.07

Zapperoi itsesi kuntoon

Tuottavatko bakteerit ongelmia? Virukset veivät taas vuoteeseen? Ei hätää! Käytä luotettavaa LCD Super Zapper Delux 2006 (ne testataan yksilöllisesti ennen tehtaalta lähtöä, joten ne toimivat 100% varmuudella) ja pääset eroon minuuteissa mm. seuraavista vaivoista:

Allergiat, herpes, yleiset sienet, kasvaimet, syöpä ja HIV/AIDS.

Mutta mistä oikein on kyse?

"Elektroninen hoitolaite - zapperi

Nykyään on tarjolla hämmentävä valikoima lääkkeitä hoitamaan lähes kaikkia vaivoja vilustumisesta syöpään. Säännöllinen antibioottien käyttö on johtanut "superbakteerien" muodostumiseen, jotka kehittävät immuniteetin tietyille lääkkeille. Tiedämme kaikki tapauksia, joissa lääkkeet eivät tehoa.

Nyt on olemassa tehokas vaihtoehto, joka sisältää uuden teknologian.
Huomattavan tutkijan tohtori Hulda Clarkin tutkimukset ovat osoittaneet, että jokainen elävä olento lähettää aallonpituutta, joka vaihtelee olennon koon mukaan. Tohtori Clark osoitti, että kehossa olevat bakteerit, virukset ja loiset voidaan eliminoida sähkövärähdyksillä, joita zapperi-niminen laite tuottaa. Hän totesi, että tähän tarvitaan vain minuutteja, ei päiviä tai viikkoja kuten antibiooteilla.

Zapperi on suunniteltu antamaan tätä taajuutta nopeasti ja kivuttomasti rannekkeiden kautta.

Lääketieteen käyttämät sähkövärähtelylaitteet eivät ole lainkaan uusia. Magneto-Electric -nimistä laitetta käytettiin jo vuonna 1862 hoitamaan monia eri vaivoja.

Zapperin käyttö on täysin turvallista ja iästä riippumatonta. Sen käyttöä ei kuitenkaan suositella, jos on raskaana tai käyttää sydämentahdistinta."


Hinta on vain 173€ plus lisävarusteet. Aika halpa parannus jos HIV on päässyt putkahtamaan elimistöösi.

No comments: